CeGys Trenčín

smajluska
29. sep 2022

Ženy, maminky, chcem sa Vás opýtať ako ste spokojné s gynekológiou CeGys v Trenčíne? Píšem emaily, volám aj 20 krát a nikto mi to tam neberie. Stalo sa Vám to už tiež? Nie som priamo z TN a nemôžem sa vždy zastaviť osobne, preto sa pýtam... Ďakujem.

simonkasim
29. sep 2022

@smajluska ja som veľmi spokojna nebola ale sú mamičky ktoré boli spokojne čo poznám . Ja som mala teda vážnejšie problémy a nevedeli mi pomôcť , zľahčovali a ani žiadne vyšetrenia nerobili . Jedna kamoska mala tiez veľmi zlu skúsenosť .

vevulik18
29. sep 2022

@smajluska ahoj, ja som normálne telefonovala 1,5 roka dozadu a spokojná som bola 🙂

zuzu13487
29. sep 2022

@smajluska Čo sa týka personálu, odborníkov a vyšetrení, tak som zatiaľ bola vždy spokojná 👍. Bohužiaľ s telefónátmi treba skúšať alebo ísť radšej osobne. Ja som išla včera osobne, lebo tiež som sa skoro 2 týždne nevedela dovolať a človek naozaj nemá čas pri dvoch malých deťoch sa tomu venovať. A veru keď som včera videla aký majú plný kalendár pacientok a vyšetrení, tak sa ani nečudujem, že nestíhajú zdvíhať telefóny a odpisovať na maily. Je to smutné a na úkor spokojnosti pacientov, ale bohužiaľ nie je to len problém Cegysu, ale momentálne viacerých ordinacií. 😕

smajluska
autor
29. sep 2022

@vevulik18
@simonkasim Bola som na krv a mali mi včera volať ohľadom výsledku a neozvali sa. Ani na emaily neodpovedajú, ani telefón neberú.

smajluska
autor
29. sep 2022

@zuzu13487 Samozrejme, ja to chápem, len som chcela vedieť aj od iných žien ako sú spokojné. Ďakujem za odpovede.

zuzu13487
29. sep 2022

@smajluska a nemysleli to tak, že zavolajú ak by boli výsledky zlé alebo nejaké hraničné? Prípadne viem, že keď som bola v druhom tehotenstve na cukor, tak mi mali volať výsledky a zaslať ich a nikto nič...tak potom keď som šla na poradňu k môjmu gynekológovi a pýtal odomňa, že kde mám výsledky, tak som mu povedala, že ma nikto nekontaktoval a on len kukol cez počítač a mal to od nich v systéme...🙂

smajluska
autor
29. sep 2022

@zuzu13487 Už som sa tam pred chvíľou dovolala. Ďakujem 🙂