icon

Robíte si zoznamy nákupu z akciových letákov?

anetinoo
15. máj 2026

Ahojte 😊
Chcem sa vás spýtať – v čom si robíte nákupné zoznamy? Sledujete si aj to, koľko vás nákupy stoja a koľko sa vám podarí ušetriť? My sme si začali tieto veci zapisovať a úprimne, až časom sme zistili, aký veľký rozdiel to vie spraviť. Pri niektorých nákupoch sú to fakt desiatky eur.
Doma už máme z toho celkom peknú štatistiku 😄 Prikladám aj screenshoty z menšieho nákupu. Funguje to jednoducho – pri káve si preklikám aktuálne letáky, z nich si rovno naklikám nákupný zoznam a appka sama ukáže, kde sa čo oplatí kúpiť. Dá sa vyhľadávať aj podľa kľúčových slov (napríklad kuracie rezne), takže nič netreba ručne prepisovať.
Celé to vzniklo pôvodne len pre nás doma 😊 Manžel to najskôr spravil ako taký večerný hobby projekt pre mňa a pár známych. Postupne sa to ale začalo páčiť aj ďalším ľuďom, tak rozmýšľame, že by sme to dali k dispozícii vo väčšom. Teraz hlavne zisťujeme, či by o niečo také bol záujem a zbierame feedback.
Nejde za tým žiadny veľký biznis ani reklama. Skôr nás teší predstava, že by to mohlo pomôcť aj ďalším rodinám reálne ušetriť pri bežných nákupoch. Lebo úprimne – veľa „akcií“ dnes vyzerá super len na papieri 😅 A keď človek vidí reálne čísla a koľko ušetril, je to úplne iný pocit.
U nás doma to funguje naozaj dobre a práve preto mi napadlo, že by to mohlo byť užitočné aj pre ďalších ľudí 😊
Ak by si to chcel niekto vyskúšať pri najbližšom nákupe, dajte do komentára palec hore 👍 a pošleme vám prístup zdarma výmenou za úprimný feedback – čo sa vám páči, čo chýba a čo by sa dalo zlepšiť.
A ak by sa tu našiel niekto, kto by nám vedel akokoľvek pomôcť alebo poradiť, budeme veľmi radi ❤️ Dotáciu sme síce nedostali, ale chuť pokračovať máme stále veľkú.
Som fakt zvedavá, čo na to poviete a hlavne – koľko sa podarí ušetriť vám 😃

Strana
z2
nekonecna_katastrofa
16. máj 2026

Leták pozeráme a plánujeme varenie podľa akcií, ale na veľký nákup chodíme len do Kauflandu + ja občas do Lidla na konkrétne veci, s ktorými som tam spokojná. Ale zas keď mám raz chuť na halušky, tak si bryndzu kúpim a nebudem čakať do akcie. Obchody neobiehame, náš voľný čas je nám vzácnejší ako ušetrených pár eur.

anonym_9bec22
16. máj 2026

Absolútne letáky nepozerám, hneď ich hádžem do koša.

nina_nemethova_nn
16. máj 2026

Ja osobne už veľa rokov používam webovú aplikáciu https://m.concie.sk/ kde mám prehľad nielen o letákoch z väčšiny veľkých reťazcov (aj SK aj AT), ale ihneď aj o individuálnych produktoch, z ktorých si vytváram potom nákupný zoznam 😊 Nemusim si nič inštalovať a zoznam viem ihneď zazdielat aj manželovi

haggard_222
Včera o 17:09

Ahoj. Vyzera to super. Rada otestujem a poslem feedback 🙂

Popravde myslim se nieco take tu chyba. Ked prisli so statnym porovnavacom cien na zaciatku, dufala som aspom v kutiku duse ze ked sa toho chyti niekto sikovny tak by to mohla byt velmi uzitocna vec, no ten vysledok je cista fraska. Pritom keby to dali urobit nejakym studentom, urcite by sa im otvorili uplne ine moznosti a aj studentom by spravili reklamu ktora by im mohla pomoct neskor pri hladani prace. Len teda by to musel niekto potom supportovat.

anonym_0fe171
Včera o 17:11
@emjee

Ráta to aj spotrebovaný čas a pohonné hmoty na presun medzi jednotlivými predajňami?

@emjee Keď skutočne potrebuješ ušetriť, nerátaš "spotrebovaný čas" do nákladov. Rátaš každé ušetrené euro. A čo sa pohonných hmôt týka, zasa tie predajne v praxi nebývajú až tak extrémne ďaleko od seba.

Strana
z2