icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

kaja79
27. júl 2011

@zuziatko samozrejme ze budem, aj preto som ho kupovala. Sice my mame aj nosic, takze to bude tak pol na pol.
Dlzka opierky je cca 50 cm.

kajca50
27. júl 2011

@argi73 ďakujem za odpoveď aj ja by som chcela ten bledý kakaukový aj mňa najviac zaujal, takže n ie je problém ho vyčistiť?

argi73
27. júl 2011

ani nie, najviac sa to samozrejme spini na tych nozickach, ale da sa. No a spokojna som s nim maximalne.
Mali sme aj klasicky golfac, ale toto je o inom, nehrkoce, nevrzga a myslim, ze aj to dieta je spokojnejsie ked neciti tie otrasy.

lucula73
27. júl 2011

@argi73 a koľko meria tvoj drobček?zmestí sa v pohode?

Inak ja som dnes prišla na to,že tie nožičky sa dajú vypodložiť z tej strany od košíka,takže sa riadne zdvihnú nožky hore,ak niekomu vadí,že mu visia nožičky,tak toto celkom pomože.............dala som tam zloženú deku a malý bol skoro rovno,ale to sme len skúšali,moj v nom nespáva 😉

argi73
27. júl 2011

@dara29 ano je to susiak, ale neboj sa nie ten, na ktory sme zvyknuti. Je taky pevnejsi, elegantnejsi. Specialnu podlozku nemam, ja som uz mala pred tym bezovo-pieskovy fusak Lodger, takze ten sa tam hodi uplne super. No a este mame na zimu tmavohnedy fusak, takze ten je tam tiez fajn. Nas maly ma sice uz dva roky, ale urcite sa bude v zime este vozit, skusenosti s tym teda este nemam, ale dufam, ze kocik nesklame.

argi73
27. júl 2011

@lucula73 normalne si ma zaskocila, teraz spi, takze ti to presne nepoviem, ale patri skor k tym vyssim detom a do kocika sa zmesti v pohode, takze ziadny strach.

lucula73
27. júl 2011

@argi73 a teraz čítam že máš lodger......mne sa strašne páči ten fusak,moj má 1,5 roka,v januári budeme mať dva,myslíš že sa mi oplatí ho ešte kupovať?chcela som ho vyskúšať,len neviem,či mi malý doňho vojde a ako bude vyzerať v ňom 🙂 dík za odpoveď 😉

lucula73
27. júl 2011

@argi73 lebo aj ja mám dlháňa 😀

argi73
27. júl 2011

@lucula73 no neviem, je to super fusak. My sme ho vyuzili hlavne tuto zimu a to mal Marko 1,5 roka a bol mu akurat, a veru sa bojim, ze tuto zimu ho bude mat uz len ako podlozku. Neviem, ale ja by som na tvojom mieste sla do obchodu a normalne ho vyskusala, to bude najlepsie.

kajca50
27. júl 2011

@argi73 máš aj madielko, lebo neviem,či ho mám objednať

lucula73
27. júl 2011

@argi73 aha,dík,no aj teplá podložka sa zíde,ale nie za tolko eur 😠 😀

lucula73
27. júl 2011

@kajca50 a odkiaľ ideš objednávať?lebo to madlo je strašne nedostatkový tovar,mali by prísť v auguste,ale ktovie 😕

kajca50
27. júl 2011

@lucula73 práve neviem, lebo v originalbabyshope si môžeš objednáť aj s madlom bolo by to v cene za 240€ a keď som to prerátala predajna pre naše deti 217€ + prirátaš madlo tak to bude narovnako,
maminy čo už máte baby jogger city mini máte k tomu aj origoš pláštenku alebo nejakú inú?

lucula73
27. júl 2011

@kajca50 preto som sa ťa pýtala,lebo v tom originalshope madlo dostaneš,nikde inde ho nemajú,tak nešpekuluj,vezmi ho a ak ti ho nebude treba,určite ho veľmi rýchlo predáš 🙂
Pláštenku mám univerzálnu na trojkolky aj štvorkolky,ja som ju kúpila u nás na predajni za 9,50 eeuro,ale baby si ju aj objednávali,z tej predajne čo si písala 😉

kaja79
27. júl 2011

@kajca50 plastenku mam univerzalnu na sportove kociky za 3,15 eur a presne pasuje.

ynguska
27. júl 2011

pridavam sa k fanynkam tejto znacky. mam BJC micro ciernej farby. je to uzasny a lahko ovladatelny kociar. moj syn ma 6mesiacov a v tomto kociari ho vozim od jeho 5 mesiacov. a teraz sa podrzteeee, kupila som ho v second hand-e v Presove ako uplne novy, este v krabici zabaleny kus za 70€ !!! v krabici bola aj plastenka. v babyshope som si doobjednala madlo, univerzalnu obojstrannu podlozku a teraz som si dala usit na sashe bodka sk aj nanoznik a rukavnik. cela tato vybavicka ma vysla na cca 130€. v spominanom obchode maju este jeden kus.

kajca50
27. júl 2011

@kaja79 som z toho jeleň, ako čítam tak v babyshope majú akciu za 240€ kočík + pláštenka , madlo alebo pultík ušetríte 16 €, ako počítam tak počítam a vôbec to nevychádza... ☹

kajca50
27. júl 2011

@ynguska aký prosím ťa-farba

kajca50
27. júl 2011

@ynguska ešte raz máš mikro alebo city mini ak máš mikoi je tam aj slnečná strieška?

lucula73
28. júl 2011

@kajca50 z tých troch vecí si možeš jednu vybrať,čo chceš.a samotný kočík stál 229,madlo 27.......takže za tých 240 dačo ušetríš 😉
A ten micro je zmenšená verzia,ale nemá takú super striešku,je o jeden diel kratšia.....

lucula73
28. júl 2011

@kajca50 nad pláštenkou ani neuvažuj,tú kupiš uni za 10 eur....,radšej pultík alebo madlo 😉

kajca50
28. júl 2011

@lucula73 vďaka za radu , ale rozhodla som sa ,že za chvíľu skočím k nám do obchodu kde majú ten vínový a poriadne ho popozerám aby som na 100% bola istá a potom uvidím 😀

ratocha
28. júl 2011

@lucula73 prosím nemohla by si pridať foto alebo to viac popisat ako vypodlozit nožičky? Lebo tohoto sa dost bojim, že mu budú visieť nožky - drobec spáv v kočíku a príde mi to take divne ked nožky visia len-tak dolu.
Ďakujem.

kajca50
28. júl 2011

@lucula73 tak už som sa vrátila a už som celkom mimi. Tak tú bledú teda nebudem objednávať , je krásna ale na jeseň a už zimu vôbec nemôžem uvažovať , a čo som videla červenú ale v skutočnosti bordovú- až vínovú tak taá je krásna aj keď mama ma prehovára na tú. Zelená by mala byť ako keď je hrach už prezretý tak to nie.
Akú máš pláštenku s dierou alebo sa dá okienko zakryť?

lucula73
28. júl 2011

@kajca50 jam mám s dierou..ale nie je veľká...idem to pofotiť 🙂
taak vlastne si sa rozhodlaa pre ten červený?teen som predala.....inak na slnku vyzerá tá červená úplne inaka ako v obchode.....

@ratocha idem to skúsiť odfotiť či to bude vidno,ak nie odfotim potom drobca v kočíku len teraz spí...

kajca50
28. júl 2011

@lucula73 to myslíš ako inak ako v obchode?

lucula73
28. júl 2011

@ratocha no tu som to pofotila,snáď to pomože 😉

lucula73
28. júl 2011

@ratocha tam keď zdvihneš tú látku,je taká diera,ja som tam strčila vankúš,včera deku poskladanú,vypadnúť to nevypadne,lebo je tam taký popruh,to by si musela vidieť....

lucula73
28. júl 2011

@kajca50 nechcem ťa blázniť,ak sa ti páči,tak okaj mne sa páči,ale nie pre chlapca 😀 .Na predajni u nás bol taký tmavší,skoro ako bordový,ale ako som s ním vyšla von,úplne žiarivá červená,inak veľmi pekná,ale proste som si nemohla na nu zvyknúť 😉
a tu je tá pláštenka

kajca50
28. júl 2011

@lucula73 to si ma dostala- tak teraz už ozaj neviem ☹