icon

Skúsenosti s kamerovými systémami

evickuska
27. okt 2025

Ahojte. Zajednala som si kamery, pekne cez firmu pri tych cenach dali sme 4 najdolezitejsie a skrinka kde sa to vraj uklada.
Nenahrava to zvuk ani nic. Znamy kupil daku blbinu z Datartu, uklada mu aj 3/4 roka spat. Zvuk vsetko a moze ich aj natacat, nie ako ja. 🤦‍♀️
Viete mi poradit s cim mate skusenost?

doriiis
27. okt 2025

My máme kameru značky tapo. Funguje spoľahlivo vo dne v noci, nepretržite už skoro rok. Stala 77 €

michaella24
27. okt 2025

Tiež mám Tapo kamery - 3 rôzne modely. Platím si aplikáciu okolo 10€ mesačne, aby som mala k dispozícii záznamy ku všetkým kamerám bez použitia SD karty. Kamery hlásia v časoch, ktoré si určím ja. Rozlišujú človeka, domáce zvieratá, autá... Majú zvuk a viem aj ja komunikovať cez ne, majú mikrofón.

evickuska
autor
27. okt 2025
@doriiis

My máme kameru značky tapo. Funguje spoľahlivo vo dne v noci, nepretržite už skoro rok. Stala 77 €

@doriiis nahrava aj dozadu? zvuk a podobne? Predpriprava na kable?

evickuska
autor
27. okt 2025
@michaella24

Tiež mám Tapo kamery - 3 rôzne modely. Platím si aplikáciu okolo 10€ mesačne, aby som mala k dispozícii záznamy ku všetkým kamerám bez použitia SD karty. Kamery hlásia v časoch, ktoré si určím ja. Rozlišujú človeka, domáce zvieratá, autá... Majú zvuk a viem aj ja komunikovať cez ne, majú mikrofón.

@michaella24 a bavime sa o vonkajsich, ano?

doriiis
27. okt 2025
@evickuska

doriiis
27. okt 2025
@evickuska

@evickuska ... My ju nemáme na wifi ale priamo na internetový kabel

michaella24
27. okt 2025
@evickuska

@michaella24 a bavime sa o vonkajsich, ano?

@evickuska áno, mám dve vonkajšie kamery.

Odoslané z aplikácie Alza: https://www.alza.sk/tp-link-tapo-c530ws-d128303.... A s členstvom AlzaPlus+ ti to doručí zadarmo. Do AlzaBoxu, na pobočku aj ďalšie výdajné miesta.

evickuska
autor
28. okt 2025
@michaella24

@evickuska áno, mám dve vonkajšie kamery.

Odoslané z aplikácie Alza: https://www.alza.sk/tp-link-tapo-c530ws-d128303.... A s členstvom AlzaPlus+ ti to doručí zadarmo. Do AlzaBoxu, na pobočku aj ďalšie výdajné miesta.

@michaella24 len normalne na doma, bez pripojenia na elektriku, staci dosah wifi?

michaella24
28. okt 2025
@evickuska

@michaella24 len normalne na doma, bez pripojenia na elektriku, staci dosah wifi?

@evickuska áno, sú pripojené cez wifi a zapojené v elektrickej zásuvke. Najvzdialenejšiu mám asi 30 metrov od domu.

evickuska
autor
28. okt 2025
@michaella24

@evickuska áno, sú pripojené cez wifi a zapojené v elektrickej zásuvke. Najvzdialenejšiu mám asi 30 metrov od domu.

@michaella24 uplne na klasicku? ja mam wifi doma, vonku nemaju problem so signalom?

erikama8
26. máj 2026

aj my by sme chceli nejaku kupit, hlavne ked ideme na dovolenku

krstn003
28. máj 2026
@erikama8

aj my by sme chceli nejaku kupit, hlavne ked ideme na dovolenku

@erikama8 my sme kupovali takú spy z cool manie, muž ju ma v praci tak vedel už ako čo funguje