Kde vybrať nosnú mandľu u detí v Trenčíne alebo Považskej Bystrici?
Ahoj, máte niekto skúsenosti s výberom nosnej mandle u detí v Trenčíne alebo Považskej Bystrici? Zvažujem kam ísť s dcérou. Aké sú čakacie doby? Ak bol niekto nedávno. Ďakujem.
Dcére vyberali v TN, nemôžem nič vytknúť, ale museli sme tam stráviť 24 hodín. Známi boli v PB, celý čas boli so synom na pohodlnej samostatnej izbe a popoludní šli domov. Syna to čaká asi tiež, sme Trenčania, ale uprednostním PB, aby spal už doma, lebo má traumu z nemocnice
Môjmu vyberali pred dvomi mesiacmi v TN, nemala som nikoho vybaveného a dopadlo to tak, že mi malý ani nechcel ísť na druhý deň z nemocnice domov, tak mu tam bolo dobre 🙈🙈
Môjmu vyberali pred dvomi mesiacmi v TN, nemala som nikoho vybaveného a dopadlo to tak, že mi malý ani nechcel ísť na druhý deň z nemocnice domov, tak mu tam bolo dobre 🙈🙈
@ivi85 prosím vás a ako ste sa tam objednali ? My sme BN a orl lekár nám dal na vyber TN a TO chcela by som dcéru objednať do TN ale neviem ci telefonicky ci tam treba ísť osobne viete mi prosím poradiť?
@ivi85 prosím vás a ako ste sa tam objednali ? My sme BN a orl lekár nám dal na vyber TN a TO chcela by som dcéru objednať do TN ale neviem ci telefonicky ci tam treba ísť osobne viete mi prosím poradiť?
@beata_macasova da sa myslím aj telefonicky, po 14.00 objednávajú pacientov. Keď zavoláte, sestrička Vám už povie či treba prísť aj osobne

@tinna22 boli sme v novembri v TN, odporúčam primára večeru, čakali sme cca mesiac, celkovo spokojnosť s oddelením ORL