icon

Odporučte GPS hodinky pre deti do školy

maria898
Včera o 11:33

Ahojte ake hodinky odporucate na kontrolu dietata, ktore chodi samo do skoly a zo skoly, kde vidiet presnu polohu a da sa z nich volat a skontrolovat dieta. Nechcem mobil...

pseudomonas87
Včera o 15:05

@maria898 📌

kacena4
Včera o 16:30

najprv si pozri ci ich dieta moze mat v skole, na niektorych je to zakazane - "mobil", napr. u nas to deti nemozu mat. max zlozit do skrinky a pri odchode nasadit

maria898
autor
Včera o 18:09
@kacena4

najprv si pozri ci ich dieta moze mat v skole, na niektorych je to zakazane - "mobil", napr. u nas to deti nemozu mat. max zlozit do skrinky a pri odchode nasadit

@kacena4 mobil nemozu ale na hodinkach nevidim nic zle ved tam nema ziadne hry ani nic

kacena4
Včera o 19:28
@maria898

@kacena4 mobil nemozu ale na hodinkach nevidim nic zle ved tam nema ziadne hry ani nic

@maria898 take su pravidla skolskeho poriadku, nic na telefonovanie

maminkadeticiek
Včera o 19:32
@maria898

@maria898 Naozaj chces posudzovat podla yoho ze ty na hodinkach nevidis nic zle?Je to v skolskom poriadku ze hodiny s moznostou telefonovania nesmu byt na vyucovani.Ak to niektora skola tak nema nech sa dotycna prihlasi,ale uz je to uplne bezne.

ullala
Včera o 21:15

Dcerka ma Carneo Guard a som spokojna ja, aj ona. Polohu ukazuju niekedy presne a niekedy okolie budovy, kde sa nachadza, ale za mna je to ok.
V skole su sice zakazane, ale nosi ich v batohu a pocas vyucovania nevytahuje, respektuje pravidla skoly.
Premyslam, ze ich kupim aj 7 rocnemu synovi, ten mi zvykne sem tam odbehnut, ked sme vonku a ja som z toho na nervy 🙈