icon

Kto je na detskej pohotovosti v Trenčíne?

5. jan 2024

Prosím neviete mi povedať aký lekár je dnes a zajtra na detskej pohotovosti v Trenčíne ? Veľmi ďakujem

Strana
z2
1mina
6. jan 2024

@jakubkoanjelik ano tiez som mala dost ked som to citala od tej mamicky, mojmu rovnako napr vytekalo z uska a to vyzeral aj veselo aj tam behal po chodbe, a zobrali to velmi vazne, usko mu kadecim odsavali, cistili, dostal silne atb a stale.kontroly lrbo mal prasknuty bubienok. Ten dr o ktorom pisete ze ich poslal domov so spravou ze prisla so spinavym uchom na pohotovost 🤦 ...my sme nastastie v inom meste, ale tiez sa mi stalo ze na jednej pohotovosti pomaly oci prevracali ci som nevidela este virozu, dieta uplne k.o. a inde dostala atb lebo malo sarlachovu anginu napr. A to su tiez stavy angina s horuckami a vracanim, a zapaly ucha, prasknutý bubienok, ked predsa nebudeme cakat cely vikend ku svojej dr aj ked to neni stav na vykrvacanie ako opisuju.

ivec16
6. jan 2024

no my sme boli na pohotovosti dcerka casto chodila cikat a palilo ju, dali sme moc a tvrdili ze negativny, na druhy den som kontrolovala doma a krv bielkovina na 2 kriziky… na druhy den sa dcera aj vyhadzala (kiahne) takze som volala na pohotovost a to bolo 100 a 1 aka bola
doktorka na druhy den a ta co nas bez liecby poslala domov… takze sa ozazke necudujem… ked uz som vedela ze ma kiahne tak som sla len s mocom a pani doktorka predpisala co mala… (moc bol viditelne kalny uz v prvy den, negativny nemohol byt…) druhy den uz krv, bielkovina, hnis…

Strana
z2