Gynekolóģ v Trenčíne
Dobry večer,,, chcela by som sa vas spytat na nazor. Dr kotlebova , verzus dr. LADECKA ? Popripade nejaky naozaj dobry gynekolog v Trencine? Dakujem
@baru2 ahaa tak to majú asi nejaký ďalší systém. Určite budeš spokojná. Chodí tam veľa kamošiek a všetky si pochvaľujú. To je radosť chodiť ku gynekologičke.
@mimik94 ano zaregistrovala som to 🙂 som rada ze s nou mate dobre skusenosti. Uz sa tam tesim aj ja 🙂 lebo trpnut vzdy ze aku naladu bude mat dr ma uz nebavi.... hlavne ked sama o sebe mam strach o to male a do toho este cakat na toto. Velmi sa tesim 🙂 uz nech som u nej 🙂 a veru to sa mi paci ze je vsetko u nej a nebudem musiet lietat kade tade. A prosim ta cukrovku test tiez robi u nej? Dakujem
@kkovacovak ano citala som aj na fb, uzasne 🙂 dufam ze sa aj ja tak budem tesit 🙂 akurat ukoncujem 9 tyzden takze by nas mal cakat aj skrining 🙂 myslite ze mozem zobrat muza? Na ten prvy? Popripade syn strasne chce ist. 🙂
@baru2 Ak chceš naozaj top starostlivosť, úžasný prístup sestričky aj lekárky, tak jedine Dr. Žáčiková. Ja som ku nej prešla pred pár rokmi a trúfam si tvrdiť, že vďaka nej mame po potrate doma dieťatko (včas reagovala, nasadila liečbu). A hlavne je milá, veľmi ľudská. Pre mňa osobne je benefit aj to ako vníma koronu (žiadne caviky okolo).
@mima172 tak ja coronu neriesim ak je to dobra lekarka 🙂 este keby si mam podla toho vyberat ako riesia coronu a aky maju nan pohlad tak neviem ci by som nejaku nasla 😂
Dakujem velmi pekne, som rada ze idem teda k nej, aj kvoli tomu ze mam zdravitne problemy a chcem najlepsiu starostlivost pre to malinke 🙂
@baru2 aj môj manžel bol so mnou takže nemá problém. Jedinú vec ktorú nerobí u seba je cukrovka. To ťa pošle do nemocnice ale okrem toho všetko. Tuším že za jeden screening som niečo jednorázovo doplácala ale to už si nepamätám a v 36tt za vyter na streptokoka 9€. Za obyč fotku z ultrazvuku pýta 3€ a za 3d 6€. Takže si vždy ber keď ti dá fotku lebo ja večne zabúdam 😄
@leni321
@kkovacovak dirvcata super spravy 🙂 dakujem. No u mojej obycajna foto 15 eur :D takzr uz sa tesim :D asi zaplnim fotoalbum 😂😂 aj muz bude rad. A ano to sa vzdy slza tie skriningy doplaca to je ok. A aj moja mala cukrovku v nemocnici takze to je ok 🙂
@baru2 minulé tehotenstvo mi robili u nej test na cukrovku, teraz ma poslala do nemocnice. Ale má písané v cenníku, že vo výnimočných prípadoch robí aj tam test.
Moja kamoška ku nej tiež prestupovala pocas tehotentva a vravela že banovala, že to neurobila skorej.
Mňa minule zobrala a vyšetrenie hneď v ten deň, ako som jej písala, že sa mi niečo nezdá a mali ame ísť potom na týždeň preč. A po vyšetrení mi povedala, že si aj myslela, že to nie je nič vážne, ale pre môj pokoj ma zavolala, aby som si potom užila dovolenku bez strachu a neutekala zbytočne na pohotovosť. Rovnako ma v prvom tehotenstve poslala preventívne do nemocnice na vyšetrenie keď sa jej niečo nezdalo. Tak mi povedali, že zbytočne, ale radšej zbytočne ako vôbec a bol by problém.
Takže podľa mňa budeš veľmi spokojná. Robí mi sono na každej poradni, robí aj morfo a meria aj NT za poplatok. A na morfo môže prísť kľudne manžel.
@mimik94 presne...aj ja som mala problém a písala som jej. Odpísala mi až poobede takže som tam šla až na druhý deň. Pomaly mi až vynadala že som neprišla hneď bez napísania. Že keď sa mi niečo nezdá tak nemám písať ale rovno prísť takže super. Keď v minulosti zistila nejaký problém hneď ma posielala do nemocnice, ešte sa pýtala či sa tam mám ako dostať a či som psychicky ok a že nech napíšem ak by bol v nemocnici nejaký problém 👍
@kkovacovak jezis mna nech neposiela do nemocky :D ja mam deti nemozem byt prec :D akurat pri porode
@baru2 nieee neboj sa ja som mala problém čo sa musel operačne riešiť takže to ma poslať musela 😄
@kkovacovak :D este ze dakujem za ukludenir
Ja som u dr. Žáčikovej rodila cisárskym pred 8 rokmi, keď ešte bola v nemocnici a bola veľmi milá
@matka412 kubalova je topka...viac kamoskam pomohla aby mali bábo aj keď iný dr povedal že je to nemožné...poznám aj prípad kde v Bratislave neprišli na nádor v hlavičke babetka v brušku a ona to hneď videla...ja k nej chodím a nemenila by som má skvelý prístup...len asi už neberie
A ja chodím pani doktorka Štrbavá odporúčam vrelo 🙂
@susannaa no v lete bude mat 15 a zacala jej trosku haprovat menstruacia plus mava dost bolesti pri nej tak sa snazim ju pripravit ze by mala ist na gynekologiu, to je strach v jej ociach hned, potom sme preberali ze teda s kym tam pojde a ked sme sa bavili ze by mala ist mama tak to hned zatrhla.... no vyzera to ze budem musiet ist ja. Otec by tam asi predsa nebol najvhodnejsi

@baru2 už som tu písala že som aj ja u Žáčikovej a je naozaj super. Mne sa tiež páči že nemusím v tehotenstve nikam chodiť. Chodím ku nej už druhé tehotenstvo a vždy sa veľmi teším na poradňu. Keď som mala nejaký problém, vždy mi našla nejaký voľný termín a zobrala ma. A sestrička je tiež veľmi zlatá.