icon

Ako zvládnuť život na jednom príjme?

1. máj 2026

Ahojte, prosím nesudte ma..ale ako zvládate mladé rodiny s jedným príjmom túto dobu?🫣 Som na rodičovskej dovolenke, po naplánovanom tehu, partner zarobí to, čo nám pokryje bývanie, výdavky a jeden väčší mesačný nákup ( vystačí aspoň na varenie)..ale ja už toto nezvládam psychicky..snažila som si nájsť prácu, brigádu, nič..Šetriť už nemám kde 🫣 Ja už som neminula mimo nákupov potravín a vecí pre deti navyše ani € ani nepamätám kedy 🫣 To nehovorím, že do domácnosti treba kúpiť ešte kopu veci..ale ako?!Ako a kde šetrite maminky? 🫣 Nie do práce nemôžem, som krátko po pôrode 😞Ja som hotová depresia, muž toho som nevidela už asi tretí mesiac ,len viem že si chodí oblečenie meniť domov 🫣 A potom sa len hádame a hádame..život na autopilota..

Strana
z3
bielasovicka
Včera o 06:43

@anonym_autor za tie prachy co zarobí tvoj muž, by mal robiť od 7 do 16hod. A padla,finito,a ísť domov. A nieže ho vôbec nevidíš, to je dobra blbosť co píšeš.

ikuska27
Včera o 08:33

To je málo čo zarobí....ja robím na 12-tky...mám non-stop voľno a zarobím nad 2000€....a to som šla od malých babeniek do práce...od 8-mich, 9-tich a 10-tich mesiacov....postupne... snažiť sa nájsť niečo lepšie platené, alebo upustiť od vyšších nárokov....

Strana
z3