Ako prežívate zdražovanie?
Včera o 15:00
Baby ako prezivate toto zdrazovanie? My sme 4-clenna rodina, muz zarobi 1100 v cistom ja som na rodicaku so 400 eurami. Ked poplatime hypo (isla nam hore o 150 eur), inkaso, telefony a skolku pre starsiu dceru tak nam ostane na stravu a drogeriu asi 450 eur na cely mesiac. Ja uz fakt neviem co mam varit. Kupujem len v akciach, maso mame mozno dvakrat do tyzdna, aj to len kuracie. Ovocie a zelenina su take drahe ze malej kupujem len jablka a banany. Muz sa hneva ze preco stale jeme cestoviny a privarky, ale z coho mam kupovat steaky? Ste na tom niektora podobne ze fakt obracate kazde euro? Mate nejake tipy na lacne a syte recepty pre deti? Lebo ja uz kazdy vecer len placem nad uctami.

@tenerifka v tomto prípade mala autorka príspevku hľadať manžela v golfovom klube alebo napísať Borisovi K.
@anonym_295f12 to snad nie, ale ak si vedome robim dieta s muzom, ktory zarobi 1100 eur a nemieni na tom nic zmenit, automaticky musim pocitat s tym, ze budem musiet ist do prace aj popri babatku. Luxus byt 3 roky doma nie je pre taketo manzelky, krute, ale taka je realita