Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
ani nie, najviac sa to samozrejme spini na tych nozickach, ale da sa. No a spokojna som s nim maximalne.
Mali sme aj klasicky golfac, ale toto je o inom, nehrkoce, nevrzga a myslim, ze aj to dieta je spokojnejsie ked neciti tie otrasy.
@argi73 a koľko meria tvoj drobček?zmestí sa v pohode?
Inak ja som dnes prišla na to,že tie nožičky sa dajú vypodložiť z tej strany od košíka,takže sa riadne zdvihnú nožky hore,ak niekomu vadí,že mu visia nožičky,tak toto celkom pomože.............dala som tam zloženú deku a malý bol skoro rovno,ale to sme len skúšali,moj v nom nespáva 😉
@dara29 ano je to susiak, ale neboj sa nie ten, na ktory sme zvyknuti. Je taky pevnejsi, elegantnejsi. Specialnu podlozku nemam, ja som uz mala pred tym bezovo-pieskovy fusak Lodger, takze ten sa tam hodi uplne super. No a este mame na zimu tmavohnedy fusak, takze ten je tam tiez fajn. Nas maly ma sice uz dva roky, ale urcite sa bude v zime este vozit, skusenosti s tym teda este nemam, ale dufam, ze kocik nesklame.
@lucula73 práve neviem, lebo v originalbabyshope si môžeš objednáť aj s madlom bolo by to v cene za 240€ a keď som to prerátala predajna pre naše deti 217€ + prirátaš madlo tak to bude narovnako,
maminy čo už máte baby jogger city mini máte k tomu aj origoš pláštenku alebo nejakú inú?
@kajca50 preto som sa ťa pýtala,lebo v tom originalshope madlo dostaneš,nikde inde ho nemajú,tak nešpekuluj,vezmi ho a ak ti ho nebude treba,určite ho veľmi rýchlo predáš 🙂
Pláštenku mám univerzálnu na trojkolky aj štvorkolky,ja som ju kúpila u nás na predajni za 9,50 eeuro,ale baby si ju aj objednávali,z tej predajne čo si písala 😉
pridavam sa k fanynkam tejto znacky. mam BJC micro ciernej farby. je to uzasny a lahko ovladatelny kociar. moj syn ma 6mesiacov a v tomto kociari ho vozim od jeho 5 mesiacov. a teraz sa podrzteeee, kupila som ho v second hand-e v Presove ako uplne novy, este v krabici zabaleny kus za 70€ !!! v krabici bola aj plastenka. v babyshope som si doobjednala madlo, univerzalnu obojstrannu podlozku a teraz som si dala usit na sashe bodka sk aj nanoznik a rukavnik. cela tato vybavicka ma vysla na cca 130€. v spominanom obchode maju este jeden kus.
@lucula73 tak už som sa vrátila a už som celkom mimi. Tak tú bledú teda nebudem objednávať , je krásna ale na jeseň a už zimu vôbec nemôžem uvažovať , a čo som videla červenú ale v skutočnosti bordovú- až vínovú tak taá je krásna aj keď mama ma prehovára na tú. Zelená by mala byť ako keď je hrach už prezretý tak to nie.
Akú máš pláštenku s dierou alebo sa dá okienko zakryť?

@zuziatko samozrejme ze budem, aj preto som ho kupovala. Sice my mame aj nosic, takze to bude tak pol na pol.
Dlzka opierky je cca 50 cm.