icon

Kde nájsť imunoalergológa pre deti?

luciferka93
Dnes o 09:50

Dobrý deň, viete mi prosím poradiť imunoalergologiu pre deti kde nás vezmú, čakanie nám nevadí len aby nás vzali lebo všade kam volám nových neberú, môže byt aj iný okres... Este skúšam babicovu ale dovolať sa nemožné

zuzacka16
Dnes o 10:05

držím palce, ja som zohnala pár rokov dozadu pre dcéru len tak tak, lebo sme síce z Trenčiaskych Teplíc, ale mali sme vtedy dr na Novej Dubnici, tak nás vzala Uričová v Ilave, skúste tam, ale ak spadáte pod TN, tak neviem či vezme..

luciferka93
autor
Dnes o 10:08
@zuzacka16

držím palce, ja som zohnala pár rokov dozadu pre dcéru len tak tak, lebo sme síce z Trenčiaskych Teplíc, ale mali sme vtedy dr na Novej Dubnici, tak nás vzala Uričová v Ilave, skúste tam, ale ak spadáte pod TN, tak neviem či vezme..

@zuzacka16 tej som volala a ta nás nevzala práve kvoli obvodu kam spadame🫣 aj Piešťany som volala 🙄no uvidíme ale ďakujem

zuzacka16
Dnes o 10:09
@luciferka93

@zuzacka16 tej som volala a ta nás nevzala práve kvoli obvodu kam spadame🫣 aj Piešťany som volala 🙄no uvidíme ale ďakujem

@luciferka93 aj som si myslela, inak je veľmi fajn..neviem naozaj poradiť, celkovo s doktormi je ťažko v dnešnej dobe 🙄

luciferka93
autor
Dnes o 11:39
@zuzacka16

@luciferka93 aj som si myslela, inak je veľmi fajn..neviem naozaj poradiť, celkovo s doktormi je ťažko v dnešnej dobe 🙄

@zuzacka16 veru je to ťažko, a ešte nájsť takého ktorý sa problému naozaj aj venuje 🙄

anonym_1907be
Dnes o 12:43

My chodíme do Levíc z BB k Dr. Hasičovej. Skús, pred dvoma týždňami zobrala aj moju sestru so synom, nemala problém. Je veľmi dobrá, má aj fajn recenzie.