icon

Aké máte skúsenosti s MUDr. Bielikovou v Trenčíne na detskom gastro?

21. máj 2026

MUDr Bielikova - uz tu o nej par prispevkov bolo, uz ma zacina vytacat to platenie u nej...Dala som si urobit vypis z poistovne a za sono dostane cca 40€ ...Plus si este vypyta 8,50 za sono, navyse bez dokladu...udajne za konzultaciu, ale za aku? Za to ze mi da vysledky sestricka o 2 tyzdne do ruky s komentarom, drzat dalej dietu? A od dr ziadne vyjadrenie k vysledkom? AZ na kontrole o 3/4 roka? Este sestricka okomentuje ze sme boli u doktorky dlho? Alebo okomentuje doktora, ktory navrhol komplexne testy (alex) ze "my toho experta uz pozname, co zas vymysla"? Ok, dany doktor je trochu moc dokladny a pocit som mala z neho ze trosku prehana, ale jediny mal snahu prist na to co to decko naozaj ma alergiu a co je len skrizena alergia,,,,A Bielikova sama nepovie, na co ma pacient na predpis narok, musi si vyhladat a vypytat sam?
Koniec vylevu ...

anonym_57f749
22. máj 2026

@anonym_autor my sme u nej skoncili, prakticky dietatu nikdy nic nezistila, predpisala nutridrinky, ktore som odmietla. Sestricky dieta vzdy zalahli, krv do 8. ampul vytlacali z rucicky, cela cakaren sa triasla, dieta plakalo, az sa zachadzalo. Vzdy sono a poplatok za konzultaciu, kde prakticky vravela dookola to iste, sestricky boli max neprijemne, dovolat sa o vysledky bolo nadludsky vykon. Prestali sme tam chodit a bol pokoj. Dieta vyrastlo v pohode aj bez tyrania.

autor
27. máj 2026
@anonym_57f749

@anonym_autor my sme u nej skoncili, prakticky dietatu nikdy nic nezistila, predpisala nutridrinky, ktore som odmietla. Sestricky dieta vzdy zalahli, krv do 8. ampul vytlacali z rucicky, cela cakaren sa triasla, dieta plakalo, az sa zachadzalo. Vzdy sono a poplatok za konzultaciu, kde prakticky vravela dookola to iste, sestricky boli max neprijemne, dovolat sa o vysledky bolo nadludsky vykon. Prestali sme tam chodit a bol pokoj. Dieta vyrastlo v pohode aj bez tyrania.

@anonym_57f749 suhlas, sestricky su otras...ako mu stlacali rucku ...Cele zle. Len zaplatit, potyrat dieta, to je ich. Chcela by som najst ine gastro ale ked uz sme raz tam, uz nas nikde inde asi nevezmu...