icon

Odporučte GPS hodinky pre deti do školy

maria898
7. jún 2026

Ahojte ake hodinky odporucate na kontrolu dietata, ktore chodi samo do skoly a zo skoly, kde vidiet presnu polohu a da sa z nich volat a skontrolovat dieta. Nechcem mobil...

pseudomonas87
7. jún 2026

@maria898 📌

kacena4
7. jún 2026

najprv si pozri ci ich dieta moze mat v skole, na niektorych je to zakazane - "mobil", napr. u nas to deti nemozu mat. max zlozit do skrinky a pri odchode nasadit

maria898
autor
7. jún 2026
@kacena4

najprv si pozri ci ich dieta moze mat v skole, na niektorych je to zakazane - "mobil", napr. u nas to deti nemozu mat. max zlozit do skrinky a pri odchode nasadit

@kacena4 mobil nemozu ale na hodinkach nevidim nic zle ved tam nema ziadne hry ani nic

kacena4
7. jún 2026
@maria898

@kacena4 mobil nemozu ale na hodinkach nevidim nic zle ved tam nema ziadne hry ani nic

@maria898 take su pravidla skolskeho poriadku, nic na telefonovanie

maminkadeticiek
7. jún 2026
@maria898

@maria898 Naozaj chces posudzovat podla yoho ze ty na hodinkach nevidis nic zle?Je to v skolskom poriadku ze hodiny s moznostou telefonovania nesmu byt na vyucovani.Ak to niektora skola tak nema nech sa dotycna prihlasi,ale uz je to uplne bezne.

ullala
7. jún 2026

Dcerka ma Carneo Guard a som spokojna ja, aj ona. Polohu ukazuju niekedy presne a niekedy okolie budovy, kde sa nachadza, ale za mna je to ok.
V skole su sice zakazane, ale nosi ich v batohu a pocas vyucovania nevytahuje, respektuje pravidla skoly.
Premyslam, ze ich kupim aj 7 rocnemu synovi, ten mi zvykne sem tam odbehnut, ked sme vonku a ja som z toho na nervy 🙈

tanalyn
8. jún 2026

@maminkadeticiek Tak ich počas vyučovania "zablokuješ" a je to vybavené. Potom ich nemajú prečo zakazovať. U nás to tak funguje. My sme synovi Carneo hodinky kupovali.

nuskanna4
1. júl 2026

urcite carneo, my sme ich kupovali takto pred rokom presne kvôli tomu ze mala nastupovala do skoly 🙂