icon

Bažomed - zubná ambulancia MDDr. Jaroslav Bažík

3. mar 2026

Ahojte, prosím Vás chodíte niekto k p. zubárovi Bažíkovi do Soblahova? Prosím reálnu skúsenosť a či ste spokojné. Ďakujem.

inka1901
3. mar 2026

@anonym_autor poznám ľudí čo od neho poodchadzali... že väčšinou tam není ako je... skúste radšej AB Clinic 👌🏻👌🏻👌🏻rucim sa za nich 👌🏻👌🏻aj Soblahovania išli radšej tam 😊😊

autor
3. mar 2026
@inka1901

@anonym_autor poznám ľudí čo od neho poodchadzali... že väčšinou tam není ako je... skúste radšej AB Clinic 👌🏻👌🏻👌🏻rucim sa za nich 👌🏻👌🏻aj Soblahovania išli radšej tam 😊😊

@inka1901 ďakujem za odpoved. No skoda, myslela som ze je dobry. Chcela som sa vyhnut “klinikam” kde je viac zubarov, ale pozriem to. Dakujem za recenziu. 🙂

inka1901
3. mar 2026
@anonym_autor

@inka1901 ďakujem za odpoved. No skoda, myslela som ze je dobry. Chcela som sa vyhnut “klinikam” kde je viac zubarov, ale pozriem to. Dakujem za recenziu. 🙂

@anonym_autor jedna zubárka je v ab Clinic.. sestrička a recepčná...a na hygiene sú nejaké mladé žaby...to je všetko 🙂 ... uvidíte...my chodíme tam a sme spokojní 😊

autor
3. mar 2026
@inka1901

@anonym_autor jedna zubárka je v ab Clinic.. sestrička a recepčná...a na hygiene sú nejaké mladé žaby...to je všetko 🙂 ... uvidíte...my chodíme tam a sme spokojní 😊

@inka1901 ano akurat som to pozerala ze je len jedna tak super. Ja som sa prave chcela vyhnut “kolektivu” zubarov, ktorí sa postupne menia.. takze toto mi velmi vyhovuje. Este raz vdaka

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
3. mar 2026
@inka1901

@inka1901 isala som vam spravu 🙂

anonym_134587
4. mar 2026

chodim tam a ja som spokojna😊 zubara som v poslwdnej dobe navstevovala celkom casto a spokojnost vzdy

anonym_25a290
Včera o 16:03
@anonym_autor

@inka1901 isala som vam spravu 🙂

@anonym_autor odkedy je v Soblahove, tak riadne zdvihol ceny, lebo ocakaval, ze mu obec zariadi ambulanciu. Spravanie a jednanie s pacientom ma dost arogantne. Odisli sme od neho a aj sirsia rodina, co k nemu dochadzali, aj miestni.

autor
Včera o 16:12
@anonym_25a290

@anonym_autor odkedy je v Soblahove, tak riadne zdvihol ceny, lebo ocakaval, ze mu obec zariadi ambulanciu. Spravanie a jednanie s pacientom ma dost arogantne. Odisli sme od neho a aj sirsia rodina, co k nemu dochadzali, aj miestni.

@anonym_25a290 dakujem za odpoved. A kam ste prosim isli?

pivonecka
Včera o 16:26
@anonym_autor

@anonym_25a290 dakujem za odpoved. A kam ste prosim isli?

@anonym_autor Dr. Juraj Pastorek