icon

Kde nakúpite lacnejšie: Lidl alebo Tesco?

15. júl 2026

Kde viete nakúpiť lacnejšie Lidl alebo Tesco? S kolegyňou sa nevieme dohádať na tom. 😀

anonym_6073c4
15. júl 2026

Tak aby ste sa dohadali este viac tak kaufland.
Kazdy nakupuje kde mu to vyhovuje. Mne sa u nas tesco absolutne nepaci cize tam nenakupujem, ked nie je ina moznost ze vybehnem na malickosti ale teda velky nakup najradsej robim v kauflande. Sem tam lidl ale to tiez nie je vyslovene oblubeny obchod. Za mna jednoznacne kaufland 😅

anonym_384014
15. júl 2026

Za mňa Lidl.

anonym_063efe
15. júl 2026

mne ide o kvalitu s ktorou mi viac vyhovuje tesco. Nepotrebujem kupovat nasilu lacno a odpad 😂 lidl je u mna najmenej oblubeny retazec co sa tyka kvality a chodim tam len ked skutocne nemam inu moznost max par krat za rok

ivicatolic
15. júl 2026

@anonym_autor dievčence.... radšej v práci máknite 👉👉👉😆😀😆

anonym_178a15
15. júl 2026

Lidl

anonym_a925ce
15. júl 2026

Z týchto dvoch Lidl, no najlepšie aj najlacnejšie viem nakúpiť v Kauflande

anonym_d6e847
15. júl 2026
@anonym_063efe

mne ide o kvalitu s ktorou mi viac vyhovuje tesco. Nepotrebujem kupovat nasilu lacno a odpad 😂 lidl je u mna najmenej oblubeny retazec co sa tyka kvality a chodim tam len ked skutocne nemam inu moznost max par krat za rok

@anonym_063efe neter mala rakovinu a primárka jej odporucila nakupovat šunky a pod. výhradne z Lidla.

mirage
15. júl 2026
@anonym_d6e847

@anonym_063efe neter mala rakovinu a primárka jej odporucila nakupovat šunky a pod. výhradne z Lidla.

@anonym_d6e847 to je celkom bizarne. Spracovane vakuovo balene maso pri liecbe rakoviny. Ale zrejme tym myslela, ze najmensie zlo..

anonym_d6e847
15. júl 2026
@mirage

@anonym_d6e847 to je celkom bizarne. Spracovane vakuovo balene maso pri liecbe rakoviny. Ale zrejme tym myslela, ze najmensie zlo..

@mirage neter bola dieťa a primárka detskej onkológie bola kapacita, tak nebolo o čom.

anonym_063efe
15. júl 2026
@anonym_d6e847

@anonym_d6e847 tak sunky, salamy a podobne polotovary ani nekupujem.

rozculena
15. júl 2026
@mirage

@mirage majú značku PURE-vysoký obsah mäsa,bez konzervantov

7miriam77
15. júl 2026

Z týchto Lidl, no Kaufland ešte lacnejšie podľa mna

ivik4
15. júl 2026

Ja stale pocuvam ze lidl ale teda to jak za trest tam. Male takze sa tam clovek tlaci ked je viac ludi, samoobsluzne pokladne v lidli tretia cenova ( tesco bez problemov) , mäso bolo 2x pokazene takze nikdy viac a najlepsie na celom lidl je ze tam strasne vela veci nemaju . Kolko krat som nieco potrebovala a nemali aj viac veci. Uz tam chodim vyslovene len ked som u rodicov a nakupujem im lebo oni tam chodia. Pre seba vôbec. Bieda

anonym_9ea25d
15. júl 2026

Lidl. Tesco odpad a drahe.

revikat
15. júl 2026

Lidl má okrem rožkov a 1kg chleba všetko pečivo dopekané, Kaufland to isté, preto radšej ideme do Tesca, ktoré má vlastnú pekáreň a má parádne rožky (aj celozrnné), vianočku, Moravské koláče. Ale keď ideme na cenu, tak Lidl vyjde určite lacnejšie na veľký nákup, hlavne veci v akcii. Keď som v Lidli, vždy zoberiem niečo z tej rady Pure, mám rada aj ich tofu.

ankare
15. júl 2026

@anonym_autor Lidl. Ale ja mám radšej Tesco 😅

anonym_2607cd
15. júl 2026

Ja nakupujem len v lidli, kupujem kvalitné potraviny a viem nakúpiť lacno, ale 100 ludi 100 chutí, 100 ludi 100 nazorov

chrobak7
15. júl 2026

@anonym_autor Tam, kde sú akcie. Ani v bežných cenách sa nedá povedať, ktorý obchod je lacnejší. Niektoré značky sú lacnejšie v Tescu, iné (ich vlastné) v Lidli.

anonym_44a927
15. júl 2026
@anonym_d6e847

@anonym_d6e847 Tak potom je to praUda.

anonym_d6e847
15. júl 2026
@anonym_44a927

@anonym_d6e847 Tak potom je to praUda.

@anonym_44a927 tak určite, moja 😉

chrobak7
15. júl 2026
@revikat

Lidl má okrem rožkov a 1kg chleba všetko pečivo dopekané, Kaufland to isté, preto radšej ideme do Tesca, ktoré má vlastnú pekáreň a má parádne rožky (aj celozrnné), vianočku, Moravské koláče. Ale keď ideme na cenu, tak Lidl vyjde určite lacnejšie na veľký nákup, hlavne veci v akcii. Keď som v Lidli, vždy zoberiem niečo z tej rady Pure, mám rada aj ich tofu.

@revikat Jasné, lebo Tesco nedopeká z mrazených polotovarov.... 😂😂 Dobré ráno.

anonym_cb58f3
15. júl 2026

Jednoznacne Lidl, a to si davame pozor na vyber kvalitnych potravin s dobrym zlozenim. Mame tam uz overene vyrobky za fajn cen (maju vzdy aj 7% zlavu z celeho nakupu na ucitelsky preukaz). Ked pozriete na vysledky roznych spotrebitelskycj testov v kvalite vyhrava vzdy Lidl (dokonca aj pri opalovacich kremoch atd). Rozky maju tiez bez konzervantov, uz spomina a rada pure je skvela. Treba si dat pozor na polske maso a mliecne vyrobky (ale to vsade). Chlieb kupujem v lokalnej pekarni, ano v Lidli maju dopekane, ale to je tiez uz vo vsetkych supermarketoch. Ale prekvapil ma minule vybornou chutou kvaskovy chlieb, sice dopekany, ale opat super zlozenie.. ked som v tescu, je tam mozno sice vacsi vyber, ale neviem tam zohnat veci bez konzervantov a pod. takze sme tam prestali chodit. (Kaifland nemame po ruke, preto neviem posudit).

lucia_ma
16. júl 2026

Ja v tescu nenakupujem vobec za mna ma najhoršiu kvalitu a celkovo tu v tescu mam pocit ze su vzdy kadejaki ludia..dlho som nakupovala v kauflande kvoli zelenine ovociu ale tak nejak som presla do lidla dost sa zmenil a ked viete co najdete tam praveze kvalitne potraviny slovenske maso vyrobky z nemecka ovocie zelenina super ale len rano...a tak nejak vidim ze za tie dve tasky co beriem zaplatim menej ako v Kauflande

natalka13
16. júl 2026

Tesco som este ciste nevidela. Za mna najhorsi retazec, ano tam kde maju pekaren je najlepsie pecivo a chlieb ale zas je volne lozene bez skla kazdy don nakycha kolko chce + sem tam vrabec preleti🙃
Lidl ma co potrebujem, ale v Kaufe a Bille som najcastejsie.

revikat
16. júl 2026
@chrobak7

@revikat Jasné, lebo Tesco nedopeká z mrazených polotovarov.... 😂😂 Dobré ráno.

@chrobak7 dopeká aj z polotovarov, ale v hypermarketoch má aj vlastnú pekáreň (samozrejme nie každé Tesco má pekáreň)

oskvarka
17. júl 2026
@anonym_d6e847

@anonym_d6e847 pri rakovine by som šunku teda vôbec neodporúčal veď tie dusitany sú všade aj tam kde sa tvária že nie sú.

oskvarka
17. júl 2026

Lidl mám po ceste a našla som tam takmer všetko čo potrebujem v naozaj dobrej kvalite. Tesco a kauf mám obrovsky a neznášam sa stratiť v takom veľkom obchode a nevedieť kde čo je zároveň teda zelenina a ovocie za mňa čerstvosť nič moc.