icon

Detské plávanie pre bábätká v Trenčíne a okolí

13. dec 2024

Chcem od nového roka dať bábätko na plávanie. Kde ste spokojne s prístupom, inštruktorkou a miestom? Ďakujem
Trenčín a okolie

ellaa12
18. dec 2024

Chodim do baby hups , je tam cca pol roka čakacka . Prihlás sa , ked si to rozmyslis tak to jednoducho zrusis 🙂
Kolko ma babo ? Niekedy vedia doplnit kurz , ked sa nejaka mamicka odhlási , skus tam zavolat 🙂

autor
18. dec 2024

@ellaa12 8 mesiacov 🙂 idem tam rýchlo napísať teda

autor
19. dec 2024

@ellaa12 aká je prosím vás aj cena? Nenašla som na stránke 🙂

mipaga
21. dec 2024

Ahoj, my chodíme už s druhým bábom do BN - Baby žblnk. Pláva sa 2x týždenne, cca 30 min, cena je 75€/kurz (vychádza to mesačne). V BN funguje aj Malý plavec, tam chodí plávať len staršia, bábätká mali obsadené. Ale tiež sa pláva 2x týždenne za 75€/kurz

autor
21. dec 2024

@mipaga veľmi pekne ďakujem, skúsim aj tam zistiť lebo z babyhups sa mi neozvali 🙂

simona082
8. jan 2025

Ahoj, prosím ťa, ozvali sa ti uz z babyhups?

autor
8. jan 2025

@simona082 vôbec :/

simona082
9. jan 2025

Ani mne..ja som tam volala uz v auguste...povedala ze nech sa ozvem keď bude mať pol roka, že je to lepšie taky polročný, koli úchopu a tak...tak som písala v októbri..nato mi odpovedali, že za 3 týždne budú otvárať nás kurz nech volám...volala som za 3 tt, to bolo 1 novembrový týždeň.. a ze do vianoc by sa mal nás kurz otvoriť ze okolo 13hod by sa plavalo...ale ze teraz majú niečo pokazené tusim rekuperaciu a ze čakajú na firmu z BA, že neplavaju ani tie skupiny co uz chodia...no a odvtedy nič. Uz ma to tiež vytáča. Mohli hned povedať narovinu, nie takto naťahujú.

autor
9. jan 2025

@simona082 ahh hrozný prístup

jesenzima
9. jan 2025

Baby, skúste ešte Baby klub Bublina Trencin, tam som chodila s deťmi .. neviem, či to ešte existuje, ale pani inštruktorka bola super, v bazeniku boli 3-4 deti, a neskôr, keď deti boli väčšie sa pokračovalo vo väčšom bazéne v súkromnej škôlke ...

simona082
9. jan 2025

@jesenzima ďakujem, pozriem🙂 Na toto boli dobré ohlasy, tak som čakala aj lepší prístup teda😀

simona082
9. jan 2025

No veru idem asi pozrieť niečo iné. Vy mate koľko m?

autor
9. jan 2025

@jesenzima už som im písala ďakujem

autor
9. jan 2025

@simona082 za týždeň 9m a vy ?

simona082
9. jan 2025

Aj my v utorok🙂

autor
24. jan 2025

@simona082 dovolala som sa do Bubliny, najbližší voľný termín majú volať 🙂