icon

Akí sú učitelia na Základnej škole Novomeského v Trenčíne?

20nina14
4. sep 2024

Ahojte baby, pristahovali sme sa pred mesiacom na juh Trenčin. Mam 12 ročného syna a bude od pondelka 9.9. nastupuje do 6.triedy na Novomeskeho. Prosim Vas, aki su tam ucitelia?
Napr.SJL ho ma ucit akasi Vavrusova a pocula som, ze je prisna a za vsetko dava poznamky. Je to pravda? dakujem

jancarkaaa123
Autor odpoveď zmazal
anonym_eba27d
11. júl 2025

Dobry den, Pani ucitelku vavrusovu sa neda nazvat prísnou… Je to 100 krat horsie. Ucila ma dejepis a poviem vam ze to bolo cosi neskutocne… Sikanovala ma, ponižovala a zosmiesnovala ma pred celou triedou. Napriklad raz zacala hovorit moje znamky pred celou triedou a vypytovala sa ma ci si myslim ze ma aj na nejaku strednu skolu s takymi známkami príjmu… Jednoducho nieco neskutocne. Alebo sa vráťme do doby covidu kedy sa chodilo na 1 tyzden do karantény ked mal niekto v triede covid. V karantene sme boli cela trieda kvoli mne a na online hodine dejepisu som neodpovedala pretoze som mala teploty a nevedela som ze existujem. Ucitelka dobre vedela ako na tom zdravotne som, vyvolala ma a cakala ze dostane odpoved. Samozrejme som neodpovedala a dostala som za 5. Tato známka je dodnes v systéme a jej argument na tuto situaciu bol “ked moja dcera mala covid a kaslala ako traktor chodila na hodiny a odpovedala”. Je nieco ine mat kasel a mat teploty, kasel, bolest hrdla a neviem co vsetko. Jedna vec ktora sa nam žiakom pacila no nebola ok bola ta, ze jej syn je futbalista a na facebooku bolo nejake hlasovanie. Povedala nam ze ak zahlasujeme za skupinu jej syna dostaneme 1 a ked napíšeme rodine a kamosom a ti zahlasujú tiez dostaneme viacej 1. Total proti systému… Prvy rok s nou bol celkom v poriadku no potom sa to zacalo premieňať na peklo. Dufam ze sa vam dari a ze s nou nemate problemy…

zuzanockamt
11. júl 2025
@anonym_eba27d

Dobry den, Pani ucitelku vavrusovu sa neda nazvat prísnou… Je to 100 krat horsie. Ucila ma dejepis a poviem vam ze to bolo cosi neskutocne… Sikanovala ma, ponižovala a zosmiesnovala ma pred celou triedou. Napriklad raz zacala hovorit moje znamky pred celou triedou a vypytovala sa ma ci si myslim ze ma aj na nejaku strednu skolu s takymi známkami príjmu… Jednoducho nieco neskutocne. Alebo sa vráťme do doby covidu kedy sa chodilo na 1 tyzden do karantény ked mal niekto v triede covid. V karantene sme boli cela trieda kvoli mne a na online hodine dejepisu som neodpovedala pretoze som mala teploty a nevedela som ze existujem. Ucitelka dobre vedela ako na tom zdravotne som, vyvolala ma a cakala ze dostane odpoved. Samozrejme som neodpovedala a dostala som za 5. Tato známka je dodnes v systéme a jej argument na tuto situaciu bol “ked moja dcera mala covid a kaslala ako traktor chodila na hodiny a odpovedala”. Je nieco ine mat kasel a mat teploty, kasel, bolest hrdla a neviem co vsetko. Jedna vec ktora sa nam žiakom pacila no nebola ok bola ta, ze jej syn je futbalista a na facebooku bolo nejake hlasovanie. Povedala nam ze ak zahlasujeme za skupinu jej syna dostaneme 1 a ked napíšeme rodine a kamosom a ti zahlasujú tiez dostaneme viacej 1. Total proti systému… Prvy rok s nou bol celkom v poriadku no potom sa to zacalo premieňať na peklo. Dufam ze sa vam dari a ze s nou nemate problemy…

@anonym_eba27d To naozaj? Ty tu píšeš anonymne a ohováraš verejne inú osobu?

mircalla
11. júl 2025
@anonym_eba27d

@anonym_eba27d Bolo by mozno fajn poznat nazor aj jej. Ako to uz byva, pravda byva uprostred. A tiez mi nepride ok taketo anonymne ohovaranie....

jancarkaaa123
Autor odpoveď zmazal
jancarkaaa123
Autor odpoveď zmazal
anonym_89321b
12. júl 2025

@jancarkaaa123 takže ten anonymný príspevok je tvoj? a vieš, že takéto verejné ohováranie je trestné? a ešte aj napíšeš jej meno 🤦🏻‍♀️

klya
12. júl 2025

Takže sa pripájam ako matka zmienovaneho "anonyma". Neprehanala, dokonca bola z môjho pohľadu veľmi slušná. Veľa vecí dokonca ešte vynechala. Riešila som opakovane v škole ako rodič, nakoniec sme rezignovali, v septembri nastupuje na SŠ.

klya
12. júl 2025
@anonym_89321b

@jancarkaaa123 takže ten anonymný príspevok je tvoj? a vieš, že takéto verejné ohováranie je trestné? a ešte aj napíšeš jej meno 🤦🏻‍♀️

@anonym_89321b No takto. Minimálne "Covid kauza" je dokázateľná cez Edupage.

klya
12. júl 2025
@anonym_89321b

@anonym_89321b A len tak mimochodom, mam urobené aj screenshots komunikácií.

anonym_187b15
20. júl 2025
@anonym_89321b

@anonym_89321b Samozrejme, že takéto ohováranie je trestné. Ak ste mali problém s učiteľkou, mali ste ju konfrontovať. Vy ste mali byť rady, že takú žiačku ako je Vaša dcéra vôbec nechala preliezť a ukončiť 9. ročník.

anonym_eba27d
Autor odpoveď zmazal