icon

Hľadáte firmu na dezinfekciu bytu po zosnulom?

jajo1
7. feb 2025

Prosím vás, pozná niekto v Trenčíne alebo v okolí upratovaciu firmu, ktorá vykonáva dezinfekciu a upratovanie bytu po zosnulom? Vďaka za tipy

markusrasford
7. feb 2025

@jajo1 zavolaj si upratovaciu firmu ktorá komplet vyupratuje byt.

jajo1
autor
7. feb 2025

len práve mne ide aj dezinfekciu po zosnulom dlhší čas, kde býval sám, do takéhoto bytu po zosnulom nemám odvahu zavolať upratovaciu službu, ktorá s tým nemá skúsenosti

markusrasford
7. feb 2025

@jajo1 a keď príde firma keď vôbec je taká tak to vydezifenkuju a aj tak bude treba zavolať firmu co bude upratovať.

markusrasford
7. feb 2025

@jajo1 a ved zavolaj firmu ktorá ma stým skúsenosti. Volala si aspoň jednu a informovala? Alebo sa spoliehas na svoje domnienky?

euka210
7. feb 2025

@jajo1 akoze bol dlhsie mrtvy v tom byte? Lebo inak neviem coho sa obavat.

anjelicek26
7. feb 2025

Treba ss opýtať pohrebnej služby, oni budu mat kontakt.

petulda333
7. feb 2025

@markusrasford existuje taka,zial si nespomeniem na nazov. A oni vsetko vydezinfikuju a vyupratuju. Netreba uz nikoho dalsieho

ayato
7. feb 2025

V Trenčíne netuším, ale nám bola firma až z Bratislavy ( na stredné Slovensko). Fullprofi ak náhodou nezoženiete.Samozrejme účtujú si aj za cestu.

jajo1
autor
7. feb 2025

dievčatá, ďakujem za vaše odpovede, nenapadlo mi v tej rýchlosti a strese opýtať sa pohrebnej služby a tadiaľ viedla cesta - volala som teda s pohrebnou službou a dali mi kontakt na firmu, ktorá vykonáva takéto špecializované čistenie a následné upratovane po celom Slovensku. Nikdy som netušila, že môže aj niečo takéto existovať, kým som sa nedostala do tejto situácie. Ešte raz vďaka všetkým za podnety

ahhola
8. feb 2025

Len zo zvedavosti, co bol zosnuly zac, lebo ked si predstavim nasho deda, po nom sa dalo hned spinkat v prevlecenej posteli, hned ako ho odviezli, ci nosit jeho veci, aj bolo onho postarane, aj bol cistotny chlap.

ayato
8. feb 2025

@ahhola predpokladám, že v tej posteli mŕtvy neležal týždeň. Väčšinou sa dezinfekcia robí, keď telo v byte leží dlhšie.

banalu
8. feb 2025

@ahhola moju tetu sme nasli po tyzdni...

ahhola
8. feb 2025

@ayato v takom pripade vyhodit obsah izby, bytu.... Snad. 🤔

ayato
8. feb 2025

@ahhola áno, toto všetko má v náplni práce firma, ktorá ten byt príde dezinfikovať. V niektorých prípadoch sa škrabú steny, trhajú a vyhadzujú parkety, nábytok. Záleží v akom stave bol nebohý nájdený. Manipulovať s vecami nasiaknutými telesnými tekutinami zosnulého svojpomocne nie je ani príjemné ani rozumné.

igrici
7. júl 2025
@ayato

V Trenčíne netuším, ale nám bola firma až z Bratislavy ( na stredné Slovensko). Fullprofi ak náhodou nezoženiete.Samozrejme účtujú si aj za cestu.

@ayato ahoj, ak sa môžem spýtať, koľko vás to u nich vyšlo spolu? Túto firmu som našla tiež pri vyhľadávaní. Boli ste s nimi spokojní?

balerina2025
7. júl 2025
@jajo1

dievčatá, ďakujem za vaše odpovede, nenapadlo mi v tej rýchlosti a strese opýtať sa pohrebnej služby a tadiaľ viedla cesta - volala som teda s pohrebnou službou a dali mi kontakt na firmu, ktorá vykonáva takéto špecializované čistenie a následné upratovane po celom Slovensku. Nikdy som netušila, že môže aj niečo takéto existovať, kým som sa nedostala do tejto situácie. Ešte raz vďaka všetkým za podnety

@jajo1 ako ste poriesili, vypratali vam cely byt?

jajo1
autor
7. júl 2025
@balerina2025

@jajo1 ako ste poriesili, vypratali vam cely byt?

@balerina2025 áno, nakoniec sme to riešili cez firmu, ktorá sa tým zaoberá na odporučenie pohrebnej služby - firma spravila úplne všetko, dala nám byt do stavu takmer holobytu - zostali len tapety, ktoré sme nakoniec tak či tak postrhávali sami. Byt naozaj vypratali na kompletku, aj nábytok, kuchynskú linku, vstavané skrine .... + vykonali chemickú dezinfekciu bytu aj spoločných priestorov na poschodí. Cena cca 3 000 eur.

balerina2025
7. júl 2025
@jajo1

@balerina2025 áno, nakoniec sme to riešili cez firmu, ktorá sa tým zaoberá na odporučenie pohrebnej služby - firma spravila úplne všetko, dala nám byt do stavu takmer holobytu - zostali len tapety, ktoré sme nakoniec tak či tak postrhávali sami. Byt naozaj vypratali na kompletku, aj nábytok, kuchynskú linku, vstavané skrine .... + vykonali chemickú dezinfekciu bytu aj spoločných priestorov na poschodí. Cena cca 3 000 eur.

@jajo1 cena za vsetko a kolko to robili ako dlho , to je firma odkial

ayato
7. júl 2025
@igrici

@ayato ahoj, ak sa môžem spýtať, koľko vás to u nich vyšlo spolu? Túto firmu som našla tiež pri vyhľadávaní. Boli ste s nimi spokojní?

@igrici ahoj, veľa takmer 3000€ , ale lacnejšie to asi nebude nikde.

igrici
7. júl 2025
@ayato

@ayato tak to je riadna pálka!

balerina2025
7. júl 2025
@ayato

@ayato lacnejsie pochybujem my ideme za cistenie balkonovo 2ks dat 1500 euro so sietami