icon

Hľadám kamarátky v Trenčianskom Jastrabí

arexka
20. dec 2025

Ahojte stahujeme sa do tr. Jastrabia nikoho tam nepoznám možno sa tu najde nejaka podobna🙂 mam dve deti 4,5 r ročnú a 1,5 ročného🙂 možno len na nejaku prechádzku vonku,porozpravanie sa 👋 🙂 pekný deň 🍀

misulka22
21. dec 2025

@arexka ja som z jastrabia,ake dcera ma 10rokov. Ale keby chcete na jar pozret zvieratka tak sa zastavte 😁

arexka
autor
22. dec 2025
@misulka22

@arexka ja som z jastrabia,ake dcera ma 10rokov. Ale keby chcete na jar pozret zvieratka tak sa zastavte 😁

@misulka22 dobry deň 🙂👋mate zvieratká? ..to by sa páčilo deťom

misulka22
22. dec 2025
@arexka

@misulka22 dobry deň 🙂👋mate zvieratká? ..to by sa páčilo deťom

@arexka ano mame taku malu farmu - miniprasiatka ovecky,emu lama,kraliky,hydina,psy ( robim canisterapie),macky,teraristika...

ikuska27
22. dec 2025
@misulka22

@arexka ano mame taku malu farmu - miniprasiatka ovecky,emu lama,kraliky,hydina,psy ( robim canisterapie),macky,teraristika...

@misulka22 a to ten Tibor býva tak blízko pri nás???😂😂mi sme z Dubodiela...a kde tam bývate??aj mi by sme prišli radi pozrieť zvieratká 😍😍

misulka22
22. dec 2025
@ikuska27

@misulka22 a to ten Tibor býva tak blízko pri nás???😂😂mi sme z Dubodiela...a kde tam bývate??aj mi by sme prišli radi pozrieť zvieratká 😍😍

@ikuska27 ano tibor byva blizko vas, mozno si ku vam zajde aj sam peso 😂 sme smerom na inovec,ale momentalne mame fest bahno takze prist sa da na jar ked bude uz normalne pocasie

ikuska27
23. dec 2025
@misulka22

@ikuska27 ano tibor byva blizko vas, mozno si ku vam zajde aj sam peso 😂 sme smerom na inovec,ale momentalne mame fest bahno takze prist sa da na jar ked bude uz normalne pocasie

@misulka22 jaaaj.... vždy sa nad tvojimi príspevkami pousmejem, lebo mám brata Tibora...dokonca syn mu raz menovca aj poslal 😄...tak verím , že sa vidíme 🌹

misulka22
23. dec 2025
@ikuska27

@misulka22 jaaaj.... vždy sa nad tvojimi príspevkami pousmejem, lebo mám brata Tibora...dokonca syn mu raz menovca aj poslal 😄...tak verím , že sa vidíme 🌹

@ikuska27 v klude pridte pozriet len teda ked bude normalnejsie pocasie lebo z tohto ma uz chyta depresia

zuzu571
23. dec 2025

Kľudne mi napíš niekedy, sme z Jastrabia, najmladšieho syna mám 1,5 ročného, takže som ešte doma, čas sa nájde 🙂

lalia33
3. jan 2026
@misulka22

@misulka22 dobrý den ,pre aké deti robíte canis terapie? Ako často alebo kde by sa dalo nahlásiť? Alebo co treba vybaviť na takú terapiu? Ďakujem za odpoveď

misulka22
3. jan 2026
@lalia33

@misulka22 dobrý den ,pre aké deti robíte canis terapie? Ako často alebo kde by sa dalo nahlásiť? Alebo co treba vybaviť na takú terapiu? Ďakujem za odpoveď

@lalia33 v podstate pre akekolvek deti. Chodili sme do DEMY v Trencine ku klientom s PAS. Aktualne do Adeli v Piestanoch ,tam mame klientov s roznym postihnutim napr DMO. Moja sucka ma ako jedna z mala psov na SR uspesne urobene PADA skusky. Robime pod https://canisterapiabela-nmnv.webnode.sk/. Vieme robit aj individualne canisterapie po dohode

lalia33
4. jan 2026
@misulka22

@lalia33 v podstate pre akekolvek deti. Chodili sme do DEMY v Trencine ku klientom s PAS. Aktualne do Adeli v Piestanoch ,tam mame klientov s roznym postihnutim napr DMO. Moja sucka ma ako jedna z mala psov na SR uspesne urobene PADA skusky. Robime pod https://canisterapiabela-nmnv.webnode.sk/. Vieme robit aj individualne canisterapie po dohode

@misulka22 aha ja som myslela ze v Jastrabi alebo v Dubodiely robíte terapie.

misulka22
4. jan 2026
@lalia33

@misulka22 aha ja som myslela ze v Jastrabi alebo v Dubodiely robíte terapie.

@lalia33 mozem robit v jastrabi u nas individualne po dohode.vieme aj prist ale to len cez vikend

arexka
autor
12. jan 2026

Môžem sa vás ešte spýtať ak niekto chodí zubarovi do jastrabia aky su ? Ceny ,pristup ... či su ochotní dať injekciu pri strachu ďakujem...🌷

andrea6208
Včera o 15:09

Také jsem v Jastrabi krátce, mám 2 a čtvrt ročného syna.. psa, kočky a koniky.. jsme doma jen každý druhý týden, ale na procházku bychom šli rádi. 🙂