Babyshower - Osláviť alebo nie?
@magda_rehorova chceš? Tak si ju urob.
Či keď ti 10 žien na koňovi napíše nie tak už ju nebudeš chcieť?
@anonym_6edd0e len som bola zvedavá na názor ostatných 😄
v mojom prvom tehotenstve som mala, a bola som spokojná, len som nevedela či sa to ešte robí😆😉
@anonym_6edd0e len som bola zvedavá na názor ostatných 😄
v mojom prvom tehotenstve som mala, a bola som spokojná, len som nevedela či sa to ešte robí😆😉
@magda_rehorova ešte? Skôr už... Na Slovensku to zas až tak populárne este nie je
@magda_rehorova nech si každá robí čo chce a ako uzná za vhodné. Susedu si sa nepýtala?
@magda_rehorova nech si každá robí čo chce a ako uzná za vhodné. Susedu si sa nepýtala?
@stellarstar skúšala som, už mi neotvára😔
Som si musela prečítať čo to vlastne je. Pre mňa neznáme, ale niektoré tu píšu že už je to dávno.
@magda_rehorova ešte? Skôr už... Na Slovensku to zas až tak populárne este nie je
@anonym_6edd0e v mojom okolí poznám dosť ľudí čo ju robili, tak ma to len zaujímalo🙂
Ja nerobim ani ziadna moja kamoska - Az na jednu, ale ta ma rada take okazalosti, prislo nam to ostatnym take nutene
preboha, aj ste snažilkovali? A až ste dospeli ku baby shower? Veď keď sa narodí, tak si ho okúp dievča.
Zase prebrata hovadina z Ameriky
@anonym_6edd0e tu asi ide skor o otazku, ze aky nazor na to mame. ze baby shower existuju. dnes je uz zvyk dokonca, ze aj muzi chodievaju na baby shower.....
Vnímam to ako komerčný trend. Nemala som, ani neplánujem. Nevidím v tom hlbšiu pointu. Len sa žena povyžíva v pekných dekoráciach, dostane dary a hotovo. Lebo inak o čom to je? To by ma inak zaujímalo autorka. O čom bola tvoja babyshower pre teba?
Nerobila by som žiadnu oslavu, pokial sa dieta nenarodi v poriadku.
Je to zbytocne, predcasne a u nás to nemá žiadnu tradiciu.
Kym som nedrzala zdrave dieta po porode na rukach nebolo co oslavovat.Podla mna je to strasne trapne cele.
Som si musela prečítať čo to vlastne je. Pre mňa neznáme, ale niektoré tu píšu že už je to dávno.
@anonym_c05918 tiez som googlila.a viem co to je😆v uk ked som zila to robili par bab. Len som nevedela ze sa to vola takto
My sme mali takú domácu baby shower. Prišli rodinný príslušníci, napiekla som rôzne muffiny, koláčiky ruzove/modré, výzdobu som mala tiež v týchto farbach. Na konci som s muzom praskla ten veľký čierny balon z ktorého vypadli ruzove konfety. Mojej rodine sa to veľmi páčilo. 😊
preboha, aj ste snažilkovali? A až ste dospeli ku baby shower? Veď keď sa narodí, tak si ho okúp dievča.
@anonym_a1df70 okup? Wtf?? Z akej dzedziny su prisla
@anonym_a1df70 okup? Wtf?? Z akej dzedziny su prisla
@anonym_0dde8c dievčina ešte nie je ani tehotná a už rieši baby shower, jej treba jednu poriadnu sprchu, lebo už jej tie hormóny lezú na mozog ako sa snažilkuje 😅.
malomestiacka traposina
My sme mali takú domácu baby shower. Prišli rodinný príslušníci, napiekla som rôzne muffiny, koláčiky ruzove/modré, výzdobu som mala tiež v týchto farbach. Na konci som s muzom praskla ten veľký čierny balon z ktorého vypadli ruzove konfety. Mojej rodine sa to veľmi páčilo. 😊
@autumm To ste mali skôr gender reveal, nie baby shower.
Vysvetli mi niekto, co to je? 🙈 Ďakujem
@bielasovicka to je take stretnutie kamaratiek, kde ta tehotna spravi pohostenie, ostatne jej donesu darceky pre babatko a ona im asi povie (ak to nevedia vopred) ze ci caka chlapca alebo dievca. Taka oslava, ze "som tehotna a coskoro porodim." Je to sukromna oslava, kde sa zucastnuju len zeny. Na rozdiel oproti tomu "gender reveal" sa stretne cela rodina a viacero znamych a vsetci sa tesia, ze tehotna zena s partnerom oznamia roznym zaujimavym sposobom, ci bude chlapec alebo dievca a vsetci sa strasne tesia a tvaria sa, ze huraaa 😀 Akoby bola prva a posledna ,ze caka to dane pohlavie. No proste sa robi okolo tehotnej take divadielko. Prislo to z ameriky, kde je to velmi popularne. Niektore zeny maju radi taketo srandy okolo seba, inym je to uplne jedno.
@bielasovicka to je take stretnutie kamaratiek, kde ta tehotna spravi pohostenie, ostatne jej donesu darceky pre babatko a ona im asi povie (ak to nevedia vopred) ze ci caka chlapca alebo dievca. Taka oslava, ze "som tehotna a coskoro porodim." Je to sukromna oslava, kde sa zucastnuju len zeny. Na rozdiel oproti tomu "gender reveal" sa stretne cela rodina a viacero znamych a vsetci sa tesia, ze tehotna zena s partnerom oznamia roznym zaujimavym sposobom, ci bude chlapec alebo dievca a vsetci sa strasne tesia a tvaria sa, ze huraaa 😀 Akoby bola prva a posledna ,ze caka to dane pohlavie. No proste sa robi okolo tehotnej take divadielko. Prislo to z ameriky, kde je to velmi popularne. Niektore zeny maju radi taketo srandy okolo seba, inym je to uplne jedno.
@zuzikak 🤦🏻♀️😄 aha,ďakujem, som ani nemyslela ze mi to niekto takto "po lopate" vysvetli. Niečo také som videla vo filmoch, ale nepoznám nikoho v mojom okolí co to robí 😄
Ak ti to nejako pomoze, tak ja by som sa od trapnosti prepadla, nemam rada tieto gyce.