icon

Boli ste dnes na prezentácii revitalizácie vnútrobloku Mateja Bela v Trenčíne?

4. aug 2026

Myslím, že dnes mala byť prezentácia návrhu revitalizácie vnútrobloku Mateja Bela. Bola tam niektorá z vás?

anonym_806802
4. aug 2026

ja nie

ruzoveokuliare
4. aug 2026

Manžel bol

autor
4. aug 2026
@ruzoveokuliare

Manžel bol

@ruzoveokuliare a vieš mi prosím aspoň zhruba napísať, čo sa tam plánuje? Žiaľ sa mi nedalo prísť

sevrin
5. aug 2026

Choď sa pozrieť na vnútroblok Západnej, myslím, že veľký rozdiel tam nebude.

ruzoveokuliare
5. aug 2026

@anonym_autor viac menej ukazovali vizualizáciu priestoru pri kultúrnom dome, ihriska a okolia (vedľa asfaltového ihriska - tam chcú spraviť ihrisko pre väčšie deti), ďalej priestor za panelákmi na Kyjevskej chcú upraviť na petang a celkovo to upraviť... Dosadiť dáku zeleň, stromy vyzerajú, že by aj mali zväčša ponechať... Celé to vraj majú v plane aj zverejniť na stránke mesta... Ťažko sa to takto opisuje.

daniela.ho
10. aug 2026
@ruzoveokuliare

@anonym_autor viac menej ukazovali vizualizáciu priestoru pri kultúrnom dome, ihriska a okolia (vedľa asfaltového ihriska - tam chcú spraviť ihrisko pre väčšie deti), ďalej priestor za panelákmi na Kyjevskej chcú upraviť na petang a celkovo to upraviť... Dosadiť dáku zeleň, stromy vyzerajú, že by aj mali zväčša ponechať... Celé to vraj majú v plane aj zverejniť na stránke mesta... Ťažko sa to takto opisuje.

@ruzoveokuliare nevies prosim ta kedy by to zhruba malo byt realizovane?

ruzoveokuliare
10. aug 2026
@daniela.ho

@ruzoveokuliare nevies prosim ta kedy by to zhruba malo byt realizovane?

@daniela.ho ak pôjde všetko ako má, tak vraj v roku 2028, že skôr ani nie.