Xiaomi kamera ako detská pestúnka - skúsenosti a porovnanie
Ahojte,
má niekto skúsenosť s Xiaomi Smart Camera C400 ako videopestúnkou?
Na fóre som si všimla odporúčania na Xiaomi 360 2K, na viacerých stránkach predaj skončil. (Na oficiálnej stránke som ju našla). Máte skúsenosť aj s inými modelmi?
Alebo je lepšie siahnuť po klasickej videopestúnke?
My máme Tapo 200c za nejakých 25 eur a super. Aj kamošky ju majú a chvália si.
mame c500 (to nam dali ako nahradu tej 360) a bolo to super, extremny dosah (sledovat vedel aj muz z prace), detekcia pohybu atd vsetko kamera ma, vynikajuci denny aj nocny mod. Mala som vzdy zapnuty tablet, kym dieta spalo, teraz by som kludne kupila lacnejsiu, bude rovnako dobra 😀 Ja odporucam ist radsej do kamery nez pestunky cena vs. vymozenosti
@nikola107 ja by som išla už do videopestunky. Máme kameru Xiaomi verziu neviem ale stále ma vytáčalo to keď sme niekam prišli a sme potrebovali kameru tak sa restartovala nevedela sa pripojiť na wifi. Stále potrebujete ju nanovo obnovovať tak si zapnete videopestunku a máte pokoj.

ja mam imax a som skopojna, na mobil mi pride upozornenie, ked sa mala mrvi alebo place, nemusim sa stale pozerat na nejaky monitor, a stala 36€... a mam aj avent za 170 s monitorom a banujem, ze som ho kupila