icon

Má zmysel kupovať Epson EcoTank na príležitostnú tlač?

11. júl 2026

Rozmyslam nad tlaciarnou Epson EcoTank, ale doma tlacime len obcas.
Niektory mesiac vytlacime viac veci, potom aj par tyzdnov nic. Bojim sa, ci pri takom pouzivani nezasycha atrament alebo sa nezacne upchavat hlava.
Mate Epson EcoTank doma? Treba tlacit pravidelne?

anonym_6caab4
11. júl 2026

Kludne kup, mame aj malo pouzivanu a funguje bez problemov

anonym_93a4ce
11. júl 2026

Mne stale zaschynala farba aj po tyzdni. A to som mala original farby. Prestala som ju úplne používať a tlacim všetko na laserovej, tu mám istotu že pôjde stále.

anonym_4d2d8a
11. júl 2026

Teraz sme kúpili a práveže nám povedali, že tie tankové nezasychaju, tak uvidíme.

anonym_93a4ce
11. júl 2026
@anonym_4d2d8a

Teraz sme kúpili a práveže nám povedali, že tie tankové nezasychaju, tak uvidíme.

@anonym_4d2d8a tak to vás oklamali, zasychaju. Dokonca niekde v nastaveniach vieš spustiť ,,preplach” trysiek čo spotrebúva dosť veľké množstvo farby a dajú sa kúpiť aj čističe keď už ten automatizovaný preplach nestači.

anonym_4d2d8a
11. júl 2026
@anonym_93a4ce

@anonym_4d2d8a tak to vás oklamali, zasychaju. Dokonca niekde v nastaveniach vieš spustiť ,,preplach” trysiek čo spotrebúva dosť veľké množstvo farby a dajú sa kúpiť aj čističe keď už ten automatizovaný preplach nestači.

@anonym_93a4ce ale ja plánujem každý týždeň aspoň jedny stranu vytlačiť.

rozculena
11. júl 2026

@anonym_autor mám,zaschla

anonym_1d334e
11. júl 2026

Ja ju mam v praci a ked pridem po 2 mesiacoch prazdnin normalne funguje. Este nikdy nezaschla. Mame ich vsetci v kabinetoch.

anonym_4d2d8a
13. júl 2026

Máme Epson l3270 a neskutočne je hlučná. Ale tlačí pekne a rýchlo. Farebné trošku svetlejšie, ale na občasné tlačenie je fajn.