Na rozlúčku so slobodou ma pozvali, na svadbu nie
Ahojte, zaujíma ma váš názor čo si myslíte o tom keď kamarátka ma nepozvala na svadbu, ale na rozlúčku so slobodou ma pozvala. Nepoznám všetky baby čo idú na rozlúčku, ale pokiaľ viem tak jedna isto tiež nie je pozvaná. S nevestou nás bude 8.
Pýtam sa preto lebo iné kamarátky v okolí mi hovoria, že tam nemám ísť, že je to od nej sebecké, že budem sa jej skladať na rozlúčku, ale na svadbu ma nepozve.
a co ti povedala nevesta? ak ma malu svadbu v kruhu najblizsich, tak to chapem. Normalne by som sa jej spytala narovinu 🙂 ak mala svadba, ci planuje potom nejake posedenie s kamosmi mimo toho dna alebo aka je pointa tej rozlucky so slobodou, ked tych ludi na svadbe nechce mat :D + vsak s tymi babami mate isto skupinu vytvorenu (bez nevesty) tak tam daj otazku ci ani oni nie su pozvane na svadbu :D
Tiez som bola kamaratke na rozlucke a na svadbe nie. Na rozlucku sme sa jej neskladali. Isli sme, lebo sme chceli ist. Bud ist chces alebo nechces.
@anonym_autor mozno to berie tak ze rozlucka je o kamaratkach, slobode, a svadba viac o rodine, zaväzku - neviem, zalezi od toho aku svadbu maju, mozno iba rodina alebo veľmi úzky okruh priatelov - ci ist sa tu nepytaj, ty musis vediet aky s nou mas vztah a ci ju chces podporit v dolezitych okamihoch jej zivota a spoluvytvorit si s nou spolocne spomienky - neries co sa patri a co nie
Ale netreba zas vsetko analyzovat do bezvedomia. Chces ist alebo nechces? Na svadbu ma mozno obmedzeny rozpocet. A svadba by ta tiez ako hosta vysla nemale prachy.
Možno chce malú svadbu. Ak chceš ísť, choď, ak nechceš nechoď. Už fakt niektorí nevedia, na čo sa uraziť... Úžasné kamošky.
No neviem. Podľa mňa je to divné. Ja by som nesla
@anonym_autor Riešiš veci, jak decká v 4. ročníku základnej školy .... tá ma pozvala na narodeniny, tá zase nie.... nebudem sa s tebou kamarátiť.
Na svadbe bude mať 80 ľudí. Ja chcem ísť, len ma trocha ovplyvnilo okolie. Budeme jej platiť 3 dni v Tatrach s rôznymi aktivitami. Lebo som počula, že na na rozlúčku chodia len tí čo idu na svadbu. Neriešila by som to keby sa jej neskladáme
Nešla by som. Minies peniaze na to, že budeš 3 dní počúvať o svadbe na ktorú nie si pozvaná. Zabitý čas
Na svadbe bude mať 80 ľudí. Ja chcem ísť, len ma trocha ovplyvnilo okolie. Budeme jej platiť 3 dni v Tatrach s rôznymi aktivitami. Lebo som počula, že na na rozlúčku chodia len tí čo idu na svadbu. Neriešila by som to keby sa jej neskladáme
@anonym_autor vy jej to budete platit? Tak v tom pripade by som nesla
Ak ste kamošky tak ti to vysvetlila hádam ona, nie? Ak si pozvaná len do počtu tak sa zariaď či chceš alebo nie. Na 3 dni by som sa teda neskladala.
@anonym_autor vy jej to budete platit? Tak v tom pripade by som nesla
@anonym_c54c9a áno robíme jej prekvapenie, takže platíme jej celú rozlúčku
@anonym_autor tak ona o tej rozlucke nevie? Skus viac napisat
@anonym_autor ked ona o rozlucke nevie ako mozes hovorit ze ta ona na nu pozvala? nechapem asi.
@anonym_autor ked ona o rozlucke nevie ako mozes hovorit ze ta ona na nu pozvala? nechapem asi.
@tuniska_008 Vytvorila skupina kde pridala všetky baby čo idu na rozlúčku, potom sa z nej odstránila aby mala prekvapenie
@anonym_autor nerozumiem. Pozvala ťa na rozlúčku, ktorú jej robíte ako prekvapenie?
Ja by som tam nešla, je to ponižujúce...
Ak sa jej na to skladate, tak by som tam neisla, lebo by som sa citila tak, ze hlada sponzorov na rozlucku so slobodou, nie priatelov. A ak by si bola na svadbe, to by platila ona. I ked jasne, ze aj ty by si jej nieco dala, tiez by ta ta svadba nieco vysla, nie iba ju. Ale nesla by som. Zalezi od teba, vykomunikujte si to, nech sa zbytocne neskonci priatelstvo kvoli takejto somarinke.
@anonym_autor nerozumiem. Pozvala ťa na rozlúčku, ktorú jej robíte ako prekvapenie?
@anonym_2e512a Všetky baby ktore pozvala na rozlucku pridala do skupiny na fb. Chcela mat prekvapenie, tak nasledne sa zo skupiny odstranila
@tuniska_008 Vytvorila skupina kde pridala všetky baby čo idu na rozlúčku, potom sa z nej odstránila aby mala prekvapenie
@anonym_autor cize si vybrala baby ktore chce mat na rozlucke a nechala vas aby ste jej rozlucku spravili ako prekvapenie? 😀 ci inak?
@anonym_autor Kedze jej robite prekvapenie, tak o tom asi nevie, ci? Prekvapenia su o tom,ked ten obdarovany nevie co sa bude diat/co dostane.To ste sa dohodli predsa vy ako jej kamosky a tym padom ta co sa vydava za to nemoze. Kludne ste mohli ist sa zabavit len niekam do podniku a nemuseli ste riesit dilemy koho na svatbu pozyva a koho nie, pretoze je vyslovene na mladomanzeloch koho si pozvu a vy ako dospele osoby by ste to mali vediet chapat a nie sa zduvat. Nemala si pristat na ich navrh s prekvapenim, mohla si kamosku co sa vydava aj sama niekam vytiahnut, aj keby len na obed, dala jej maly darcek a mala by si po probleme. No kedze si ovplyvnitelna tak si sama za to mozes a ano, ak nevesta nevie co chystate, tak je v tom nevinne.
@anonym_autor cize si vybrala baby ktore chce mat na rozlucke a nechala vas aby ste jej rozlucku spravili ako prekvapenie? 😀 ci inak?
@anonym_c54c9a ano presne tak
@anonym_2e512a ano, to sa rak robi. Nevesta vytvori skupinu na whatsapp a potom tu skupinu opusti. Kedze nie vsetky jej kamosky sa musia navzajom poznat. Potom bez nej ako prekvapenie tie baby nieco zorganizuju.
Ale este nikdy som nezazila aby bol niekto na rozlucke ale na svadbe nie... ja by som neisla.
No za mňa to je divne a to dokážem prekusnut s pozrieť sa na veci aj z druhej strany… bude mať veľkú svadbu, spýtaj sa jej na ňu
A aky je problem ozvat sa v skupine, ze ti pride vela skladat sa na 3dnovy pobyt?
@anonym_c54c9a ano presne tak
@anonym_autor naozaj by som si tu 3dnovu rozlucku rozmyslela
Veď na čo organizujete Tatry,ked ti to vadí platiť
Ja na tom zlé nič nevidím, že niekto je na rozlúčke a niekto na svadbe
Tí čo budú na svadbe a nie na rozlúčke, tiež sa urazia?

@anonym_autor suhlasim s kamoskami