icon

Je zajtra sviatok alebo nie?

fazulka41
Včera o 08:47
anonym_2ab4ec
Včera o 08:49

@fazulka41 ide sa do roboty aj do skoly

anonym_0f0aa4
Včera o 08:57

Niekto robi, niekto ide do skoly, niekto ostava doma

biba_18
Včera o 08:58

áno je. ale nie je deň pracovného pokoja.

anonym_56e794
Včera o 08:59

ano zajtra je sviatok. Zajtra nie je den pracivneho pokoja

anonym_cc3da2
Včera o 08:59

Zajtra -15.09.2026 je sviatok, ale nie je to deň pracovného pokoja

janinah
Včera o 09:03

Ja si ho urobim.nepracujem a pojdem do kostola

sisska96
Včera o 09:07

Pracovný deň. Ale napr. u nas neni škola

la_dolce_vita
Včera o 09:10

Za mna je to chaos, ale co ine cakat od tejto vlady.

anonym_93df28
Včera o 09:10

Sviatok je, ale den pracovneho pokoja nie. Takze do prace a do skoly. Teda zamestnavatel ta moze nehat doma, ako bezny sviatok+den pracovneho pokoja. Nesmie dat dovolenku

anonym_19e869
Včera o 09:12

Sviatok je ale den pracovneho pokoja nie. Vygoogli si rozdiel ak za poslednych par rokov odkedy su tieto dva pojmy vedla seba zavedene ho neovladas.

anonym_08a638
Včera o 09:15

@fazulka41 niekto pracuje, niekto nepracuje, obchody sú otvorené, ak potrebuješ niečo vybaviť (úrad, banka), musíš si zistiť či je otvorené. My máme voľno.

katarinaba
Včera o 09:17
@anonym_93df28

Sviatok je, ale den pracovneho pokoja nie. Takze do prace a do skoly. Teda zamestnavatel ta moze nehat doma, ako bezny sviatok+den pracovneho pokoja. Nesmie dat dovolenku

@anonym_93df28 pokial v zakonnej lehote dovolenku nariadil, mozu mat zamestnanci aj dovolenku

luccys
Včera o 09:18

Je/nie je sviatok je nove 'bude otvorene Pepco?'

marianarem
Včera o 09:34

@fazulka41 U nas najhorsia kombinacia - my do roboty musime, ale syn ma v skole volno.

mandzula
Včera o 09:45
@anonym_93df28

@anonym_93df28 Preco by nesmel dat dovolenku?
Jasne, ze dnes ju uz nariadit nemoze, ale ak to stihol v lehote, pokojne mohol.

7miriam77
Včera o 09:54

Dcérka má udelené v škole voľno

anonym_317641
Včera o 09:58

My sme na 80percent platu doma,deti su tiez doma.Sviatok je ale ako sa to uz riesi od minuleho roka,co to nestihli alebo ako Fico povedal zamer,nech si ludia viac zarobia.Tak do prace,skol sa ide a uz je na zamestnavatelovi ako sa s tym vysporiada.

iwka_77
Včera o 10:00

@fazulka41 je sviatok ale nie je deň pracovného pokoja, takže niektorí pracujú, niektorí majú dovolenky a niektoré školy/škôlky fungujú, iné nie. Každý si to musí zistiť

natalka13
Včera o 10:07
@anonym_93df28

@anonym_93df28 zamestnavatel moze nariadit dovolenku.

ivanakal
Včera o 10:20

Toto je taky odveci sviatok nesviatok. Aj 8.5. aj zajtra mame nariadenu dovolenku, firma je zatvorena. Ja som na jednej strane rada, no ale...... Deti ale do skoly idu.

anonym_f5ec98
Včera o 10:26
@ivanakal

Toto je taky odveci sviatok nesviatok. Aj 8.5. aj zajtra mame nariadenu dovolenku, firma je zatvorena. Ja som na jednej strane rada, no ale...... Deti ale do skoly idu.

@ivanakal Toto tak krasne ukazuje, ake tu je Kocurkovo...

rozculena
Včera o 10:43

MÚ zatvorený,zberný dvor zatvorený,nemocnica v krajskom meste ambulancie zatvorené,autobusová doprava a Lidl ako vo všedný deň.To viem z oznamov na FB,ostatné absolútne netuším,predpokladám že všetky reťazce budú otvorené.

Ak má zamestnávateľ peniaze,tak zamestnanci pracujú,ak peniaze nemá,nariadil dovolenku alebo prekážku v práci

anonym_8c4730
Včera o 11:09

@fazulka41 podla toho na co sa pytas
Otvorene obchody? Ako ktore
Deti v skolach? Ako ktore
Ludia v praci? Ako ktori
Ambulancie? Ako ktore
Urady? Ako ktore

Zaklad je ze to nie je den pracovneho pokoja, len sviatok Ak zamestnanci pracuju tak maju priplatok ako vo sviatok. Zamestnavatel sa moze rozhodnut ci pridu zam-ci do prace (za ten priplatok), moze nariadit v ten den cerpanie dovolenky (ma to svoje pravidla) alebo ako u nas, firma nam oznamila ze mame platene volno.

anonym_17c258
Včera o 11:11
@marianarem

@fazulka41 U nas najhorsia kombinacia - my do roboty musime, ale syn ma v skole volno.

@marianarem u nas je to naopak. Mam nariadenu dovolenku, dieta skolu ma. Proste bordel.

anonym_f5ec98
Včera o 11:17
@anonym_17c258

@marianarem u nas je to naopak. Mam nariadenu dovolenku, dieta skolu ma. Proste bordel.

@anonym_17c258 Little big country😏

sebulinko1
Včera o 14:01

Ja doma (lebo brigadne robím a vo firme sa nepracuje), muž živnostník robí, syn na katolíckej škole fungujú a dcera zakladka voľno 🤷‍♀️
Ja sa chystám do kostola

anonym_34f8e6
Včera o 14:06

Bordel ako celá táto vláda. Niekto má volno, niekto ide do práce. Je to taký mačko-pes, sama vláda netuší, čo schválila. Vytvárajú chaos v celej republike, idioti. Táto nočná mora sa snáď nikdy neskončí.

anonym_bb3633
Včera o 17:23

@fazulka41 zajtra sa pracuje pre zločincov zo smeru

anonym_4b69cb
Dnes o 17:30

@fazulka41 Ako pisu. Sviatok to je, ale nie je to den pracovneho pokoja. Na našich skolach dostali deti volno. A my zas v praci. Aj ja, aj muz.