Je zajtra sviatok alebo nie?
Niekto robi, niekto ide do skoly, niekto ostava doma
ano zajtra je sviatok. Zajtra nie je den pracivneho pokoja
Zajtra -15.09.2026 je sviatok, ale nie je to deň pracovného pokoja
Sviatok je, ale den pracovneho pokoja nie. Takze do prace a do skoly. Teda zamestnavatel ta moze nehat doma, ako bezny sviatok+den pracovneho pokoja. Nesmie dat dovolenku
Sviatok je ale den pracovneho pokoja nie. Vygoogli si rozdiel ak za poslednych par rokov odkedy su tieto dva pojmy vedla seba zavedene ho neovladas.
@fazulka41 niekto pracuje, niekto nepracuje, obchody sú otvorené, ak potrebuješ niečo vybaviť (úrad, banka), musíš si zistiť či je otvorené. My máme voľno.
Sviatok je, ale den pracovneho pokoja nie. Takze do prace a do skoly. Teda zamestnavatel ta moze nehat doma, ako bezny sviatok+den pracovneho pokoja. Nesmie dat dovolenku
@anonym_93df28 pokial v zakonnej lehote dovolenku nariadil, mozu mat zamestnanci aj dovolenku
@fazulka41 U nas najhorsia kombinacia - my do roboty musime, ale syn ma v skole volno.
@anonym_93df28 Preco by nesmel dat dovolenku?
Jasne, ze dnes ju uz nariadit nemoze, ale ak to stihol v lehote, pokojne mohol.
My sme na 80percent platu doma,deti su tiez doma.Sviatok je ale ako sa to uz riesi od minuleho roka,co to nestihli alebo ako Fico povedal zamer,nech si ludia viac zarobia.Tak do prace,skol sa ide a uz je na zamestnavatelovi ako sa s tym vysporiada.
@anonym_93df28 zamestnavatel moze nariadit dovolenku.
Toto je taky odveci sviatok nesviatok. Aj 8.5. aj zajtra mame nariadenu dovolenku, firma je zatvorena. Ja som na jednej strane rada, no ale...... Deti ale do skoly idu.
Toto je taky odveci sviatok nesviatok. Aj 8.5. aj zajtra mame nariadenu dovolenku, firma je zatvorena. Ja som na jednej strane rada, no ale...... Deti ale do skoly idu.
@ivanakal Toto tak krasne ukazuje, ake tu je Kocurkovo...
MÚ zatvorený,zberný dvor zatvorený,nemocnica v krajskom meste ambulancie zatvorené,autobusová doprava a Lidl ako vo všedný deň.To viem z oznamov na FB,ostatné absolútne netuším,predpokladám že všetky reťazce budú otvorené.
Ak má zamestnávateľ peniaze,tak zamestnanci pracujú,ak peniaze nemá,nariadil dovolenku alebo prekážku v práci
@fazulka41 podla toho na co sa pytas
Otvorene obchody? Ako ktore
Deti v skolach? Ako ktore
Ludia v praci? Ako ktori
Ambulancie? Ako ktore
Urady? Ako ktore
Zaklad je ze to nie je den pracovneho pokoja, len sviatok Ak zamestnanci pracuju tak maju priplatok ako vo sviatok. Zamestnavatel sa moze rozhodnut ci pridu zam-ci do prace (za ten priplatok), moze nariadit v ten den cerpanie dovolenky (ma to svoje pravidla) alebo ako u nas, firma nam oznamila ze mame platene volno.
@fazulka41 U nas najhorsia kombinacia - my do roboty musime, ale syn ma v skole volno.
@marianarem u nas je to naopak. Mam nariadenu dovolenku, dieta skolu ma. Proste bordel.
@marianarem u nas je to naopak. Mam nariadenu dovolenku, dieta skolu ma. Proste bordel.
@anonym_17c258 Little big country😏
Ja doma (lebo brigadne robím a vo firme sa nepracuje), muž živnostník robí, syn na katolíckej škole fungujú a dcera zakladka voľno 🤷♀️
Ja sa chystám do kostola
Bordel ako celá táto vláda. Niekto má volno, niekto ide do práce. Je to taký mačko-pes, sama vláda netuší, čo schválila. Vytvárajú chaos v celej republike, idioti. Táto nočná mora sa snáď nikdy neskončí.
@fazulka41 Ako pisu. Sviatok to je, ale nie je to den pracovneho pokoja. Na našich skolach dostali deti volno. A my zas v praci. Aj ja, aj muz.

@fazulka41 ide sa do roboty aj do skoly