Kde nakúpite lacnejšie: Lidl alebo Tesco?
Kde viete nakúpiť lacnejšie Lidl alebo Tesco? S kolegyňou sa nevieme dohádať na tom. 😀
Za mňa Lidl.
mne ide o kvalitu s ktorou mi viac vyhovuje tesco. Nepotrebujem kupovat nasilu lacno a odpad 😂 lidl je u mna najmenej oblubeny retazec co sa tyka kvality a chodim tam len ked skutocne nemam inu moznost max par krat za rok
Lidl
Z týchto dvoch Lidl, no najlepšie aj najlacnejšie viem nakúpiť v Kauflande
mne ide o kvalitu s ktorou mi viac vyhovuje tesco. Nepotrebujem kupovat nasilu lacno a odpad 😂 lidl je u mna najmenej oblubeny retazec co sa tyka kvality a chodim tam len ked skutocne nemam inu moznost max par krat za rok
@anonym_063efe neter mala rakovinu a primárka jej odporucila nakupovat šunky a pod. výhradne z Lidla.
@anonym_063efe neter mala rakovinu a primárka jej odporucila nakupovat šunky a pod. výhradne z Lidla.
@anonym_d6e847 to je celkom bizarne. Spracovane vakuovo balene maso pri liecbe rakoviny. Ale zrejme tym myslela, ze najmensie zlo..
@anonym_d6e847 to je celkom bizarne. Spracovane vakuovo balene maso pri liecbe rakoviny. Ale zrejme tym myslela, ze najmensie zlo..
@mirage neter bola dieťa a primárka detskej onkológie bola kapacita, tak nebolo o čom.
@anonym_d6e847 tak sunky, salamy a podobne polotovary ani nekupujem.
Ja stale pocuvam ze lidl ale teda to jak za trest tam. Male takze sa tam clovek tlaci ked je viac ludi, samoobsluzne pokladne v lidli tretia cenova ( tesco bez problemov) , mäso bolo 2x pokazene takze nikdy viac a najlepsie na celom lidl je ze tam strasne vela veci nemaju . Kolko krat som nieco potrebovala a nemali aj viac veci. Uz tam chodim vyslovene len ked som u rodicov a nakupujem im lebo oni tam chodia. Pre seba vôbec. Bieda
Lidl. Tesco odpad a drahe.
Lidl má okrem rožkov a 1kg chleba všetko pečivo dopekané, Kaufland to isté, preto radšej ideme do Tesca, ktoré má vlastnú pekáreň a má parádne rožky (aj celozrnné), vianočku, Moravské koláče. Ale keď ideme na cenu, tak Lidl vyjde určite lacnejšie na veľký nákup, hlavne veci v akcii. Keď som v Lidli, vždy zoberiem niečo z tej rady Pure, mám rada aj ich tofu.
Ja nakupujem len v lidli, kupujem kvalitné potraviny a viem nakúpiť lacno, ale 100 ludi 100 chutí, 100 ludi 100 nazorov
@anonym_autor Tam, kde sú akcie. Ani v bežných cenách sa nedá povedať, ktorý obchod je lacnejší. Niektoré značky sú lacnejšie v Tescu, iné (ich vlastné) v Lidli.
@anonym_d6e847 Tak potom je to praUda.
@anonym_d6e847 Tak potom je to praUda.
@anonym_44a927 tak určite, moja 😉
Lidl má okrem rožkov a 1kg chleba všetko pečivo dopekané, Kaufland to isté, preto radšej ideme do Tesca, ktoré má vlastnú pekáreň a má parádne rožky (aj celozrnné), vianočku, Moravské koláče. Ale keď ideme na cenu, tak Lidl vyjde určite lacnejšie na veľký nákup, hlavne veci v akcii. Keď som v Lidli, vždy zoberiem niečo z tej rady Pure, mám rada aj ich tofu.
@revikat Jasné, lebo Tesco nedopeká z mrazených polotovarov.... 😂😂 Dobré ráno.
Jednoznacne Lidl, a to si davame pozor na vyber kvalitnych potravin s dobrym zlozenim. Mame tam uz overene vyrobky za fajn cen (maju vzdy aj 7% zlavu z celeho nakupu na ucitelsky preukaz). Ked pozriete na vysledky roznych spotrebitelskycj testov v kvalite vyhrava vzdy Lidl (dokonca aj pri opalovacich kremoch atd). Rozky maju tiez bez konzervantov, uz spomina a rada pure je skvela. Treba si dat pozor na polske maso a mliecne vyrobky (ale to vsade). Chlieb kupujem v lokalnej pekarni, ano v Lidli maju dopekane, ale to je tiez uz vo vsetkych supermarketoch. Ale prekvapil ma minule vybornou chutou kvaskovy chlieb, sice dopekany, ale opat super zlozenie.. ked som v tescu, je tam mozno sice vacsi vyber, ale neviem tam zohnat veci bez konzervantov a pod. takze sme tam prestali chodit. (Kaifland nemame po ruke, preto neviem posudit).
Ja v tescu nenakupujem vobec za mna ma najhoršiu kvalitu a celkovo tu v tescu mam pocit ze su vzdy kadejaki ludia..dlho som nakupovala v kauflande kvoli zelenine ovociu ale tak nejak som presla do lidla dost sa zmenil a ked viete co najdete tam praveze kvalitne potraviny slovenske maso vyrobky z nemecka ovocie zelenina super ale len rano...a tak nejak vidim ze za tie dve tasky co beriem zaplatim menej ako v Kauflande
Tesco som este ciste nevidela. Za mna najhorsi retazec, ano tam kde maju pekaren je najlepsie pecivo a chlieb ale zas je volne lozene bez skla kazdy don nakycha kolko chce + sem tam vrabec preleti🙃
Lidl ma co potrebujem, ale v Kaufe a Bille som najcastejsie.
@anonym_d6e847 pri rakovine by som šunku teda vôbec neodporúčal veď tie dusitany sú všade aj tam kde sa tvária že nie sú.
Lidl mám po ceste a našla som tam takmer všetko čo potrebujem v naozaj dobrej kvalite. Tesco a kauf mám obrovsky a neznášam sa stratiť v takom veľkom obchode a nevedieť kde čo je zároveň teda zelenina a ovocie za mňa čerstvosť nič moc.

Tak aby ste sa dohadali este viac tak kaufland.
Kazdy nakupuje kde mu to vyhovuje. Mne sa u nas tesco absolutne nepaci cize tam nenakupujem, ked nie je ina moznost ze vybehnem na malickosti ale teda velky nakup najradsej robim v kauflande. Sem tam lidl ale to tiez nie je vyslovene oblubeny obchod. Za mna jednoznacne kaufland 😅