Dráčik - šetrenie pri nákupoch
Prosím nema my niekto dat dracik kartu aspoň to číslo aby som mala menej za nákup inak zaplatím o 10 eur ďakujem
@anonym_autor napíš mi
Objednaj na internete a ušetríš ešte viac 🙂
Dráčik si nezaslúži aby tam ľudia nakupovali, po tom, čo predviedol majiteľ
Objednaj na internete a ušetríš ešte viac 🙂
Dráčik si nezaslúži aby tam ľudia nakupovali, po tom, čo predviedol majiteľ
@kaca222 Prečo? Čo sa stalo?
Dosť vychcané pýtať od druhého. Prečo si ju nevybavíš? 🤦♀️ aj v obchode budeš pri pokladni pýtať tesco kartu od druhých?
@anonym_d50dbb prezentuje na stránke obchodu svoje politické názory
@anonym_d50dbb
https://www.ta3.com/clanok/252623/urazky-lgbti-...
Dosť vychcané pýtať od druhého. Prečo si ju nevybavíš? 🤦♀️ aj v obchode budeš pri pokladni pýtať tesco kartu od druhých?
@1sally12 a čo je na tom vychcane prosím ťa? Chce zľavu, poprosí niekoho o kartu. No a? A i v Tescu, aký by bol problém? Veď by len pridala body tomu, kto jej ju požičal. To už je teda vychcanost 🙄🙄🙄
@1sally12 aj same predavacky v draciku sa pytaju druhych nakupujucich ci nemaju karticku aby si iny nakupili lacnejsie. dokonca par krat sa mi stalo, ze ma oslovil cudzi clovek medzi regalmi ci nemam karticku. ja s tym problem nemam aby si ju pipli, aj v kauflande som uz pozicala jednym co si nevsimli ze zlava je len pre drzitelov karty, mna to nic nestoji a im to pomoze
@1sally12 nádherný príklad pomoci druhým...👍👍

Vybavis si pri pokladni na pockanie