Ako nájsť kuriéra SPS Tomáša zo Zlatoviec?
20. sep 2026
Dobrý deň,
Ahojte, neviete mi prosím náhodou pomôcť alebo kontaktovať jedného kuriéra z Trenčína, Zlatovce. Volá sa Tomáš. Veľmi mi minule pomohol, keď som to potrebovala, a kedže som medzitým menila mobil, prišla som o kontakt a nemám mu ako poďakovať. Ak ho niekto poznáte, napíšte mi prosím do správy. Neviem ako sa s ním inak spojiť, skúšam silu internetu. Ďakujem pekne!

Mozno pomoze skratka. SPS posiela prijemcovi v den dorucenia SMS aj mail s udajmi o zasielke a priamo aj s telefonnym cislom kurira, ktory ju vezie. Ak si ten balik vtedy preberala, to cislo mas velmi pravdepodobne stale v mailovej schranke, staci si vyhladat spravy od SPS z toho obdobia. Mail sa vymenou telefonu nestratil, ten je na serveri.
Ak si kontakty pred vymenou telefonu synchronizovala s Google uctom, cislo je stale na contacts.google.com bez ohladu na to, aky telefon mas teraz. Google Kontakty maju navyse Kos, kde zmazany kontakt ostava 30 dni, a v nastaveniach polozku Vratit zmeny, ktorou sa da vratit stav kontaktov do bodu az 30 dni dozadu. Pri iPhone je to to iste cez iCloud.com a obnovu kontaktov.
Keby ani jedno nevyslo, ostava stary telefon. Ak si ho nepremazala, cislo moze byt v zozname hovorov alebo na SIM karte, ta sa da prelozit a kontakty z nej nacitat.
A keby si to podakovanie chcela doniest az k nemu, da sa skusit napisat aj priamo SPS cez zakaznicky formular na ich webe s prosbou, aby to odkazali na prislusne depo.