Oplatí sa kúpiť lacný robotický vysávač?
Nejaká Rowenta starší? Alebo mu viete poradiť nejaký lacný ?
Neviem čo je lacný pre vás. My máme xiaomi robot vacuum x20+, aj umýva, je super. Predtým sme mali lacnejší okolo 150€, vysávanie fajn, ale umývať tak dobre nevedel, tak záleží či chcete len na vysávanie alebo aj milovanie🙂
@anonym_autor Môj prvý robotický vysávač bol Sencor za nejakých 60€.Sice neumyval, len vysaval, ale cca 5 rokov nám dobre slúžil.
Ja mam za nejakých 210 etu arron a super som spokojna...dobre vysáva, aj dobre mopuje, je nízky, cize vojde aj pod gauč...teraz už stojí len okolo 150, lebo sú novšie modely...ja ho mam uz asi tri roky
Ja mam za nejakých 210 etu arron a super som spokojna...dobre vysáva, aj dobre mopuje, je nízky, cize vojde aj pod gauč...teraz už stojí len okolo 150, lebo sú novšie modely...ja ho mam uz asi tri roky
@rachel36a môžem poprosiť link?
@anonym_autor stačí si dat do Google Eta aron 3512
@rachel36a ďakujem za tip. Kúpila som Xiaomi Robot Vacuum X20+
Pozerám na robotický vysávač roky, tak dúfam že nebudem ľutovať.
Ďakujem za posmelenie ☺️🙏
@anonym_autor stačí si dat do Google Eta aron 3512
@rachel36a tento asi kúpim mame na poschodie.
@anonym_autor Ja som mala doma Xiaomi Vacuum E45, kupovala som ho za nejakých 80 eur, takže som od toho ani nečakala zázraky. Prvé vysávania boli celkom v pohode. Koberce doma nemáme, len podlahy, takže na prach a omrvinky to zo začiatku stačilo. Len po mesiaci už to začalo byť také všelijaké. Pár krát niečo nepovysával, potom z neho začali vypadávať nejaké kúsky bordelu a celkovo som mala pocit, že už to nerobí poriadne. Podľa mňa môže byť lacný robotický vysávač fajn na skúšku, či ti vôbec taká vec doma vyhovuje. Ale ak očakávaš, že to bude pravidelne a spoľahlivo upratovať, asi by som už išla radšej do niečoho lepšieho. Tých 80 eur až tak neľutujem, aspoň som zistila, čo od toho čakať, ale druhýkrát by som už nekupovala úplne najlacnejší kus🙂)

ja mam Conga 2499 na predaj za 80E, kupili sme ale nevyuzivame pretoze na prizemi mame cez 100m2 a mame psa aj papagaje - a kvoli nim sa musi aj vrch sedacky ovysavat... cize skor vyberieme a ovysavame sedacku s normalnym. Ale viem ze kopec ludi vyuziva roboticke vysavace. Neviem odkial si, ja som z NZ, viem ti poslat viac info.