Boli ste dnes na prezentácii revitalizácie vnútrobloku Mateja Bela v Trenčíne?
Myslím, že dnes mala byť prezentácia návrhu revitalizácie vnútrobloku Mateja Bela. Bola tam niektorá z vás?
Manžel bol
@ruzoveokuliare a vieš mi prosím aspoň zhruba napísať, čo sa tam plánuje? Žiaľ sa mi nedalo prísť
@anonym_autor viac menej ukazovali vizualizáciu priestoru pri kultúrnom dome, ihriska a okolia (vedľa asfaltového ihriska - tam chcú spraviť ihrisko pre väčšie deti), ďalej priestor za panelákmi na Kyjevskej chcú upraviť na petang a celkovo to upraviť... Dosadiť dáku zeleň, stromy vyzerajú, že by aj mali zväčša ponechať... Celé to vraj majú v plane aj zverejniť na stránke mesta... Ťažko sa to takto opisuje.
@anonym_autor viac menej ukazovali vizualizáciu priestoru pri kultúrnom dome, ihriska a okolia (vedľa asfaltového ihriska - tam chcú spraviť ihrisko pre väčšie deti), ďalej priestor za panelákmi na Kyjevskej chcú upraviť na petang a celkovo to upraviť... Dosadiť dáku zeleň, stromy vyzerajú, že by aj mali zväčša ponechať... Celé to vraj majú v plane aj zverejniť na stránke mesta... Ťažko sa to takto opisuje.
@ruzoveokuliare nevies prosim ta kedy by to zhruba malo byt realizovane?
@ruzoveokuliare nevies prosim ta kedy by to zhruba malo byt realizovane?
@daniela.ho ak pôjde všetko ako má, tak vraj v roku 2028, že skôr ani nie.

ja nie