Detský lekár v Topoľčanoch
Dobry den viete mi poradit po pripade povedat skusenosti s detskymi lekarmi v Topolcanoch? Ide o novorodenca.
@lulucka1 ja zas odporucam Mihalikovu,chodim k nej od kedy zacinala,najprv so synom,potom aj s dcerou,ano je svojska,ale ja s nou nemam najmensi problem. To co ini lekari zanedbali u syna,aj odbornici,ona jedina dala na poriadok,vsimla si,ze nieco nie je ok,vytelefonovala,vybavila,informovala sa....
@lulula1990 dr Zatkova uz nerobi namiesto nej je dr Ficova ale janod nej odisla spokojna nebola my sme u dr Chmelarovej a ozaj top dr u mna co sa tyka vysetreni ked je dieta chore je pedantka a tak hocikedy antb nedava pokial neni dovod .
Ano na Ceresnikovu tiez len chvali ale ta je mimo mesta a tiez Mihalikovu neodporucam je naladova a ako komu sadne 🤷♀️Tolko z mojej strany o dr .
@lily39 nám zase malú dala tak do poriadku , že ušla hrobárovi z lopaty ...zanedbala asi všetko čo sa dalo
My chodíme Mihalikovej a ja som velice spokojná. Malý už bude mať 12 rokov a mala 6. Nemôžem na ňu povedať nič zlé. Nikdy sme nemali snou problém. Vždy všetko vysvetlila hlavne poradila. A to moje deti nepatria medzi najzdravšie. Pravidelne pri každéj kontrole urobí výter. Napríklad co viem Ceresnikova urobí raz za čas. Nikdy nás neodbila.
Zienky prosim vas ....a nazor na pani doktorky kuklovu a zatkovu mi viete dat? Dakujem 🙂
@kacenkakika95 zatkova uz nerobi namiesto jej je dr Ficova za mna moj nazor ked sme u nej chodili kef zobrala po dr Zatkovej ambulanciu spokojna nebola presli sme k inej dr Chmelarovej a spokojnost

@lulucka1 dr Zaťková, staršia ale ok, alebo v Solčanoch dr Čerešníková. V TO absolútne neodporúčam dr. Mihálikovú