icon

Boli ste dnes na prezentácii revitalizácie vnútrobloku Mateja Bela v Trenčíne?

4. aug 2026

Myslím, že dnes mala byť prezentácia návrhu revitalizácie vnútrobloku Mateja Bela. Bola tam niektorá z vás?

anonym_806802
•
4. aug 2026

ja nie

ruzoveokuliare
•
4. aug 2026

Manžel bol

autor
•
4. aug 2026
@ruzoveokuliare

Manžel bol

@ruzoveokuliare a vieš mi prosím aspoň zhruba napísať, čo sa tam plánuje? Žiaľ sa mi nedalo prísť

sevrin
•
5. aug 2026

Choď sa pozrieť na vnútroblok Západnej, myslím, že veľký rozdiel tam nebude.

ruzoveokuliare
•
5. aug 2026

@anonym_autor viac menej ukazovali vizualizáciu priestoru pri kultúrnom dome, ihriska a okolia (vedľa asfaltového ihriska - tam chcú spraviť ihrisko pre väčšie deti), ďalej priestor za panelákmi na Kyjevskej chcú upraviť na petang a celkovo to upraviť... Dosadiť dáku zeleň, stromy vyzerajú, že by aj mali zväčša ponechať... Celé to vraj majú v plane aj zverejniť na stránke mesta... Ťažko sa to takto opisuje.

daniela.ho
•
10. aug 2026
@ruzoveokuliare

@anonym_autor viac menej ukazovali vizualizáciu priestoru pri kultúrnom dome, ihriska a okolia (vedľa asfaltového ihriska - tam chcú spraviť ihrisko pre väčšie deti), ďalej priestor za panelákmi na Kyjevskej chcú upraviť na petang a celkovo to upraviť... Dosadiť dáku zeleň, stromy vyzerajú, že by aj mali zväčša ponechať... Celé to vraj majú v plane aj zverejniť na stránke mesta... Ťažko sa to takto opisuje.

@ruzoveokuliare nevies prosim ta kedy by to zhruba malo byt realizovane?

ruzoveokuliare
•
10. aug 2026
@daniela.ho

@ruzoveokuliare nevies prosim ta kedy by to zhruba malo byt realizovane?

@daniela.ho ak pôjde všetko ako má, tak vraj v roku 2028, že skôr ani nie.