Aké máte skúsenosti s gynekológom Jaroslavom Banyacským v Trenčíne?
Chcela by som sa podelit o skusenost s tymto doktorom. Bol piatok rano ked som sa zobudila s bolestivym prsnikom, kojim synceka. Nestalo sa mi to prvy krat a doteraz vzdy sa mi upchaty mliekovod podarilo nahriat a uvolnit takze som to zvladla bez pomoci lekara. O co som sa snazila aj v piatok ale bolest sa stupnovala a dostala som zimnicu triasku a zvysenu teplotu. Bolo uz piatok poobedie takze ku svojej gyn sa ist nedalo. Zavolala som teda na gynekologicky urgent do Trencina poradit sa co si dat a co robit a pani mi hned povedala ze mam prist na gyn pohotovost na vysetrenie. Tak som asi o hodinu aj isla. Bol tam doktor Jaroslav Banyacsky, povedala som mu ze teda co ma trapi a ze som volala a kazali mi prist. Doktor bol maximalne arogantny a neprijemny, rozpraval sa somnou akoby stylom ze naco som tam chodila a mam si dat doma paralen, ze ked mam alergiu na penicilin co akoze ocakavam ze by mi dal. Prekrucal ocami, povzdychaval, zazeral po mne, extremne neprofesionalny a neprijemny pristup. Nakoniec povedal sestricke nech mi vezme krv na crp a bez slova odisiel a treskol dverami tak ze sa zatriasol stol. Ja so zvysenou teplotou a triaskou cela ubolena som len pozrela na sestricku ktora sa mi v momente ospravedlnovala za doktora, ze toto este nezazila, ze takto sa k pacientom nespravaju a ze doktor tam kedysi pracoval ale uz len obcasne pride na vypomoc lebo si otvoril svoju vlasnu kliniku. Rozplakala som sa lebo som nechapala co som spravila ze som dostala taketo spravanie od neho. Po hodine prisli vysledky crp a teda prisiel znovu za mnou s tym ze zapal nemam a mam si dat paralen a ci mam nejake otazky. Tak ja ze ano ci by mi vedel vysvetlit preco sa tak otrasne arogantne sprava ku mne a on len ze pani ja tu mam aj inu robotu nie tu riesit vas. Nabuduce chodte svojej gyn. Ze s takymi pripadmi sa nechodi na urgent. Vobec ho netrapilo ze bolo piatok podvecer a ze som im naprv volala a prisla na ich zavolanie. Povedala som mu ze jeho spravanie je otrasne a je to arogantny chuj a treskla som mu tymi dverami naspat.
Potom som si ho googlila, nasla som na neho 3 recenzie co je velmi malo, jedna z nich bola pani ktora sa prehlasila do tej jeho novej kliniky a ze bola spokojna. Asi na pravidelnej rocnej prehliadke. A dalsie 2 recenzie boli 2 porody s nim v nemocnici a pani napisali ze je “masiar” a mal arogantne a otrasne spravanie, ze maju z porodu tramu na cely zivot.
Jeho nova klinika sa vola Elitegyn s.r.o. a je to na kazdej z vas na zvazeni kam sa rozhodnete chodit, ale ja dufam ze sa s tymto lekarom uz vzivote nestretnem.
Pekný deň prajem môžem sa opýtať aké má ordinačné hodiny pán doktor v Trenčíne lebo som našla že má kliniku aj Bratislave a otvára ďalšiu v ďalšom meste je tam len pár doktor alebo je na klinike viac lekárov?
@livaj15 odkúpil teraz ambulanciu v Trnave, po našom najlepšom lekárovi, ktorý bohužiaľ zaciatkom júna nečakane zomrel, takže aj mna by zaujímalo, ako to aktuálne stíha - Trenčín, Trnavu aj Bratislavu, keď má ordinačné hodiny každý deň všade, tak kto tam ešte chodí ordinovať okrem neho? Či ten jeho brat Alexander, ktorý je tiež gynekológ, alebo niekto další ešte, neviete? Ale mám info aj ja, že je dosť arogantný a nie tak dávno ešte len atestoval, skusenosti zďaleka nemá ešte také, ako sa prezentuje, trochu pokory by mu neuskodilo. Ja odtiaľ odchádzam, ako aj mnoho mojich kamošiek a známych, kedže prebral obvod po našom najlepšom doktorovi Ilavskom, toho nám nenahradí ani náhodou - dr Ilavský to bol jeden úžasný doktor aj človek, neskutočne ochotný, empatický a precízny…tento nám ho ani zďaleka nepripomína.

Pekný deň prajem môžem sa opýtať aké má ordinačné hodiny pán doktor v Trenčíne lebo som našla že má kliniku aj Bratislave a otvára ďalšiu v ďalšom meste je tam len pár doktor alebo je na klinike viac lekárov?