Poradte ľahké hodinky na behanie
Zdravim začal som znovu behávať tak pokukujem po nejakých hodinkach kde budem mat hlavne tepy a potom keď tak v iphone si pozrieť po sparovaní nejaké dáta. Ešte ma napadlo či su aj hodinky kde si viem nahrat pesnicky a cez bluethoot pocuvat len z hodiniek. Vďaka za rady.
ak chces lacne tak by som isla len do fitness naramku (xiaomi smart band / xiaomi mi band teraz su 9 alebo 10 verzia najnovsie)
no tepy v lacnych hodinkach nenamera uplne presne, to by si musela mat hrudny pas a s nim behat, na ruke si to meria ako chce, kto Ti povie, ze na ruke mu meraju hodinky dobre bud ma poriadne drahe hodinky, alebo behava s hrudnym pasom, Lacnejsie hodinky aj naramky, proste meraju plus minus dobre, netreba sa nato spoliehat.....
ak chces drahsie - pozri Garmin alebo Coros, ale to sa naozaj uz bavime o uplne inej lige.....
s hudbou neviem, nebehavam s nou, ale pred x rokmi som riesila tie tepy a proste na ruke to meria ako chce, hlavne ked sa potis pod hodinkami
ak chces lacne tak by som isla len do fitness naramku (xiaomi smart band / xiaomi mi band teraz su 9 alebo 10 verzia najnovsie)
no tepy v lacnych hodinkach nenamera uplne presne, to by si musela mat hrudny pas a s nim behat, na ruke si to meria ako chce, kto Ti povie, ze na ruke mu meraju hodinky dobre bud ma poriadne drahe hodinky, alebo behava s hrudnym pasom, Lacnejsie hodinky aj naramky, proste meraju plus minus dobre, netreba sa nato spoliehat.....
ak chces drahsie - pozri Garmin alebo Coros, ale to sa naozaj uz bavime o uplne inej lige.....
s hudbou neviem, nebehavam s nou, ale pred x rokmi som riesila tie tepy a proste na ruke to meria ako chce, hlavne ked sa potis pod hodinkami
@lucik194 raz som sa s niekym presne o tomto bavila, že to nenameria presne tie tepy, ale vraj tie Huawei používajú rovnakú optiku na meranie ako drahšie. Už si presne nepamätám, že ktoré značky. Takže asi ani tie drahšie hodinky to presne nenamerajú. Si myslím, že ešte pri behu OK, ale napr. nejaké HIIT tréningy, tak to už tak rýchlo nestíhajú. Ja som moje spárovala s pásom z Decathlonu a je to kompatibilné, appka berie tep z toho pásu. Fit náramok som mala, ale s ním som nebola spokojná vôbec. Už nepamätám značku, reklamovala som ho.

Neviem, či si myslel ozaj ľahké, alebo lacné. Ak lacné, tak ja som spokojná s Huawei Watch Fit 2 . Keď som na nich pozerala recenziu (skús pohľadať na YouTube), tak chlapík ich mal spárované s Iphonom a fungovalo mu všetko, ako potreboval. Appka je Huawei Zdravie. Spáruješ so slúchatkami cez bluetooth, aj s hrudným pásom. Hudbu si stiahneš rovno do hodiniek, čiže nemusíš behať aj s mobilom. Akurát si ešte doma aktualizuj GPS súradnice a až potom vybehni von. Vieš tú appku prepojiť aj so Stravou.