icon

Kedy prísť pre časenku k neurologičke Silvii Adamovičovej v Trenčíne?

jankamiskomy3
23. jún 2026

Ahojte prosím Vás chodí niekto k neurologicke Adamovicovej do Tn?ak áno o ktorej tam treba byť aby sa mi ušla casenka

anonym_f29695
23. jún 2026

ráno o 5 je neskoro....a to ťa ani nemusí zobrať.Lepšieho nikoho si nenašla?

jankamiskomy3
autor
23. jún 2026
@anonym_f29695

ráno o 5 je neskoro....a to ťa ani nemusí zobrať.Lepšieho nikoho si nenašla?

@anonym_f29695 manžel bol u nej zaplatil si 20 zobrala ho na hodinu ale zajtra ide len na kontrolu

baskustek
24. jún 2026

Ja som si zaplatila 20€ a normálne ma objednala do 2 týždňov

modrykolibrik
24. jún 2026

Nešla by som za nič. Najhoršia neurologická. Mne odmietla predpísať lieky a kvôli nej som skončila znova v nemocnici kde mi jasné napísali do správy že tie lieky mám už doživotné. Odmietla ich predpísať aj tak. Odišla som od nej

pink_lady
24. jún 2026

K nej? Nikdy

jankamiskomy3
autor
25. jún 2026
@modrykolibrik

Nešla by som za nič. Najhoršia neurologická. Mne odmietla predpísať lieky a kvôli nej som skončila znova v nemocnici kde mi jasné napísali do správy že tie lieky mám už doživotné. Odmietla ich predpísať aj tak. Odišla som od nej

@modrykolibrik ahoj no potrebovali sme žiadanou na magneticku nedala hľadám noveho neurológa,dáky tip?dakujem

jankamiskomy3
autor
25. jún 2026
@pink_lady

K nej? Nikdy

@pink_lady súhlasím len potreboval žiadanou na magneticku bez úspechu,hľadáme nového neurológa,zatiaľ bez úspechu😭

jankamiskomy3
autor
25. jún 2026
@baskustek

Ja som si zaplatila 20€ a normálne ma objednala do 2 týždňov

@baskustek ahoj to sme tiež tak urobili prvý krát ale teraz sme potrebovali žiadanou na magneticku nedala je veľmi slabá odbornicka

modrykolibrik
Dnes o 06:59
@jankamiskomy3

@modrykolibrik ahoj no potrebovali sme žiadanou na magneticku nedala hľadám noveho neurológa,dáky tip?dakujem

@jankamiskomy3 skús v Tepliciach doktor sisovsky neurológ mňa zobrali úplne v pohode