icon

Je možné vyšetrenie mimo Ilavy pri vážnom stave?

30. jan 2024

Prosim Vas kde mate dobre skusenosti, a da sa objednat aj ked clovek patri oficialne pod Ilavu napr ? Ide o to ze moj otec ma vazny stav, prepustali ho z nemocnice s tim ze za mesiac treba skontrolovat ci sa rozpustila zrazenina v srdci, prekonal infarkt, zlyhava mu srdce, ma arytmie, po mesiaci mali zhodnotit ci vyoperovat tu zrazeninu alebo sa rozpustila. K tomu mu potrebuju upravit arytmie kvoli ktorym mu asi zlyhava to srdce, a to mozu az ked tam ta zrazenina nebude. Ja to nedokazem pochopit karidolog nastavil lieky, malo sa to doriesit spolu s internym, na internom ho objednali o 3 mesiace, ked som sa ho pytala ze ma pocit ze doktorka si to ani neprecitala aj ked jej hovoril o co ide, ze skor mu prisla nasrata... Je sanca ze niekde poriesime skor ? Mame narok nejaky sa odvolat ze chceme vysetrenie v inom meste ? Ved to neni mzone aby cloveka nechali takto cakat, az kym ho doma asi ...

luciferka93
30. jan 2024

Dobrý deň, svokor chodí k rybarovej, myslim ze ta ma casenky pridete rano a cakate, ale vraj vysetri tak 5 ľudí za den, dlho to tam trvá lebo číta celu kartu, nikdy sa nesťažoval. Ja chodim k voglovi ale tam sa objednava, je tam taka dost nazvem to "drza" sestricka ale mozno ked jej vysvetlite problem vas vezme. Ja som nemala nikdy s nimi problém, doktor je v pohode. Ale neviem ako je to s branim ludi z ineho okresu, jedine zavolať a spýtať sa. Viac vam neviem pomoct. Obaja su v TN

autor
30. jan 2024

@luciferka93 Dakujem, ta prva by bola fajn keby sa tam dostane aspon narychlo, keby aj caka od rana nevadi. Lebo mna ide porazit teda, za mesiac ho mali skontrolovať ze ake je to vazne, a tu maju cas akoze aj za 4 mesiace so zlyhyvanim srdca. Dakujem skusime obvolat a teda k tej Rybarovej je treba najprv sa telefonicky dohodnut ci ho vezme, a potom by mohol rano si prist pre casenku ?

luciferka93
1. feb 2024

To neviem ale asi by som zavolala najskôr aby ste tam nečakali a potom povie ze vás nevezme ☺️ držím palce aby ste našli lekára co vás vezme. Je to otrasné... Mne sa takto tocievala hlava a pol roka som čakala na neurológiu...takze chápem

zvedava83
6. feb 2024

Ja chodim k pani doktorke Hennelovej-Bartošovej v Ilave a je úžasná, len sa treba porozprávať priamo s ňou buď telefonicky alebo napísať mail. Lebo cez sestričku ťažko