Kamarátka v Trenčíne
Ahojte, som v TN nová a rada by som si tu našla nejakú parťáčku/ky. Mám 5 ročnú dcérku, bývame na sihoti, radi výletujeme, venujeme sa montessori a snažíme sa ziť fér voči prírode,ľudom a našemu zdraviu 😊...
ahojte.Aj my byvame v Trenčine na Vychodnej .Ja v tu v Trencine nikoho nepoznam,len manzela a jeho rodinu,Deti zatim tiez nemame .
Ahojte 🙂 my s manželom bývame v TN, tento rok sa už dúfam sťahujeme do Skalky (ale to je blízko :D) zatiaľ bývame Za mostami. Máme psa, morča a čakáme prvé babo 🙂
@freya93 prvom rade gratulujem.. 👶💕Hlavne si to užite.. Kedy mate termín?
@ninakolarova ahoj, ja byvam na sihoti tiez, zijem tu rok u priateľa, chodim na vš. Moc ludi tu nepoznam takze rada spoznam niekoho noveho 😊deti nemám ale mam k nim skvelý vztah kedze mam mladšiu sestru(8 r.)
@ninakolarova ahoj čítala som že hľadáš kamarátku, nechcela by si sa stretnúť v Tn na kave, pokecať i živote a tak 😉
@1andrea111 ahoj, mohli by sme 😊

Ahoj 🙂 Ja bývam s manželom v Trenčíne niečo vyše roka, taktiež tu nikoho nepoznáme. Deti síce nemáme, ale tiež sa zaujímame o našu prírodu, zdravú stravu atď. 🙂 Bývame pri Maxe.