icon

Poradíte vhodný fitness náramok na útlu ženskú ruku?

18. sep 2026

dobry den,
poradte mi prosím nejaky dobry fitness náramok do 50-60 € pre utlu zensku ruku, s ktorym ste spokojne.
mam sice starsie apple watch, ale stvu ma, ze ich musim nabijat kazdy den a v zasade nepotrebujem nič fancy, ani aby boli vkuse pripojene k telefonu, kvoli žiareniu, kedze by som v nich chcela aj sledovat spankovy rezim.
moje poziadavky, dlha vydrz baterie (aspon 2 tyzdne), presne meranie tepu, krokov, spanku - bez pripojenia k telefonu, a vhodne aj do vody..
idealne ak by sa tam dala bez telefonu prehrat aj hudba ktoru tam stiahnem, ale toto nie je podmienka.
a aby sa to dalo vsetko pozriet priamo na hodinkach, nie iba v appke.
nejaky Huawei alebo Xiaomi idealne.
dakujem 🙂

anonym_69206b
18. sep 2026

V tejto cenovej relácii asi len xiaomi band alebo huawei band.

lucik194
18. sep 2026

cenovo xiaomi band, ale teda ta presnost, je otazna.

hlavne ak sa pohybujes v dost zastavanej oblasti, tak ta presnost na lokalizaciu je nie na 100%.
meranie tepu na ruke nikdy nie je na 100%, nie je to hrudny pas.
mame doma xiaomi band 9, ale uz je tusim 11 vonku

taxanka
18. sep 2026

Mám huawei band a som spokojná, mierne komplikovanejšie nastavenie a sťahovanie huawei health aplikácie ale inak nemám čo vytknúť. Nabité vydržia 7 dní ale nabíjanie tvrá cca pol hodinu. Všetky informácie sú dostupné priamo v hodinkách no detailné rozpisy len v aplikácií

jimmyy128
18. sep 2026

Tie dve znacky su v tejto cene realne jedine dve moznosti, takze ti tu radia dobre. Ale jedna vec z tvojho zoznamu sa v nej nesplni, a to hudba. Xiaomi Smart Band 10 nema ziadne vlastne uloziste, vie len prepinat skladby v telefone, cize bez telefona ti nezahra nic. Naramok, do ktoreho sa hudba naozaj da nahrat, zacina o triedu vyssie.

Druha vec: meranie tepu, krokov a spanku ide aj vtedy, ked naramok prave nie je spojeny s telefonom, to je v poriadku. Lenze v naramku sa drzi len par poslednych dni a potom sa data prepisuju, takze ak chces mat prehlad aj spatne, appku budes musiet obcas otvorit a nechat to zosynchronizovat. Uplne bez telefonu to nefunguje ani u jednej znacky.

K vydrzi - tie udavane cisla (Xiaomi az 21 dni, Huawei zhruba 8 az 14) platia s vypnutym always-on displejom a bez nepretrziteho merania tepu. Taxanka pise 7 dni a to je realne cislo vtedy, ked mas zapnute sledovanie spanku. Oproti Apple Watch, kde nabijas kazdy vecer, je to aj tak posun. Vodotesnost 5 ATM, ktoru maju obe znacky, staci na plavanie, ale nie na saunu a horucu vodu.

Este k tym starym Apple Watch, nemusia skoncit v supliku. Smart hodinky beru aj vykupy elektroniky, napriklad iguru.sk ma Apple Watch vo vykupe a nezavaznu cenu posiela mailom do 24 hodin; druha moznost je predat ich priamo cez bazar, to byva o nieco viac, ale aj o nieco viac roboty. Tak ci tak ti to velku cast toho noveho naramku zaplati.