icon

Kde pracujú mamičky s malými deťmi?

timulicek
Dnes o 14:25

Ahojte . Moja otázka je mierená pre mamičky ktoré maju male deti . Prosim vás, kde ste sa zamestnali ? Mám pocit že je tu strašne málo miest kde sa pracuje od 7dmej . Nakoľko budem musieť nosiť deti do škôlky. Som zo Srnia .A rada by som prácu niekde tu blízko.

anonym_d34983
Dnes o 14:30

@timulicek ja som pracovala u nás v dedine , tiež som mala problém si nájsť takú prácu co mi vyhovuje s dcérkou, škôlka atď.. , ale dohodla som sa so šéfom na hodinách od kedy do kedy takže to bolo na tom super ze sa sním dalo.

ewwe
Dnes o 14:39

ja som pracovala v dennom stacionari, praca od 8h do 15.30 vikendy volne, idealne pre mamicky

anonym_fbcc9c
Dnes o 14:47

jedáleň mš

biba_18
Dnes o 14:47

ja som pracovala tam kde predtým, chodila som o šiestej z domu, do škôlky dieťa nosil muž

jankadr
Dnes o 15:06

Áno,je veľmi málo miest.Niektore škôlky však vedia otvárať aj skôr.Otazka je,aké máš vzdelanie a čo vieš robiť.My sme sa s mužom striedali.Jeden zaviazal,druhý vyberal.Aj babky boli zapojené.

andrejka1974
Dnes o 15:18

@timulicek ja pracujem ako rozvod jedla v rámci obedov z jednej reštaurácie pracujem od 9.30 do 14.00 potom idem pre dcéru do dss je autistka tak dlhšie robiť nemôžem , kolu nej

timulicek
autor
Dnes o 15:42
@andrejka1974

@timulicek ja pracujem ako rozvod jedla v rámci obedov z jednej reštaurácie pracujem od 9.30 do 14.00 potom idem pre dcéru do dss je autistka tak dlhšie robiť nemôžem , kolu nej

@anonym_d34983
@ewwe
@anonym_fbcc9c
@biba_18
@jankadr
@andrejka1974
Ja sa pre to pýtam,lebo som sa sem presťahovala.160km takže tam kde som robila už nemôžem. Pracovala som s autistickými detičkami. Tými najmenšími .
Ten stacionar sa mi celkom pozdáva, ale tam asi potrebujem na to vzdelanie?