Oplatí sa ešte skladať vlastný počítač?
Ahojte,
rozmyslam nad novym pocitacom a neviem, ci sa dnes este oplati skladat vlastne PC, alebo je lepsie kupit hotovu zostavu.
Ak ste kupovali pocitac v poslednych rokoch, sli by ste do skladacky znova, alebo by ste radsej vybrali hotovy pocitac so zarukou na cely komplet?
Za mna jedine NTB kvoli prenasaniu. Tazku velku skrinu nie. Pri NTB skladanie odpada.
@anonym_autor vlastne pc sa sklada, ak chces herny stroj za 3-4 tisic... inac asi ani nie... a na pracu by som kupil notas
Za mna jedine NTB kvoli prenasaniu. Tazku velku skrinu nie. Pri NTB skladanie odpada.
@patrike nemas taky vykon, musela by si si kupt mac book pro za 3-4000 eur aby sa vyrovnalo PC. 🙂
Odpoved - ano oplati sa vyskladat si PC ked tomu rozumies
@patrike nemas taky vykon, musela by si si kupt mac book pro za 3-4000 eur aby sa vyrovnalo PC. 🙂
Odpoved - ano oplati sa vyskladat si PC ked tomu rozumies
@anonym_cf48e4 Vykon na aku ulohu ? Na NTB sa bezne programuju narocne veci a firmy ani nedavaju nic ine, nez NTB. Nevidim dovod podporovat u deti hranie hier. Prave nedavno som kupil na pracu NTB za cca 1800.
@anonym_cf48e4 Vykon na aku ulohu ? Na NTB sa bezne programuju narocne veci a firmy ani nedavaju nic ine, nez NTB. Nevidim dovod podporovat u deti hranie hier. Prave nedavno som kupil na pracu NTB za cca 1800.
@patrike veď dobre a aký notebook sa dáva na programovanie? Ja som dostala Macbook pro M3 čo už je vykonnostna mašina. Počitač urobíš za menej peňazí
macbook na vyvoj urcite nie, vela veci bezi len pod win. Na vyvoj cim viac RAM a na grafike nezalezi.
Určite sa to oplatí. Najmä pri herných PC. Vieš ušetriť pekný peniaz, keď vieš, čo chceš.

Syn si vyskladal PC sám, niečo určite ušetril. Odporúčam sledovať viaceré stránky, a zľavy