icon

Ako obmedziť neustály pocit hladu a nemíňať peniaze len na jedlo?

Včera o 10:22

Ahojte, mám problém. Stále by som len jedla. Ja často cítim veľký hlad a musím niečo jesť... a nechcem toľko jesť, naozaj to ide do peňazí. V prvom rade, nemám nadváhu, osobne nejem žiadne sladkosti a somariny, ale moje telo si stále niečo pýta a už mám toho dosť. Naozaj mám pocit, že zarábam iba na jedlo. Po raňajkách už o pol hodinu mám chuť na jablko, o pol hodinu na pomaranč, potom na kúsok syra, potom na nízkotučný jogurt, potom si dám obed a po obede dostanem chuť na ovocie, potom zase na jogurt, potom okolo tretej na celozrnný chlebík so šunkou a zeleninou, potom pomaranč, na večer mäso, zelenina, nejaká ľahká príloha, potom okolo 19.00 zase mám chuť na syr alebo jogurt, alebo cottage cheese, a po 20,00 ešte bežne idem smer jablko, pomaranč, iné ovocie. A keď nejem, tak pijem čaj, alebo vodu. Mám pocit, že len stále do seba niečo tlačím. A nechcem to. Obťažuje ma to. Ale chytí ma taký vlčí hlad, že musím. Pls ako prestať toľko jesť? Chcem iba raňajky, obed, večeru. Môj život sa točí len okolo jedla. Už mám toho dosť ... mám roztiahnutý žalúdok. Ešte štastie, že jem skôr zdravšie potraviny, ale aj tak. Toto sa nedá...

Strana
z3
deedol
Včera o 22:43

okrem ineho vela cvicis, telo potom vela pyta. ja ked mam den, ze necvicim, tak pohoda, a ked som hoci len hodku v posilke, tak sa neviem dojest. a ty cvicis takmer kazdy den. tym nehovorim, ze nemas cvicit, ale treba tomu prisposobit jedlo. a menej ovocia by som jedla na tvojom mieste.

Strana
z3