icon

Oplatí sa Samsung Galaxy Tab S9 na poznámky a prácu?

30. máj 2026

Ahojte, rozmýšľam nad kúpou Samsung Galaxy Tab S9 hlavne na poznámky a prácu na cestách, používam aj S Pen ale neviem či to nahradí notebook aspoň čiastočne, cena je okolo 800 eur tak nechcem spraviť chybu, máte niekto skúsenosť na čo je to reálne dobré, ďakujem

gemerka17
30. máj 2026

@anonym_autor nepomylila si sa o jednu 0 ?. Je to uz starší model. Určite by som do neho nešla. To sa uz nove ani nepredáva. Max bazár za pár eur. Záleží co vsetko na notebooku robíš. Niekomu to sadne a niekomu nie.

autor
31. máj 2026
@gemerka17

@anonym_autor nepomylila si sa o jednu 0 ?. Je to uz starší model. Určite by som do neho nešla. To sa uz nove ani nepredáva. Max bazár za pár eur. Záleží co vsetko na notebooku robíš. Niekomu to sadne a niekomu nie.

anonym_b1fa8c
31. máj 2026

Tablety bol modny vykrik a dnes uz ich skoro nikto nepouziva. Max. deti na filmy a rozpravky. Dalej sa pouzivaju klasicke notebooky. Dokonca ani microsoft surface sa prilis nerozsiril.

gemerka17
31. máj 2026

@anonym_autor staré 2 roky, to uz sa vobec neoplatí kupovať. Fakt max tohto modelu ries bazár za pár eur. Inak od samsungu vysla rada s11, cize ries to. Niekto s tabletom vie spraviť vela vecí a stále ma svoje výhody, niekto nie. To si preštuduj dopredu aj s pomocu AI.