Aké nezvyčajné veci dávame na hroby?
Dobry den, ake rozne veci sa mozu dat na hrob, resp co nezvycajne davate alebo ste videli na pomnikoch? Napr plysaky, ruzenec, kamene, kvetinace a pod.
No ja mám svietniky, kvet v črepníku hlinenom, vence, sviečky, anjelikov pri pomníku. Kamošovi sme dávali vlajku futbalového klubu, mal tam aj horalku.
@anonym_autor nechápem kvetináč s kvetmi a nejaký ten kameň, kamienky? Čo je na tom divné?
Balón s obrázkom priviazaný o pomnik (detsky hrob)
@anonym_autor mne zrejme všetko pripadá normálne.
Komplet štedrovečerne menu a o 7 dní aj silvestrovske na porcelánovych tanieroch, veľmi veľa jedla, na hrobe c. vajdu, aj malý vianočný stromček.
Všetko čo obchodník predá a môže na tom dobre zarobiť. A nech susedia vidia a závidia.
Komplet štedrovečerne menu a o 7 dní aj silvestrovske na porcelánovych tanieroch, veľmi veľa jedla, na hrobe c. vajdu, aj malý vianočný stromček.
@aurelia2000 to fakt? 🙈
Videla som na hrobe na Vianoce ozdobený malý vianočný stromček .
auticka, kluc od auta, ozdobeny vianocny stromcek, polmetrovu sochu deda mraza, pruteny kos s kraslicami, futbalovu loptu, hokejku
socha zosnuleho s jeho somarom v zivotnej velkosti
@aurelia2000 to fakt? 🙈
@bielasovicka Áno. Nerozumiem tomu. Ponakladaju na taniere vyprážaného kapra, majonézovy šalát, kapustnicu, oplatky s medom, poháre s vínom, zákusky, po celej platni to je porozkladane, sviečky pomedzi to. Je to tam tri dni, potom to zmizne a na Silvestra zase čerstvé porcie.
Zaujímalo by ma, či to ešte niekde tak robia, videl už niekto z vás takýto čudesny zvyk?
socha zosnuleho s jeho somarom v zivotnej velkosti
@anonym_3a5aaf v ktorom štáte, ak to nie je tajomstvo ?
@bielasovicka Áno. Nerozumiem tomu. Ponakladaju na taniere vyprážaného kapra, majonézovy šalát, kapustnicu, oplatky s medom, poháre s vínom, zákusky, po celej platni to je porozkladane, sviečky pomedzi to. Je to tam tri dni, potom to zmizne a na Silvestra zase čerstvé porcie.
Zaujímalo by ma, či to ešte niekde tak robia, videl už niekto z vás takýto čudesny zvyk?
@aurelia2000 v Afrike tak uctievajú mŕtvych predkov, veria že sa prídu najesť a tým si ich udobria aby neublížili živým
@anonym_3a5aaf v ktorom štáte, ak to nie je tajomstvo ?
@anonym_77a9bf je v podstate jedno aky to bol stat. Jednalo sa o spoluobcana

Auto.