Sú lacné a bezznačkové televízory dobré?
Ahojte. Odchádza nám telka a zvažujeme nad kúpou novej. Teraz máme LG a hľadám 75" veľký televízor, zatiaľ mám na obraze Hisense a Xiaomi. Sú tieto značky dobré? Máte s nimi skúsenosť? Vďaka za odpovede
odporučil by som ti napísať na iné fórum, kde sa tieto veci riešia (za mňa napr. pc forum sk - sekcia nákupná poradňa)... daj tam rozpočet, požiadavky a napíš to isté, čo tu 🙂
Tam zalezi velmi vela ako ju pouzivas, ci ide non stop, ci mas prach atd, takze odpoved nejasna- ale zhruba Hisense Xiaomi a LG je prast jak uhod , bud ti vydrzia 10rokov alebo si urobis novu radost o tri roky znova 🙂
@martinmmartin tak toto naše lgčko má už ca 7 r. Ale za to sme dali vtedy vyše tisíc eura. A teraz tieto dve čo pozerám tak stoja do 600 eura a tiež 75" veľké ako to naše lgčko. Len tentokrát už nechcem dať vyše tisíc eura za tv
odporučil by som ti napísať na iné fórum, kde sa tieto veci riešia (za mňa napr. pc forum sk - sekcia nákupná poradňa)... daj tam rozpočet, požiadavky a napíš to isté, čo tu 🙂
@fruitys kvôli tomu nechcem založiť účet niekde kde dám iba túto jednu otázku. Určite sa tu nájdu ženy ktoré máju tiež tieto značky
@fruitys kvôli tomu nechcem založiť účet niekde kde dám iba túto jednu otázku. Určite sa tu nájdu ženy ktoré máju tiež tieto značky
@anonym_autor 1000Eur je furt nic , 600 Eur este menej (kolko mesacnych platov stala telka tvoich rodicov??)
Mysli na to aj ze 75" Telka je obrovsky terc vsetkemu a kazdemu kto poleti okolo takze to moze skoncit aj "mechanicky" . Je jednoduchsie trafit nahodou billboard ako noviny
@anonym_autor 1000Eur je furt nic , 600 Eur este menej (kolko mesacnych platov stala telka tvoich rodicov??)
Mysli na to aj ze 75" Telka je obrovsky terc vsetkemu a kazdemu kto poleti okolo takze to moze skoncit aj "mechanicky" . Je jednoduchsie trafit nahodou billboard ako noviny
@martinmmartin no vďaka za nápomocnú odpoveď 🙄
No teda my mame 6tv a dlho vydrzia,naposledy sme kupovali tv do nasej novej spalni,tam sme nemali tv.Jeden vydrzal fakt dlhe,dlhe roky bol s tych prvych plazmovych.Ani za svet sa pokazit,aby sme mohli kupit novy.A ano mame hisense asi 2tv,samsung,a este co si.
No teda my mame 6tv a dlho vydrzia,naposledy sme kupovali tv do nasej novej spalni,tam sme nemali tv.Jeden vydrzal fakt dlhe,dlhe roky bol s tych prvych plazmovych.Ani za svet sa pokazit,aby sme mohli kupit novy.A ano mame hisense asi 2tv,samsung,a este co si.
@anonym_fbb6e3 ďakujem a s tým hisense si spoko? Ďakujem
@anonym_autor
My sme nedavno menili a bola zlava na TCL co je trocha drahsi Cinsky myslim ze nas stal okolo 600 ma absolutne vsetko mozne a nemozne nas bezi cez satelit .
@anonym_autor
My sme nedavno menili a bola zlava na TCL co je trocha drahsi Cinsky myslim ze nas stal okolo 600 ma absolutne vsetko mozne a nemozne nas bezi cez satelit .
@anonym_cb6b26 áno aj tcl značku som videla, pozriem na nete recenzie na jednotlivé telky a potom podľa toho vyberiem. Ďakujem
@anonym_fbb6e3 ďakujem a s tým hisense si spoko? Ďakujem
@anonym_autor ano funguju v pohode uz dlho.
@anonym_autor Xiomi nepoznám, Hisence sú fajn TV, ale majú veľkú nevýhodu že nemajú android teda problém pri streamovacích platformách ak chceš využívať... A o otázke, ja som už mala Samsung telku a spokojnosť, potom telku Tesco značky Technika a spokojnosť, teraz máme LG veľkú a malú Hyundai a spokojnosť tiež.
@anonym_autor ano funguju v pohode uz dlho.
@anonym_fbb6e3 ďakujem 🙏
@anonym_autor na tom absolútne nezáleží, koľko príspevkov napíšeš 🙂
To fórum som ti poradil preto, pretože je tam väčšia šanca, že ti tam niekto poradí niečo, čo bude nie len spoľahlivejšie, ale budete mať z toho aj väčší zážitok, nie len to, že ti to bude fungovať. Ale tak to len tip. Každopádne, nekupuj bez toho, aby o tom vedel manžel :D
@anonym_fbb6e3 ďakujem 🙏
@anonym_autor neni zac,u nas bezne cely a kazdy vecer idu vsetky naraz.V obyvacke je pusteny 20hod denne.
@anonym_autor Xiomi nepoznám, Hisence sú fajn TV, ale majú veľkú nevýhodu že nemajú android teda problém pri streamovacích platformách ak chceš využívať... A o otázke, ja som už mala Samsung telku a spokojnosť, potom telku Tesco značky Technika a spokojnosť, teraz máme LG veľkú a malú Hyundai a spokojnosť tiež.
@marsmykkok ďakujem, jedine čo potrebujem aby tam bol netflix a amazone prime ostatné nám netreba aby žiadne hry nehráme. A aby sa dala montovať na stenu. Akurat kukám po Hisense 75A6Q
@anonym_autor na tom absolútne nezáleží, koľko príspevkov napíšeš 🙂
To fórum som ti poradil preto, pretože je tam väčšia šanca, že ti tam niekto poradí niečo, čo bude nie len spoľahlivejšie, ale budete mať z toho aj väčší zážitok, nie len to, že ti to bude fungovať. Ale tak to len tip. Každopádne, nekupuj bez toho, aby o tom vedel manžel :D
@fruitys ďakujem ti
@marsmykkok ďakujem, jedine čo potrebujem aby tam bol netflix a amazone prime ostatné nám netreba aby žiadne hry nehráme. A aby sa dala montovať na stenu. Akurat kukám po Hisense 75A6Q
@anonym_autor vsetky mame na stene.
@anonym_autor My máme Hisense 3 roky a sme spokojný. Stál tuším kolo 400e.
@anonym_autor My máme Hisense 3 roky a sme spokojný. Stál tuším kolo 400e.
@anonym_e1be77 super ďakujem za recenziu 👍
Pockaj na vypredaje elektroniky na Black friday
@anonym_autor neni zac,u nas bezne cely a kazdy vecer idu vsetky naraz.V obyvacke je pusteny 20hod denne.
@anonym_fbb6e3
Aj u nas je hromada televizor ale v obyvacke sme sa pleskli po vrecku a Samsung Frame- obraz je absolutne super nikdy tam nie je taka velka cierna plocha .
@anonym_79aae2 kedy to bude? Lebo dlho už nemôžme čakať keďže tú telku v tom stave v akom je sa už nedá pozerať
@anonym_79aae2 teraz pozerám že až november 😔 nie musím už na budúci týždeň kúpiť. Ale ďakujem za tip vtedy kúpim do spálne lebo aj tam nám bude treba
Sestra mala roky Samsung, potom kúpili lacnú značku. Našťastie online, takže ho okamžite vrátili, rozdiel v obraze bol obrovský. Ideálne ísť na predajňu a pozrieť si kvalitu obrazu tam. Ak pôjdeš dole s cenou, isto aj kvalitou tak si pozri osobne, či ti to nebude vadiť.
@anonym_fbb6e3
Aj u nas je hromada televizor ale v obyvacke sme sa pleskli po vrecku a Samsung Frame- obraz je absolutne super nikdy tam nie je taka velka cierna plocha .
@anonym_cb6b26 mame v obyvacke skoro 200cm,nabuduce chcem aspon 220cm,ked sa tento pokazi a stal okolo 900eur,bol v akcii vtedy.Inac v spalni mame 165cm,deti v izbach tiez 165,140tku,v 2 izbach su mensie.
My sme mali vzdy Lg. Teraz som pozerala LG alebo Samsung, nakoniec muz zobral deawoo, ze aj tak len decka pozeraju telku a netreba drahy, slak ma triafa z neho. Ovladacom musis presne namierit, nema bluetooth, tak ani sluchatka pripojit, nepodporuje orange tv. Takze pri vybere hlavne pozeraj, ci ma TV vsetko, co potrebujes/chces k jeho uzivaniu.
Skús pozrieť túto stránku, sú to testy televízorov, možno ti trošku pomôže. https://www.spotrebitelskytest.sk/televizory/po...
inak, ešte existujú aj Android boxy, ktoré sa dajú pripojiť k tv, čo vám tiež môže pridať/vylepšiť niektoré funkcie 🙂

Tam zalezi velmi vela ako ju pouzivas, ci ide non stop, ci mas prach atd, takze odpoved nejasna- ale zhruba Hisense Xiaomi a LG je prast jak uhod , bud ti vydrzia 10rokov alebo si urobis novu radost o tri roky znova 🙂