Kto je najlepší gynekológ v Trenčíne?
Ahojte chcela by som poradiť poprípade odporučiť gynegológa / gynegologičku v Trenčíne s ktorými ste spokojný - nejde to tam ako na bežiacom páse. Niektorí však neberú momentálne ale rozmýšlam nad - Cegys alebo Gynvia - MUDr. Ladecká Tomková Lenka máte niektorá aktuálne skúsenosti? Najmä čo sa týka tehotenstva - keď ste mali problémy a Vám pomohli. Ďakujem
@sisa_s ďakujem za opravu no nedopatrením som si chybu všimla až po zverejnení nedá sa mi opraviť ani vymazať. Neviem ako na to 🙂. Myslím však, že každý pochopí čo tým chcel básnik povedať.
Ja nemám z týchto ani jedného gynekológa ale keď som menila som chcela ísť k Ladeckej ale nebrala vtedy nových, chodí k nej ale švagriná a veľmi si pochvaľuje hlavne starostlivosť v tehotenstve, celkovo prístup atď. 🙂
@ruzenka0504
@lenuliatkotn ďakujem 🙂
@ruzenka0504 ahoj, Ladecka možno berie nové pacientky, ale to len staršie ženy ktoré už neplánuju but tehotne, keďže ma veľa ľudí.. Ale je to skvelá doktorka
Ladecka je anjel. Lepšiu doktorku som nikde nezazila
Urcite Ladecka. Treba sa spytat ci este berie. Vynikajuca dr
Ďakujem Vám žienky vyskúšam sa informovať 🙂
Ak by náhodou ešte hľadáte tak maximálne odporúčam Dr. Žáčikovú, počas tehotenstvá odborný, profi, milý, ľudský prístup 🙂
@ajda14 žačikova už rok neberie nových pacientov 😉🙂
@ruzenka0504 ja chodim kubalovej, a max spokojnosť, nebyť jej tak po porode by som bola na tom vazne nahouby... ale ci berie aj nové tak to netuším
Ja chodím k pani Dr.Štrbavej a je úžasná
@luciferka93 čo ti pomohlo prosím ta?
@michaela567y myslíš v com mi pomohla doktorka po pôrode? Ci jak?
@luciferka93 ano 😇
@michaela567y nebudem to tu rozpisovať, ale keby niet doktorky tak by som nemohla mať ani sex co ma tak zašili..
Ahojte, ja zháňam tiež v TN. Volala som Ladecka, zacikova ani strbava neberú nové pacientky. Viete ešte niekoho odporučiť aby som skúsila zavolať. Cegys nezdvihaju telefon, už viac krát som tam volala . Ďakujem
@beki183k ak máš v TN adresu trvalého pobytu skús si nájsť podľa adresy do akého obvodu patríš k akému lekárovi ten ťa musí vziať 🙂 mňa ešte napadol doktor Ľubomír Sámel 🙂

*gynekolog