Zubný strojček - MDDr.Bladová
Baby, neviete koľko sa platí za fixný aparát (dcéra) u p.Bladovej? Dakujem
@vevapeto Dobrý deň, áno ja som bola tiež so synom /zatiaľ budeme mať vysúvací-cca100e/ a povedala mi, tiež že ak by mal fixný tak cca 250e.. prepláca im to poisťovňa.. tiež som hľadala najlacnejšieho dr, pretože aparáty sú v podstate rovnaké.. tie sumy sú hrozné, čo si pýtajú.. dokonca v TO je 1 dr, ktorá nás už nechcela zobrať kvôli plnému stavu /čo sa ani nečudujem/ a tá berie za strojček smiešne peniaze /cca40e a pred pár rokmi len 10e/..
@maminka2013 no ja som tiež obvolala vsetky dr.v Topoľčanoch aj v Piešťanoch a každá má plný stav,jedine dr.Bladova nas zobrala a aj tam sme mali ternim cca za pol roka
@maminka2013 no ten nás v PN si dá všetko zaplatiť ( dokonca že navrhne liečbu 200€) a potom pošlem podklady do poisťovne, kde mi vrátia 450€. Ale aj tak sa to nedá porovnať. Jedine plus je v tom, že je veľký odborník a dcéra ma fakt krivé zuby 😏
@sisi1503 fuha, ja som bola prekvapená, tiež som čakala, že ako to bude s termínom, ale za 3 týždne sme boli už u nej a teraz ideme tiež cca po 3 týždňoch už na otlačky..
@vevapeto áno poisťovňa nezmluvnému prepláca 80% sumy, ktorá ide zmluvnému /čo má preplatené od poisťovne hneď/.. čiže celková cena rovnakého strojčeka je možno 600e a ostatné je "ryžovanie" doktorov.. ja mám na to nervy a ešte sa idú sťažovať, že majú málo... len ľudí oblbujú..
@vevapeto na mňa keby vycapí takúto sumu, tak sa asi otočím na opätku alebo sa zasmejem.. úver kvôli zubom by som nebrala 🙄
@maminka2013 áno, mne je to jasné že toto už nemá s medicínou nič spoločné, je to doslova podnikanie.
aktualne syn hore+dole 600eur spolu tak za mna je pani doktorka ok...

@vevapeto ahoj asi už neskoro píšem,ale boli sme so synom-15rokov u pani Dr.Bladovej , pred par dňami a 250e spodné zuby,250e vrchné zuby