Existuje očná pohotovosť v Trenčíne?
Ahojte je niekde v okolí Trenčína očná pohotovosť ? Mala som taky divný stav, skladala som prádlo, a zrazu som začala vidieť taký dlhý cikcak pás ktorý svietil výrazne a plával mi pred očami. Zľakla som sa šla do tmavej miestnosti a iba sa akoby posúval do strany. Po asi 5-10 minútach to prešlo ale videla som akoby blikanie hore nad očami. Samozrejme som sa zľakla a čítala som že môže ísť o odchlipovanie sietnice a treba ísť na pohotovosť. Ale teraz asi po 10 minutach to ustalo. Tak neviem či ísť či počkať či sa to vráti ? Akoze nepríjemné šoky 🙈
@anonym_autor ano je ťv nemocnici hned vedla detskeho pavilonu
@evak10_ ďakujem. Teraz to prešlo, ešte som pozerala že to môže byť nejaká migréna s aurou alebo čo 🙈 neviem no uvidím snáď sa to nebude opakovať, každopádne nech viem kam utekať keď tam 😃
@evak10_ a to funguje aj v noci napr ?
@anonym_autor ja som tam bola okolo 18 v noci nie takze to povedat neviem
@evak10_ no dnes sa mi to zopakovalo, už má to vystrašilo ozaj asi tam radšej idem. Prosím vás treba tam výmenný lístok alebo len prídem ?
@anonym_autor staci len prist netreba nic lu tomu
Mozno dve eura za pohotovost ako poplatok
@evak10_ ďakujem už som tu. Už mi to zas prešlo tak si hovorím že či zbytočne, ale už tu sedím, radšej. Má to zas vyplašilo ráno neviem čo to je kks 🙈
@anonym_autor tak vzali vas a ako to dopadlo?
@evak10_ boli milé, aj si mysleli že asi sietnica tuším, ale to vyzeralo v poriadku, tak mám ísť ešte zajtra tam na primovu ambulanciu že mi ešte niečo vyšetria. Tak neviem záhada 🙈 teraz mi to zmizlo zas
Kedysi som mával podobné stavy, z ničoho nič sa mi začal zahmlievať zrak, že som skoro nič nevidel. Nezistili nič. Ani na očnom, ani na neurológii. Všetko OK. Trvalo to niekoľko týždňov, potom sa to už nezopakovalo.