Kto pracuje v nemocnici v Trenčíne?
Prosim vas je tu niekto kto pracuje vo fn trencin?
@s1ma dobry den prosim vas ako to tam je s parkovanim zamestnancov?mam tam nastupit v marci. Dakujem
Zamestnanci si platili myslím 15 eur mesačne.a kedysi bola na povolenie parkovania čakačka..treba si to zistit skôr...neviem ci to tak zostalo,už tam nepracujem
@coopis ano vraj to tak je stale,ze cakacka...preto sa pytam...ze kto je v cakacke plati plnu sumu??
No buď si vybavíte parkovací preukaz na dlhodobé statie alebo listok na mesto Trenčín...alebo parkovanie v nemocnici normalne listok,alebo parkovat na nejakých priľahlých miestach napr. Kaufland a odtiaľ si prejsť pešo 🤷♀️
A počkáte kým sa uvoľní miesto v nemocnici
@coopis a to takto zamestnanci tam funguju?
Vybavovala som si rok 2023 denna karta je 15€ mesačne ja mam víkendovú +sviatky 5€ mesačne, platí sa každý mesiac. Na dennu kartu vas zaradia do čakacieho poradovníka mne tu dennú ponúkli po 2 mesiacoch od žiadosti. Nakoniec som si nechala len na vikedny.
Ja neviem ako je to teraz,ja som už 2 roky preč..ale keď som nastúpila tiež som asi 3mesiace cakala na poradie
@s1ma a dovtedy ste ako riesila to parkovanie?
Ja som z TN takže MHD . Ale tu nočnú víkendovú Vám daju hneď. A inak ked tak parkovisko zadarmo pri kauflande co je 7 min peši od nemocnice
@s1ma dakujem
Ja som tiež čakala na kartu...dovtedy som parkovala za nemocnicou hneď za koľajami...to už vlastne na novinách..čakala som asi pól roka..ale ja som z ďaleka, takže som ich dosť súrila, tak si s tým švihli..a platíš 15€ mesačne..to ti ztŕhajú z platu
@ikuska27 no ja mam nastupit teraz 15 teho, tak asi tiez budem tak nejako parkovat bud kaufland,alebo ako ty pises niekde na novinach a ty pracujes na ktorom oddelení?
Ja na ARE..kam nastupuješ ty??
@ikuska27 na ortopediu
@ikuska27 ja idem ako pomocny pracovnik kedze nemam zdrav vzdelanie,ty si zdravotna sestra?
Áno ja som sestra...už som tam 19 rokov...
Tak držím palce..snáď sa tam niekedy stretneme..aj keď na ortopédiu skoro nikdy nikoho nevozíme a po nemocnici ja chodím skôr minimálne...stále sme zavretí len na odd....
@ikuska27 ďakujem...tak ja planujem ak ma ta praca bude bavit urobit si aspon ten rok toho sanitara....
Aspoň to...lebo platovo ako pomocný zdravotný personál to nebude bohviečo...nerobila si vôbec ešte v zdravotníctve??kedy nastupuješ??
Už som sa dočítala že 15-teho🙈tak nech vykročíš tou správnou nohou 👍
@ikuska27 nie este nikdy,toto je prvy raz...no viem,ze ti pomocni maju minimum

Dobrý deň áno pracujem ako zdrav. sestra.