Kto je na detskej pohotovosti v Trenčíne?
5. jan 2024
Prosím neviete mi povedať aký lekár je dnes a zajtra na detskej pohotovosti v Trenčíne ? Veľmi ďakujem
no my sme boli na pohotovosti dcerka casto chodila cikat a palilo ju, dali sme moc a tvrdili ze negativny, na druhy den som kontrolovala doma a krv bielkovina na 2 kriziky… na druhy den sa dcera aj vyhadzala (kiahne) takze som volala na pohotovost a to bolo 100 a 1 aka bola
doktorka na druhy den a ta co nas bez liecby poslala domov… takze sa ozazke necudujem… ked uz som vedela ze ma kiahne tak som sla len s mocom a pani doktorka predpisala co mala… (moc bol viditelne kalny uz v prvy den, negativny nemohol byt…) druhy den uz krv, bielkovina, hnis…

@jakubkoanjelik ano tiez som mala dost ked som to citala od tej mamicky, mojmu rovnako napr vytekalo z uska a to vyzeral aj veselo aj tam behal po chodbe, a zobrali to velmi vazne, usko mu kadecim odsavali, cistili, dostal silne atb a stale.kontroly lrbo mal prasknuty bubienok. Ten dr o ktorom pisete ze ich poslal domov so spravou ze prisla so spinavym uchom na pohotovost 🤦 ...my sme nastastie v inom meste, ale tiez sa mi stalo ze na jednej pohotovosti pomaly oci prevracali ci som nevidela este virozu, dieta uplne k.o. a inde dostala atb lebo malo sarlachovu anginu napr. A to su tiez stavy angina s horuckami a vracanim, a zapaly ucha, prasknutý bubienok, ked predsa nebudeme cakat cely vikend ku svojej dr aj ked to neni stav na vykrvacanie ako opisuju.