Vyžijeme z 500 EUR?
Baby do vyplaty este 3 tyzdne mame na ucte 500 eur 😄Zvladneme to? 2 male deti, seky zaplatene
To mate este riadne daleko do vyplaty.Ved to ste teda len nedavno mali vyplaty.No mate sa,co obracat.
@anonym_autor ... ešte aj ušetríte
Ja mam na tyzden pre 2 dospelych a 1 dieta 50e cisto na stravu, s tym ze si urobim raz za mesiac obrovsky nakup… takze z 500e by som este aj usetrila 😂 ale nie preto ze by sme nemali, no dala som sa na setrenie lebo musime cosi usetrit na upravy exterieru 🤣
@klarissa25 odkedy aj ja pozerám ceny a čo si kupujem ušetríme dosť
@anonym_autor 500eur??? si prišla aby sme ťa potľapkali po ramene a utešili ? Sú tu ženy čo písali s drobnými a ty sem napíšeš 500💶🫣
Si mimo
@anonym_autor jasne, uvar rôzne prívarky, guláš aj na 2 dní, žemľovku, buchty, šišky, langoše, francuzsle zemiaky, polievky a ešte aj ušetris 👍.
@minenkaa presne tak, lebo autorka sa bud prisla pochvalit alebo je troll
@anonym_2a19e3 pochváliť? Čím 500eurami? Podľa mňa je 500e na tri týždne málo. Sorry za reakciu, len mi to prišlo zvláštne, podľa mňa sa chváliť neprišla.
prosim vas Admini uz prestante s tymito vymyslenymi temami. toto vazne odkedy sa tu sklonuje slovo konsolidacia tu budeme riesit kto za co do konca mesiaca vyzije? to vazne? UBOHE
@anonym_60c451 ako pozerám kopa tém presne o tomto. Ako ušetriť,ako,vyžiť zo sumy xy,ako navariť,ako nakúpiť aby vyšli peniaze. Kamenický asi už nemá nápady

@kavasmliekom prepáč, ale toto sú účelové diskusie s ktorými sa tu posledné dni vrece roztrhlo😡 môžme poďakovať naivným ženám, ktorým stačí, že tu nejaký anonym otrči ruku a hneď sú v pozore, ináč toto nepochopím nikdy, že sú schopné kde komu, kadejakým podvodníkom posielať svoje oddrete peniaze
@anonym_80e203 nikdy som nikomu nedala peniaze, keď tak oblečenie, potraviny áno, práve tam sa ukázalo, že 3/4 z tých chudobných ruku otrčajúcich vlastne ani pomoc nepotrebujú, len chcú na chlast, alebo cigarety. A pár z tých, ktorým som dala aj oblečenie, posteľ, autosedacku, tak to predali drzo ďalej pár dní po tom, čo to odo mňa zobrali s plačom, ako sú vďační za pomoc, lebo deti chúďatká chodia bosé 😄 takže...uz len cez organizácie pomáham