Kedy prísť pre časenku k neurologičke Silvii Adamovičovej v Trenčíne?
Ahojte prosím Vás chodí niekto k neurologicke Adamovicovej do Tn?ak áno o ktorej tam treba byť aby sa mi ušla casenka
ráno o 5 je neskoro....a to ťa ani nemusí zobrať.Lepšieho nikoho si nenašla?
@anonym_f29695 manžel bol u nej zaplatil si 20 zobrala ho na hodinu ale zajtra ide len na kontrolu
Nešla by som za nič. Najhoršia neurologická. Mne odmietla predpísať lieky a kvôli nej som skončila znova v nemocnici kde mi jasné napísali do správy že tie lieky mám už doživotné. Odmietla ich predpísať aj tak. Odišla som od nej
Nešla by som za nič. Najhoršia neurologická. Mne odmietla predpísať lieky a kvôli nej som skončila znova v nemocnici kde mi jasné napísali do správy že tie lieky mám už doživotné. Odmietla ich predpísať aj tak. Odišla som od nej
@modrykolibrik ahoj no potrebovali sme žiadanou na magneticku nedala hľadám noveho neurológa,dáky tip?dakujem
K nej? Nikdy
@pink_lady súhlasím len potreboval žiadanou na magneticku bez úspechu,hľadáme nového neurológa,zatiaľ bez úspechu😭
Ja som si zaplatila 20€ a normálne ma objednala do 2 týždňov
@baskustek ahoj to sme tiež tak urobili prvý krát ale teraz sme potrebovali žiadanou na magneticku nedala je veľmi slabá odbornicka
@modrykolibrik ahoj no potrebovali sme žiadanou na magneticku nedala hľadám noveho neurológa,dáky tip?dakujem
@jankamiskomy3 skús v Tepliciach doktor sisovsky neurológ mňa zobrali úplne v pohode

ráno o 5 je neskoro....a to ťa ani nemusí zobrať.Lepšieho nikoho si nenašla?