Ako nájsť najlepšie denné menu za výhodnú cenu?
Ahojte ľudia stále mi to vrta v hlave,ale chcem vedieť v ostatných reštauráciach a obchodných centrách či sa ešte dá najesť za lacnejšie ako za 7,80 eur za jeden obed,pretože keď som chodil do mesta na obed tak som platil za denne menu 6,30 eur...prečo v každých reštauráciach sú iné ceny a ne rovnaké?.....Koľko platite vy za denne menu??...
@stelly652 nech sa ti páči
@anonym_26ee3d Prosím vás, názov reštaurácie mi znie veľmi povedome, len si nie som istá, či je to tá istá, čo bola aj v relácii Na nože. Neviete, či sa odvtedy zlepšili po návšteve Martina, alebo varia stále rovnako? Možno tú reláciu nepoznáte alebo ste tam predtým nechodili, ale zaujímalo by ma to. Prajem pekný večer.
@anonym_26ee3d Prosím vás, názov reštaurácie mi znie veľmi povedome, len si nie som istá, či je to tá istá, čo bola aj v relácii Na nože. Neviete, či sa odvtedy zlepšili po návšteve Martina, alebo varia stále rovnako? Možno tú reláciu nepoznáte alebo ste tam predtým nechodili, ale zaujímalo by ma to. Prajem pekný večer.
@tamarka2628 to bola Restauracia na poschodí, robili tam pizzu?
@tamarka2628 to bola Restauracia na poschodí, robili tam pizzu?
@vela02 Nie nie, to si mýlite s Pizza Pub Tank, viem to určite, lebo reláciu Na nože mám fakt veľa napozeranú 😊. Táto reštaurácia fungovala na princípe švédskych stolov, len so slovenskou kuchyňou.
@tamarka2628 nepozerám markízu ani jojku iba zriedkavo a tieto show už vôbec nie.
Chodíme tam roky a vlastne skoro každý od nás z roboty.
tvoje ekonomicke povedomie je asi blizke nule.
Uz nezijeme v socializme kde ceny urcoval stat a vsade stal cukor 7,30 a mlieko 2 Kcs. Kazda restauracia si robi svoju kalkulaciu nakladov a podla toho urcuje cenu.
A 7,80 je veeeelmi dobra cena za denne menu.
Neznasam muzov, zco riesia kazde euro. Teda neviem ci si muz, pises v muzskom rode. Evokuje to vo mne, ze si bud setrny alebo chudobny a obe je nesexy. Netvrdim, ze netreba pozerat na ceny atd, ale zase odtial potial
Tak to je este lacne denne menu 😁
Var si jedlo doma, naješ sa lacnejšie a budeš vedieť čo ješ.
@stelly652 zacni varit doma, vyriesi to tvoj problem s cenami menuciek v restike. Alebo sprav nieco pre to, aby si mal vyssi prijem a nebude ta boliet ani 12€ za obed. Mimochodom, 7,80€ nie je vobec zla suma na dnesnu dobu. Treba totiz zaplatit aj priestory, vybavenie, energie, tovar, mzdy, odvody za zamestnancov, reklamu, dane a zivit rodinu.
Neznasam muzov, zco riesia kazde euro. Teda neviem ci si muz, pises v muzskom rode. Evokuje to vo mne, ze si bud setrny alebo chudobny a obe je nesexy. Netvrdim, ze netreba pozerat na ceny atd, ale zase odtial potial
@mircalla ja len porovnávam ceny a zisťujem kde sa lacnejšie da najesť mne je to jedno či je dráhe alebo lacne len chcem vedieť
@stelly652 zacni varit doma, vyriesi to tvoj problem s cenami menuciek v restike. Alebo sprav nieco pre to, aby si mal vyssi prijem a nebude ta boliet ani 12€ za obed. Mimochodom, 7,80€ nie je vobec zla suma na dnesnu dobu. Treba totiz zaplatit aj priestory, vybavenie, energie, tovar, mzdy, odvody za zamestnancov, reklamu, dane a zivit rodinu.
@sissy27 my si varime doma každý deň a snažíme sa biť šetrný lebo potraviny idú stále hore a hore cenovo a najmä mäsové výrobky a mliečne výrobky narozdiel od pečiva
@viestta tak radšej si z domu zoberiem jedlo keď niekde sa pôjde ako isť do reštaurácie neje to výhoda?..
@stelly652 nie, pre mna to nie vzdy je vyhoda. Treba to nachystat, prepravit, zabezpecit pri ceste aby sa to nepokazilo, nevylialo, potom zohriat co sa nie vzdy da a lepenak nie je vzdy riesenie. Radsej si sadnem v restike, necham sa obsluzit a zaplatim. Nie som kolenovrt
Preco stoji niektore auto 20tis a niektore 50tis? Preco nemaju vsetci rovnake ceny?
@stelly652 rovnaké ceny boli za socíku, chceš, aby sa to vrátilo?
To je čo za debilnu otázku, každý ma iné náklady, to je ako keď porovnávaš preco stojí jeden dom 250 000 a druhý 280000, alebo prečo ja mám výplatu 1000 eur a henten 2000 a dá sa nekonečné pokračovať, ak chces mať za lacnejšie tak si navar!!!
Ono tie ceny za menu sa fakt velmi lisia, preto si jedlo radsej varim, ved sme 2+2, nechcem prejest 2 vyplaty. Minule ma ale milo prekvapil kebab tanier v Slnečniciach v BA. 7€ za fakt pol taniera masa, velky kopec ryze a zeleniny. Pre porovnanie v Banskej stiavnici mi dali za 5,50 postrašenu tortilu kebabovym nasom, trolinku zeleniny a vela dresungu az to tieklo. Asi sa treba aj dost porozhliadnut kde čo maju... Netvrdim ze by som ten kebab jedla 5x tyzdenne, ale chutilo a dokonca som riadny jedak a nevladala som
@stelly652 Tak si rôzne reštaurácie,s rôznou ponukou jedál.
V robote keď som,tak my chodíme do reštiky,kde je menu za 6.50. Občas (podľa ponuky)ideme s kolegyňou aj na menu za 6
80,alebo máme chuť trebárs na ázijsku kuchyňu,tam majú 7.50. Netuším, čo ti táto téma povie,lebo ak žiješ trebárs v Bratislave, či Trenčíne,tak ti asi nepomôžu ceny v reštaurácii na východe v Humennom, Prešove,či v Starej Ľubovni🙂
Občas si objednávame do práce. Nedávno zvyšovali ceny. Menu z 5,50 na 6 eur. S polievkou ešte plus 50 centov. Keď vybehnem do najbližsieho nákupného centra, menúčka tam sú od 8 eur.
7,40€ menu s polievkou BA jedalen pri Eurovea
Tú otázku o rovnakých cenách snáď nemyslíš vážne 😀
U nás menu 8,90/9,90€. V jednej reštaurácii dokonca 12-13,90€. Ale sú to také porcie, že nám trom stačí objednať 2 porcie, z tej prvej objednávame tri a o chvíľu sme hladní. Taká nízka cena ako ty píšeš tu už dávno nikde nebola 😃
Da sa najest uplne v pohode za tu cenu najma na sidliskach nie v centrach miest. Ja vyuzivam samoobsluzne restauracie, kde vazis jedlo pri pokladni nie all you can eat, nejem velke porcie tak aspon sa neprezerem ani nenecham na vyhodenie ½ porcie (lebo to co niekde naberaju akoze... naozaj sa necudujem narastajucej nadvahe a obezite medzi ludmi) a platim medzi 6€-7€ aj s polievkou.
@stelly652 záleží z akého mesta si ...ale skús aplikáciu Munch máš tam lacnejšie jedlá, keď sa im nepredá zlacnia celkom dosť
Vyskúšaj pozri

@stelly652 nech sa ti páči