Hľadám učiteľku slovenského jazyka pre deti v Trenčíne
Ahoj,
Viete o niekom, kto uci slovensky jazyk pre neslovenske deti v Trencine alebo okoli? Hladam niekoho, kto by mojim detom pomohol rozhovorit sa v slovencine pocas dovolenky na Slovensku v Juli.
Vopred vdaka
@prasiatko30 uplne suhlasim a planujem na jeden z tych tyzdnov, co budeme na svk ich dat do tabora; no chcem ako doplnok daco “strukturovanejsie” 🤷♀️
Kolko maju rokov?
@prasiatko30 5 a 6
@prasiatko30 dakujem ti ❤️
muza mas zahranicneho? chodite castejsie na sk? suhlasim ze tabor je super, najlepsie ked s detmi sa budu rozpravat… cvc nie je drahy, ja som mojho davala na 2 tyzdne… nasiel si kamarata s ktorym si potom aj vola… 6 rocne dieta ak uz ma bude mat za sebou 1. rocnik by mali zobrat…
inak existuje aj online slovenska skola…
https://flamingosschool.com/sk/
nemam odskusane, my mame moznost vikendovej slovenskej skoly v zahranici… keby nie tak by som to asi skusila
@ivec16 dakujem. U nas je slovenska skola cez vikend tiez, ale 2.5hod cesty autom, a to, zial teraz nemozem
to je dost… najlepsie asi aj tak ked sa doma hovori po slovensky… v miesanych manzelstvach je to tazsie… my sme obaja slovaci, deti medzi sebou ropravaju po slovensky aj my doma len po slovensky
@ivec16 u nas je to praveze inak, a slovencinu maju len odo mna (a zial nedostatocne hovorim na nich slovensky 😔) a z YT videi, pesniciek a par kniziek, kt im obcas citam. Nechcem na deti extremne tlacit.. maju dokopy 3 jazyky doma a extra jeden (ako cudzi) v skole 🤷♀️
kazda robime co mozeme, ved som pisala ze ked nie su obaja slovaci je to narocnejsie… deti su vsak flexibilne… niekde to tam maju… budu chodit na prazdniny na sk tak sa na nich este co to pochyta… predpokladam ze rozumeju len nehovoria… ak mozem vediet v akej ste krajine? v trencine ste v ktorej casti?

Prihlas deti do taborov kde sa budu musiet rozpravat so slovenskymi detmi a budu mat moznost ziskat kamaratov. Je blbost hladat ucitela a snazit sa o umelu inmersion, ked im mozes umoznit hravou formou nutnost pouzivat slovencinu.