Používate TAG na kľúče pre Android?
Prosim, pouzivate niekto TAG na kluce? Synator behom par mesiacov stratil uz druhe kluce a ich vyroba stoji 40 EUR, co nie je prave malo. Tak rozmyslam, ze by som mu to zavesila na tie kluce a v pripade, ze ich strati, bude si ich vediet najst, co ho bude navygovat aspon do vzdialenosti, kedy uz bude pocutelny alarm z zoho tagu. Ja mam Samsung, on Oppo - cize nieco, co funguje hlavne s androidom. Mate skusenost s nejakym? Vdaka.
@katarinaba ja som teraz kupovala 40rocnemu “capovi” lebo vkuse hlada kluce alebo penazenku 🤦🏻♀️ ale ma iphone aj tag som kupila iphonacky lebo mal najlepsie recenzie. Takze neporadim asi. Ale mimo priamej otazky je to super vec, lebo ked nevie pozrie si v telefone presnu polohu.
@katarinaba ja som teraz kupovala 40rocnemu “capovi” lebo vkuse hlada kluce alebo penazenku 🤦🏻♀️ ale ma iphone aj tag som kupila iphonacky lebo mal najlepsie recenzie. Takze neporadim asi. Ale mimo priamej otazky je to super vec, lebo ked nevie pozrie si v telefone presnu polohu.
@anonym_5c4979 mma z neho uz ide slak trafit. Stale nieco straca. Stratil penazenku a v nej elektricenku. Mesiac na to kluce. Potom zas penazenku - tentokrat k elektricenke pribudla aj platobna karta. Teraz zas kluce. Keby som mohla, privarim mu to na celo 🤣🤣🤣
@anonym_5c4979 viem to dať aj do auta? 🤔😀
@anonym_5c4979 mma z neho uz ide slak trafit. Stale nieco straca. Stratil penazenku a v nej elektricenku. Mesiac na to kluce. Potom zas penazenku - tentokrat k elektricenke pribudla aj platobna karta. Teraz zas kluce. Keby som mohla, privarim mu to na celo 🤣🤣🤣
@katarinaba neviem koľko má rokov, ale ja som tiež vždy všetko strácala, samozrejme kľúče najčastejšie 😂😂 mama bola tiež na nervy 😀
@katarinaba neviem koľko má rokov, ale ja som tiež vždy všetko strácala, samozrejme kľúče najčastejšie 😂😂 mama bola tiež na nervy 😀
@fadama 11 rokov ma. Ked by stratil kartu alebo tu elektricenku - to ma netrapi, zablokujem, vyziadam nove a hotovo. Ale kluce - nie len ze stoja 40 EUR, ale nejako som nesvoja, kedze ide o pristup do bytu. Mozno som paranoidna, ale nemam z toho dobry pocit.
Vsetko mu dam dokopy - penazenku, kluce, tag - nech to ma pokope a nech to vieme najst.

https://lokatory.heureka.sk/f:r:1/ pozri recenzie
Výber najlepšieho tagu závisí najmä od toho, aký telefón používate. Prehľad najspoľahlivejších modelov na trhu s najvyšším hodnotením v testoch inteligentných lokátorov 2026:
Pre používateľov Apple (iPhone/iPad):
Apple AirTag: Dlhodobá jednotka na trhu s bezkonkurenčnou sieťou Find My, ktorá využíva okolité iPhony na anonymné vyhľadanie kľúčov. Ponúka presné navádzanie (Ultra Wideband) a vyniká extrémne presným hľadaním.
Alternatívy: Cenovo dostupnejšie certifikované alternatívy ako HoloTag alebo Fixed Tag with Find My. [1]
Pre používateľov Androidu (Samsung):
Samsung Galaxy SmartTag2: Skvelá voľba s výbornou odolnosťou (IP67) a integrovanou funkciou UWB pre presné navádzanie cez smartfóny Samsung. [1, 2]
Pre ostatné Androidy (univerzálne):
Motorola Moto Tag: Jeden z najlepších univerzálnych tagov, ktorý využíva rozsiahlu sieť zariadení Google Find My Device. Podporuje presné hľadanie (UWB) a má vymeniteľnú batériu.
Xiaomi Tag: Cenovo výhodný tag s certifikáciou IP67, ktorý je kompatibilný so sieťami Apple Find My aj Google Find Hub