icon

Ako plánujete tráviť Veľkú noc?

Dnes o 08:14

Ahojte ako idete tráviť veľkú noc, aké máte zvyky ? Čo idete tradične piecť variť ? Už máte niečo napečene ? Zaujíma ma čo sa varí a pečie v iných kútoch Slovenska 🙂

Strana
z3
stellarstar
Dnes o 08:28

V posteli 😂 keďže mám víkend cely deň službu tak dnes a zajtra voľno užijem si jak sa bude dať.
Piecť nebudem nič, včera som kúpila makový závin nam dvom postačí, varím huspeninu a na obed budú gnocchi so špenátom.
Ku zvykom v AT deťom zvyknú v záhrade ukryť vajíčka kt ptm musia hľadať, zdobenie vajíčok, pečenie baránka... oblievačka a šibačka tu nie je

ladygina
Dnes o 08:41

Vobec nic. Ideme k nasim, s maminou nieco upecieme, ukuchtime a neotvarame nikomu 😀 Vybavene. Nejdem sa tymito sviatkami nejak extra zaoberat 😀

simsalabim
Dnes o 08:42

Nic zvlastne. V piatok budeme mat na navsteve rodinu, v sobotu sa povenujeme zahrade, v nedelu pojdeme plavat alebo na bicykel, alebo aj oboje. A pondelok je moj den - neprijimam navstevy, venujem sa sebe.

anonym_185be0
Dnes o 08:44

Kotlíkový guláš vonku v prírode.

anonym_e11475
Dnes o 08:45

Podla pocasia, turistika alebo bicykel.

anonym_fe8c8c
Dnes o 08:48

Uz sa ma oteplovat...opekacka, bicykel, chlapci ma isto obleju, navsteva zamku, clnkovanie, prechadzky

anonym_ae4bf2
Dnes o 08:51

@anonym_autor pracovne 🙂

tenerifka
Dnes o 08:52

Budem v praci zarabat miliony.....

mmooly
Dnes o 08:53

Hneď zajtra ráno odchádzame na výlet, prídeme v pondelok poobede, teším sa ako sa vyhnem všetkým nechceným návštevám

anonym_acfc1d
Dnes o 08:54

Nevarím nič špeciálne a nič nepečiem. Zajtra idem na pedikúru a budeme vypratávať pivnicu. V sobotu ak bude pekné počasie, chcem umyť okná. V nedeľu a pondelok ideme na výlet. Okrem toho budem každý deň robiť asi 2-3 hodinky. Jesť budeme štandardne, v nedeľu nejaká polievka a urobíme kura. V sobotu urobím bryndzové halušky, zajtra budeme mať višňovo - makové knedličky s grankom a poliatym maslom. Ešte potrebujeme ísť do Metra a na cintorín.

anonym_9841e9
Dnes o 08:57

zajtra odchadzame na pobyt do krakowa na ich velkonocne trhy a spoznavanie mesta, prideme az pondelok vecer

biba_18
Dnes o 09:01

klasika masový syrek (pečie mama), varená klobása, varené údené, cvikla, chren, vajíčka. mužovi možno urobím zemiakový šalát keď sa mi bude chcieť - to ešte neviem či sa mi bude chcieť, ale veci nakúpené mám ...
nie sme veriaci, takže piatok, sobota, nedeľa normálne dni...
v pondelok ma okúpu obaja - na obed ideme do reštiky lebo prišla švagriná zo zahraničia - inak by sme boli doma - a sviatky sú za nami ... 😂

doriiis
Dnes o 09:06

Nič nepeciem a nevarím. V piatok ideme do Escape roomu, v sobotu nakupovať, v nedeľu a v pondelok budeme pracovať okolo domu.

selest
Dnes o 09:07

Robime klasicky salatovu misu s udeninami, vajickami atd. naranajkujeme sa a chalani pojdu "vyoblievat" najblizsiu rodinu. Co su 2 navstevy a potom podla pocasia..

pr85
Dnes o 09:07

Návšteva kostola, rodiny, žena už napríklad a navarila.

viestta
Dnes o 09:09

Zajtra navarime, klasika, salt, sunky, syrek, hrudka, cvikla, chcren a naplnime co uz je upecene, marlenka a linecke vajicka. Pevne verim, ze sa vylepsi pocasie a cele sviatky stravime mimo domu. Proviant do ruksaka a pojdeme kde nas nohy zanesu.

marhulka13
Dnes o 09:11

Som v deviatom mesiaci, tak som rada, že žijem . Tento rok nič nechystám

anonym_73ff34
Dnes o 09:16
@viestta

Zajtra navarime, klasika, salt, sunky, syrek, hrudka, cvikla, chcren a naplnime co uz je upecene, marlenka a linecke vajicka. Pevne verim, ze sa vylepsi pocasie a cele sviatky stravime mimo domu. Proviant do ruksaka a pojdeme kde nas nohy zanesu.

@viestta Tak načo toľko vyvárať. Vidím to skôr na gauč a TV a MK u teba pri tých zásobiskách poživne.

crazy_cat_lady
Dnes o 09:24

Nemam navarene, ani napecene nic a chystame sa stravit volno vo Varsave :D

viestta
Dnes o 09:25
@anonym_73ff34

@viestta Tak načo toľko vyvárať. Vidím to skôr na gauč a TV a MK u teba pri tých zásobiskách poživne.

@anonym_73ff34 uz je ti dobre?

anonym_73ff34
Dnes o 09:27
@viestta

@anonym_73ff34 uz je ti dobre?

@viestta Tak neverím, že chcete byť mimo domu takmer nonstop a do ruksaka si hodíš kilo šalátu, cviklu, syry, hrudky atď. 😂😂😂 Výletovať sa chodí inak. A nie vyvárať klasiku a nahovárať niekomu, že ideš na výlety. A popri tom budeš neustále perly ducha vypisovať sem 🤦
.

viestta
Dnes o 09:28
@anonym_73ff34

@viestta Tak neverím, že chcete byť mimo domu takmer nonstop a do ruksaka si hodíš kilo šalátu, cviklu, syry, hrudky atď. 😂😂😂 Výletovať sa chodí inak. A nie vyvárať klasiku a nahovárať niekomu, že ideš na výlety. A popri tom budeš neustále perly ducha vypisovať sem 🤦
.

@anonym_73ff34 a vies, ze mi je uplne jedno comu ty veris a comu nie?

minenkaa
Dnes o 09:28
@anonym_73ff34

@anonym_73ff34 koľko presne toho bude mať navarene aby ti nestihli zjesť

ivik4
Dnes o 09:30

Tradicne chodime pred velkou nocou ( aj chvilu pocas nej ) mimo Slovenska

lucik194
Dnes o 09:31

tak ako kazdy rok , odcestujeme niekam na chatu/chalupu. nevypekam nic extra, jeden az dva kolace, nejake piskotove, aby toho bolo vela, ked pojdeme na turistiku.
varenie absolutne nic specialneho detto, co po ine dni.
hrniec fazulovice , co zoberieme so sebou a hrniec masa na sposob sote so zemiakni, ryzou..... ziadne velke varenie

anonym_1bdfbf
Dnes o 09:31

Ja idem este na poslednu nocnu,a uz od zajtra doma,muz uz je od pondelka doma je mu to super vyslo.Takze este pred velkou nocou meni strechu z plechovej na kanadsky sindel,akurat zatlka milion klincov.
Zajtra upratovanie,v sobotu nakup velkonocny,v nedelu oddych.V pondelok pojdeme k mojej mame a k muzovej.Pocitam,ze pridu surodenci s kazdej strany,tak chlebicky na kvanta,udene.A pod.

anonym_acfc1d
Dnes o 09:33
@pr85

Návšteva kostola, rodiny, žena už napríklad a navarila.

@pr85 už si tu? Čo si sa nevyjadril v tej téme o orály cez kondóm? Ktorú si založil? Ideš do kostola sa pomodliť? Spomeň aj toto pls.

viestta
Dnes o 09:39
@anonym_acfc1d

@pr85 už si tu? Čo si sa nevyjadril v tej téme o orály cez kondóm? Ktorú si založil? Ideš do kostola sa pomodliť? Spomeň aj toto pls.

@anonym_acfc1d vyjadril sa v nej vcera vecer

anonym_acfc1d
Dnes o 09:49
@viestta

@anonym_acfc1d vyjadril sa v nej vcera vecer

@viestta aj tak je tento clovek pre mna najvacsi farizej a ziadna spoved na svete mu tu jeho posadnutost sexom nevyriesi.

lindous
Dnes o 09:51

Voľné dni zvykneme využiť na stretnutie s rodinou, ale nemáme žiadne špeciálne tradície, na stole zvykne byť zemiakový šalát, údené, vajíčka, šunky, syry, syrová roláda, zelenina, pečivo - proste klasika obložená misa alebo ak dá počasie, tak grilujeme... každý zvykne doniesť niečo, na mne je väčšinou sladké, plánujem asi punčovú roládu a kiwi rezy 🙂

Strana
z3