Najlepší párty reproduktor do 300 EUR
Ahojte. Poraďte dobrý kvalitný párty reproduktor do 300€. JBL? Či iné značky sú tiež kvalitné?
Áno do 300€. Pozerala som JBL PartyBox Club 120
Áno do 300€. Pozerala som JBL PartyBox Club 120
@anonym_autor mala párty na záhrade ,úplne stačí
@anonym_autor mala párty na záhrade ,úplne stačí
@minenkaa nechcem to na diskotéku pre celú dedinu. Na domáce použitie
My mame jbl 110(myslím že je to predchodca 120) a 520. Hrajú perfektne obidve.
Ak nechceš extrém tak dostačujúci je aj cube
mam stary JBL Xtreme, ma urcite viac ako 5 rokov astale hra dobre, na zahradu/doma uplne staci. Pozri tento novsi https://www.nay.sk/prenosny-reproduktor-jbl-xtr...
My mame jbl 110(myslím že je to predchodca 120) a 520. Hrajú perfektne obidve.
Ak nechceš extrém tak dostačujúci je aj cube
@minenkaa
@maddie1711
Prosím vás dá sa niekde zmeniť názov reproduktoru keď je pripojený cez bluetooth? Nie v mojom telefóne ale celkovo keď si ho niekto pripojí. Prihlásilo sa to pod iným mailom ako mám v telefóne, neviem prečo a aj keď ho dám do továrenských nastavení, stále sa mi to chce pripájať len pod tým jedným mailom.
@minenkaa
@maddie1711
Prosím vás dá sa niekde zmeniť názov reproduktoru keď je pripojený cez bluetooth? Nie v mojom telefóne ale celkovo keď si ho niekto pripojí. Prihlásilo sa to pod iným mailom ako mám v telefóne, neviem prečo a aj keď ho dám do továrenských nastavení, stále sa mi to chce pripájať len pod tým jedným mailom.
@anonym_autor telefón a daj si na ten reproduktor otvoriť ,tam by sa to dalo zmenit
@minenkaa
@maddie1711
@anonym_autor toto netuším.
noo neviem na co presne ho ides vyuzivat ale ja mam prenosyn reproduktor od JVC a teda uplne nam staci, zvuk to ma super, baterka vydrzi dost dlho, ja som si ho kupovala cez nay
noo neviem na co presne ho ides vyuzivat ale ja mam prenosyn reproduktor od JVC a teda uplne nam staci, zvuk to ma super, baterka vydrzi dost dlho, ja som si ho kupovala cez nay
@evakadlec ako som písala. Na hudbu v dome, v altánku, na záhrade. Kúpila som si JBL PartyBox Club 120 a som spokojná

Do 300€?