Oplatí sa Samsung Galaxy Tab S9 na poznámky a prácu?
Ahojte, rozmýšľam nad kúpou Samsung Galaxy Tab S9 hlavne na poznámky a prácu na cestách, používam aj S Pen ale neviem či to nahradí notebook aspoň čiastočne, cena je okolo 800 eur tak nechcem spraviť chybu, máte niekto skúsenosť na čo je to reálne dobré, ďakujem
@anonym_autor nepomylila si sa o jednu 0 ?. Je to uz starší model. Určite by som do neho nešla. To sa uz nove ani nepredáva. Max bazár za pár eur. Záleží co vsetko na notebooku robíš. Niekomu to sadne a niekomu nie.
Tablety bol modny vykrik a dnes uz ich skoro nikto nepouziva. Max. deti na filmy a rozpravky. Dalej sa pouzivaju klasicke notebooky. Dokonca ani microsoft surface sa prilis nerozsiril.
@anonym_autor staré 2 roky, to uz sa vobec neoplatí kupovať. Fakt max tohto modelu ries bazár za pár eur. Inak od samsungu vysla rada s11, cize ries to. Niekto s tabletom vie spraviť vela vecí a stále ma svoje výhody, niekto nie. To si preštuduj dopredu aj s pomocu AI.

@anonym_autor nepomylila si sa o jednu 0 ?. Je to uz starší model. Určite by som do neho nešla. To sa uz nove ani nepredáva. Max bazár za pár eur. Záleží co vsetko na notebooku robíš. Niekomu to sadne a niekomu nie.